- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.061
Merhaba benim 10.gün değerim495
12.gün1084
14.gün3540
Baya yüksek çıkınca ikiz olabilir yazdı arkadaşlar ama tek kese gözüktü..kişiden kişiye değişiyor demekki
Naptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına
Allah razı olsun kardeşim inşallah sanada böyle yüksek çıkınca etiketlersin beni...Maşallah değerler çok güzel siz sıkıntılı kısmı atlatmışsınız demekki hayırlısıyla da kucağınıza alın inşallah
Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..Naptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...
Aynen canım haklisinŞimdilik bende Her gün ayna karşısında göbeğime bakıyorum,bir değişiklik var mı ne zaman şişmeye başlar falan...bulantı var biraz mesela öğlen yemeği sadece meyve yiyorum...ipucu gibi duruyor bu durum..öyle belirgin bir göbek bizim işimizi anca görür ama...
Allahım yardımcımız olur inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun... kimyasal falan unut.. 2.tahlilde hemen karamsar olma lütfen...Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..
Umarım değerleriniz katlanarak artarÇok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..
Aminn kuzum kaynağı bulmak önemli olan ve Zaten nasipte varsa gelecek bizim olan buna inanıyorum herseyin hayırlısını versin RabbimCanım bizim sebepsiz olduğu için bir neden aradık farklı yollardan geçtik. Başımızdan geçenleri yazıyorum belki okuyan birine faydası olur. Hoş sonuca ulaşmış biri degilim ama hasar düştü. Embriyolar 5.gune gitti Belkide benimde hiç gitmeyecekti. Bunu hiç bir zaman bilemiycem. Allah herkese yardım etsin.
Kesinlikle canımAminn kuzum kaynağı bulmak önemli olan ve Zaten nasipte varsa gelecek bizim olan buna inanıyorum herseyin hayırlısını versin Rabbim
Canım ikizlerde en az 4 katı artıyor bende öyle oldu tanıdığım ikizlerdedeMerhaba benim 10.gün değerim495
12.gün1084
14.gün3540
Baya yüksek çıkınca ikiz olabilir yazdı arkadaşlar ama tek kese gözüktü..kişiden kişiye değişiyor demekki
ben bu gebelik takviminin ne oldgunu bilmiyorum ama bayanların çoğu buna heves ediyor ben hiç anlamdım bunu gerçekten nasıl bir uygulama ki burda bu kadar heves ediliyor hayır merqk ettiğim icin soruyorum İnan’ın ki ne oldgunu bilmiyorum nasıl bir önem arzettiğiniNaptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...
Takviye olarak ne verdi size kuzumBiz Kaan Aydosa gittik. Dna hasar testi yaptırdi. Takviye verdi iki tane. Tabi bunun dışında sağlıklı beslenmeye dikkat ettik. Uyurken cihazlari odadan çıkardık.Yuruyus yaptık.Sigara alkol yasak. 2 ayda hasar düştü. Tup bebek şansınız çok artar dedi. Hasarlı olunca olmuyor çünkü.Imsı ve mikrocip önerdi. Tabi ben şuan sonuç almadım bekliyorum.Yasayip görücem. Benim deneyimlerim bu şekilde.
İmpryl ve Teatrio hasarin bu kadar düştüğünü görünce tüp bebek doktorumda ismini almıştı.Takviye olarak ne verdi size kuzum
Canım piyasada crinone jel yok sıkıntı ya napıcaz bilmiyorumMerhaba. Transfer öncesi ilk bir hafta sadece estrofem kullandım. Sonra crinone jel e basladim. Transferden sonra kullandığım ilaçlar: estrofem, coraspin, folik asit, oksapar, pruloton depot igne(beş günde bir), crinone jel bulunmadığı için prolutex iğneye geçtim. Gebeliğim öğrendim ama ilaçların hepsi aynen devam. Kalp atışı ve kese için gittiğimde o zaman tekrar bakıcak duruma göre
Crinone jel yerine bana bugün Progestan 200 mg lik bir ilaç yazdı doktor sabah bir akşam bir kullanacamCanım piyasada crinone jel yok sıkıntı ya napıcaz bilmiyorum
Oda baya baş dönmesi yapiyorCrinone jel yerine bana bugün Protestan 200 mg lik bir ilaç yazdı doktor sabah bir akşam bir kullanacam
Ben de su ana kadar ilaçlar yan etki yapmadı çok şükür inşallah o da yapmaz.Oda baya baş dönmesi yapiyor
Ooo aşırı baş dönmesi yapıyor sersem gibi oluyorsun hamile modunda geziyorsun inşallah yapmazBen de su ana kadar ilaçlar yan etki yapmadı çok şükür inşallah o da yapmaz.
Vajinal alınıyor değil miOoo aşırı baş dönmesi yapıyor sersem gibi oluyorsun hamile modunda geziyorsun inşallah yapmaz
Ağızdan almıştım benVajinal alınıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?