- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.001
Benim 5. Gün embriyosu bence bana da ondan 8 i dedilerBenim 3. Gün olduğu için bence 26sinda oldum
canım zaten 14 başka yerde yapılmış. o ölçüm farklı makinede yani. onu dikkate alma.moralini de bozma. benim sonuçlarımı hatırlıyorsun değil mi? neler denmişti hatta :) kendini mutlu tut miniklere de mutluluk hormonu gitsin. mesela bi puzzle al çok fena oyalıyor kafanı. ben hala puzzle yapıyorum mesela. :)Ama 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.
Doktordan haber beklıyorım. Ama hemsıresı dedı bız sana yaptırma dedık ara testlerı. Bosuna moral bozuyorsun bak dedı. Pazartesi tekrarla testi dedı.
Bende 6. Gün öğrendim
çok sevindim canım. hayırlı olsun.
12.günde bakılıyor normalde. Demekki bazi yerler 10.gunde bakiyorBenim 5. Gün embriyosu bence bana da ondan 8 i dediler
Bu iyi fikir ben de alıp hazırlayacağım zaten çok istiyordum puzzle yapmayıcanım zaten 14 başka yerde yapılmış. o ölçüm farklı makinede yani. onu dikkate alma.moralini de bozma. benim sonuçlarımı hatırlıyorsun değil mi? neler denmişti hatta :) kendini mutlu tut miniklere de mutluluk hormonu gitsin. mesela bi puzzle al çok fena oyalıyor kafanı. ben hala puzzle yapıyorum mesela. :)
Sonuclariniz yukselmesine ragmen kimyasal diye dusunmusler ya merak ettim buyuzden bahçeciyle mi devam ediyorsunuz yola hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin allah inşallahBahçeci
İnşallah canım dua et bana. Doktor yarın yap test dedı. Hemsıresı pazartesi.canım zaten 14 başka yerde yapılmış. o ölçüm farklı makinede yani. onu dikkate alma.moralini de bozma. benim sonuçlarımı hatırlıyorsun değil mi? neler denmişti hatta :) kendini mutlu tut miniklere de mutluluk hormonu gitsin. mesela bi puzzle al çok fena oyalıyor kafanı. ben hala puzzle yapıyorum mesela. :)
tam zamanındayız canım. kafanı öyle bir oyalıyor ki saat ne zaman geçmiş anlamıyorum ben.Bu iyi fikir ben de alıp hazırlayacağım zaten çok istiyordum puzzle yapmayı
yani şöyle durumlar var canım benim de başka yerlerde okuduğum kadarıyla: mesela düzenli artarak 800lerden 1500 lerden düşen ve kimyasal olanlar var. benimkinin düşük başlayarak artmasını kimyasala bağladılar. kızamıyorum doktoruma. şimdi düşününce beni umutlandırıp sonra kimyasal demesinden daha iyidir tabii bu şekilde olması. ama yine de hiç umut yokmuş gibi konuşmasa daha iyiydiSonuclariniz yukselmesine ragmen kimyasal diye dusunmusler ya merak ettim buyuzden bahçeciyle mi devam ediyorsunuz yola hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin allah inşallahkalkyerineyat
çok sevindim canım. hayırlı olsun.
doktorun ne diyorsa onu yap canım bence. tüm dualarım pozitif enerjilerim seninle. güzel haberler alacaksın benceİnşallah canım dua et bana. Doktor yarın yap test dedı. Hemsıresı pazartesi.
Bende pazar günü yapıyım dedım. 2 günde bir ya artıs olmus mundıye
Benim kide 5. Gün hadi inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızBenim 5. Gün embriyosu ondan olabilir belki bana 8 i dediler ben 8 inde giderim kan vermeye
Bana neden kimae cevap vermiyprArkadaşlar size kaç tane çatlatma iğnesi yapılmıştı bana 2 tane yapılmıştı
Görmedim bana 1 tane ovitrelle yapıldıBana neden kimae cevap vermiypr
İnşallah canım inşallahdoktorun ne diyorsa onu yap canım bence. tüm dualarım pozitif enerjilerim seninle. güzel haberler alacaksın bence
İnşallahBenim kide 5. Gün hadi inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Bir ovitrelle yapıldıBana neden kimae cevap vermiypr
Kızlar günaydın bugün transferin 7. Günü. bende dün geceden itibaren kas ağrısı başladı. Ensemden sırtıma kadar dokunamıyorum. Normal mi ilaçlardan mı yoksa korona mı oluyorum
Merhaba.Tsh değeriniz evet istenilenden yüksek ama bunu stres yapmayın.Ben yıllardır ilaç kullanıyorum.Panik olmayın ilacınızı hergün aynı saaatte 1 saat sonra kahvaltı yapın.internette yazan çoğu kötü senaryo çok çok yüksek değerler için.3.50 canım ya.
Ödf xok korkuyorum cok umud ettmıstım cok heves etmıstım oysakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?