Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

hayirli olsun canım belirtilerin nelerdi yazabilir misin

Teşekkür ederim canım. 7. gün itibari ile sabahları uyandığımda başlayan ve gün içerisinde de ara ara yoklayan mide bulantısı, adet olacakmışım gibi hafif kasık sancıları, bir de aşırı iştahlanmaydı :) ben ilaçlardandır dedim hiç gebeliğe yormadım ama gebeliktenmiş çok şükür

Arkadaslar benim kasıkta yanma oluyor sag tarafimda orda cikolata kistim var trnasfer olduktan sonra boyle olan vsr mi korkuyorum herkesin agrisi oluyor benim yanma benim gibi olan var mi tedirginim biraz

Canım ne yaptın yazmamışsın da sonucunu buraya? Merak ettim vallahi inşaAllah güzel sonuçlar almışsındır
Cnm.okadar kötüyüm ki dün malesef sonucum negatif ikisi de tutmamış.dün çok ağladım eşim zaten perişan oldu eşimin bukadar çok ağladığını gördüm bu 2.denememizdi olmadı.esimin kalite skntisi die 3.gün embriyosu transfer edildi. Nedense 3.günden sonra ilerlemiyor yavaşlıyor anlamış değilim.meler neler kullandık bitkisel takviyeler tek 1 tane de olmaz mı demeden edemiyor insan malesef.hala kötüyüm ama toparlamaya calsyrm.3.için deneyelim son kez dedim eşim umudum yok üzülmek üzülmeni istemiyorum artık dedi.kaldi öğle.

Demek ki henüz vakti değil, Rabbimin bir bildiği vardır. İnan o kadar üzüldüm ki ama bu da imtihanınız demek ki sakın isyan etmeyin ne olur. Verecek olan yine Rabbim çünkü dualarım seninle. Güçlenip yeniden deneyin eğer maddi durumunuz da varsa. O kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki can-ı gönülden söylüyorum Rabbim yardımcınız olsun ve en hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşaAllah

Canım bu kadar üzme kendini, Allah ol demeden birşey olmaz bunu biliyoruz. Ama onun kudretinden de sual olunmaz , herşeyin vakti saati vardır. Vakti gelince Onun izniyle seninde bebeğin olacak , ben buna canı gönülden inanıyorum.

Bu arada eşin hergun keçiboynuzu pekmezi içsin, erkekler için çok faydası oluyor.

Canım bilmem faydası olur mu ama Eşinizin DNA hasarı yüksek olabilir. Dna hasar testi yaptırdınız mi? DNA hasarı yüksekse embriyo 5.gune gitmiyor. Öncelikle iyi bı ürologa gorunebilirsiniz. Esimin DNA hasarı yüzde 87 ydi tedaviyle yüzde 8 düştü o şekilde tüp bebeğe basladik. Birde nerede tedavi görüyorsunuz. Laboratuvarda iyi olmayabilir. Negatif sonuçlar sonrasi merkez değiştirmek faydalı olacaktır. İnancınızı yitirmeyin. Başka merkezlerde hiç 5.gune gitmeyen embriyolar. Doğru yeri seçince gidebiliyor. Sorun sadece sizde gibi düşünüp karamsarliga kapılmayın. İns bundan sonra güzel sonuçlar alacaginiza inanıyorum.

Ben yalova da oturuyorum ama bursa da doktorumuz .doktorumuz sorun cozme odaklı, bilgili çok memnunuz.nasil tedavi ediliyor bu DNA hasar testi nasıl düştü?

Ben yalova da oturuyorum ama bursa da doktorumuz .doktorumuz sorun cozme odaklı, bilgili çok memnunuz.nasil tedavi ediliyor bu DNA hasar testi nasıl düştü?
Öncelikle geçmiş olsun inşallah..pes etmeyin lütfen..benim hiçbir sebep yokken 3. Denememde tuttu canım..sabır...

Medicalpark göztepe denilen merdiven altı tüp bebek merkezinden uzak durun. Manevi ve maddi olarak boşa geçen zaman başka hiçbirşey değil. Embriyolar hakkında sıfır bilgi, transfer yapılan embriyo hakkında tutarsız bilgiler. Sonuç herşekilde negatif. Siz siz olun böyle yerlerin kapısından bile geçmeyin

Biz Kaan Aydosa gittik. Dna hasar testi yaptırdi. Takviye verdi iki tane. Tabi bunun dışında sağlıklı beslenmeye dikkat ettik. Uyurken cihazlari odadan çıkardık.Yuruyus yaptık.Sigara alkol yasak. 2 ayda hasar düştü. Tup bebek şansınız çok artar dedi. Hasarlı olunca olmuyor çünkü.Imsı ve mikrocip önerdi. Tabi ben şuan sonuç almadım bekliyorum.Yasayip görücem. Benim deneyimlerim bu şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…