- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.081
Bana vajinal verdilerAğızdan almıştım ben
Bende aldım ne olur be olmaz eşim varikosel benim varikosel DNA hasarı yapıyormuşİmpryl ve Teatrio hasarin bu kadar düştüğünü görünce tüp bebek doktorumda ismini almıştı.
Etkilemiyormuş derken basdönmesi yapmıyor sanırım öyle değil miO etkilemiyormuş iyi bari sevindim
Evet canim onu demek istemistimEtkilemiyormuş derken basdönmesi yapmıyor sanırım öyle değil mi
Evet ameliyat olsa düzelir sanırımBende aldım ne olur be olmaz eşim varikosel benim varikosel DNA hasarı yapıyormuş
Canım sen hamile miydinTakviye olarak ne verdi size kuzum
Canım benim de pozitif çok şükür. Başka pozitiflerde var bildiğim kadarıylaArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Aaayy hayırlı uğurlu olsunCanım benim de pozitif çok şükür. Başka pozitiflerde var bildiğim kadarıylafionawoody kalkyerineyat M Mutluuu06 .
Güncellersen seviniriz. Dünya gözüyle şurda bi hamile emojimiz olsun
Bende hamileyim canım kese yi bekliyorumAaayy hayırlı uğurlu olsunçok sevindim canlarım
Bende hamileyimAaayy hayırlı uğurlu olsunçok sevindim canlarım
Canım sen korona geçirdin mi yoksa sadece karantinadamıydn?bu ay transfer olacaktın, transfer ne zaman? Konuşamadık bayadırAaayy hayırlı uğurlu olsunçok sevindim canlarım
Maalesef ben de geçirdim canım yaa resmen başıma gelmeyen kalmadı. Şuan adet olmayı bekliyorum transfer için. Dualarınızı bekliyorumCanım sen korona geçirdin mi yoksa sadece karantinadamıydn?bu ay transfer olacaktın, transfer ne zaman? Konuşamadık bayadır
Bende hamileyim canım kese yi bekliyorum
Sizlerin de durumunuzu güncellediiimmBende hamileyim
Çok geçmiş olsun canım hepsi geride kalsın artık bebeğin için hazırlanma vakti bünyeni güçlendir bol meyve sebze ileMaalesef ben de geçirdim canım yaa resmen başıma gelmeyen kalmadı. Şuan adet olmayı bekliyorum transfer için. Dualarınızı bekliyorum
Yaaaaa yerim seni yok benim tedavim Kasım’da kuzum Kasım’da memleketten evden uzaktayım eşimin işinden dolayı Ondan geç kaldık bu kadar aslında Eylül’de olacaktı bizim ama eşime izin çıkmadı hayırlısı bekliyorumCanım sen hamile miydinyazılarını hep görüyorum çok kibar tatlış birisin ama sonucun ne oldu bilmiyorum
Transferden sonra ne yaptın canım? Sürekli yattın uzandın mı yoksa normal hayatına devam mı ettin
Çok geçmiş olsun canım hepsi geride kalsın artık bebeğin için hazırlanma vakti bünyeni güçlendir bol meyve sebze ile
Ameliyat oldu kuzum 9 ay önce ama tam tersine gerileme oldu eşimde haraket neredeyse çok azaldıEvet ameliyat olsa düzelir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?