Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Merhaba benim 10.gün değerim495
12.gün1084
14.gün3540
Baya yüksek çıkınca ikiz olabilir yazdı arkadaşlar ama tek kese gözüktü..kişiden kişiye değişiyor demekki

Maşallah değerler çok güzel siz sıkıntılı kısmı atlatmışsınız demekki hayırlısıyla da kucağınıza alın inşallah

Bu arada gebelik takvimi koyanlar nasıl cesaret ettiniz ya ben 9. Aya gelmeden emin olamam heralde çocuğun doğacağına
Naptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...

Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..

Aynen canım haklisin

Çok ince düşüncelisin canım benim. Benim de ikinci kan testimin sonucunu bekliyoruz ya kimyasal ya yola devam. Yol ayrımındayım şu an son 10 dk kalbim pıt pıt..
Allahım yardımcımız olur inşallah, hakkımızda hayırlısı olsun... kimyasal falan unut.. 2.tahlilde hemen karamsar olma lütfen...

Aminn kuzum kaynağı bulmak önemli olan ve Zaten nasipte varsa gelecek bizim olan buna inanıyorum herseyin hayırlısını versin Rabbim

Ben bu
ben bu gebelik takviminin ne oldgunu bilmiyorum ama bayanların çoğu buna heves ediyor ben hiç anlamdım bunu gerçekten nasıl bir uygulama ki burda bu kadar heves ediliyor hayır merqk ettiğim icin soruyorum İnan’ın ki ne oldgunu bilmiyorum nasıl bir önem arzettiğini

Takviye olarak ne verdi size kuzum

Canım piyasada crinone jel yok sıkıntı ya napıcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…