Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ama 14.de yuksek 15 te düşük anlamadım ki.
Doktordan haber beklıyorım. Ama hemsıresı dedı bız sana yaptırma dedık ara testlerı. Bosuna moral bozuyorsun bak dedı. Pazartesi tekrarla testi dedı.
canım zaten 14 başka yerde yapılmış. o ölçüm farklı makinede yani. onu dikkate alma.moralini de bozma. benim sonuçlarımı hatırlıyorsun değil mi? neler denmişti hatta :) kendini mutlu tut miniklere de mutluluk hormonu gitsin. mesela bi puzzle al çok fena oyalıyor kafanı. ben hala puzzle yapıyorum mesela. :)

Bu iyi fikir ben de alıp hazırlayacağım zaten çok istiyordum puzzle yapmayı

İnşallah canım dua et bana. Doktor yarın yap test dedı. Hemsıresı pazartesi.
Bende pazar günü yapıyım dedım. 2 günde bir ya artıs olmus mundıye

Sonuclariniz yukselmesine ragmen kimyasal diye dusunmusler ya merak ettim buyuzden bahçeciyle mi devam ediyorsunuz yola hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin allah inşallah kalkyerineyat
yani şöyle durumlar var canım benim de başka yerlerde okuduğum kadarıyla: mesela düzenli artarak 800lerden 1500 lerden düşen ve kimyasal olanlar var. benimkinin düşük başlayarak artmasını kimyasala bağladılar. kızamıyorum doktoruma. şimdi düşününce beni umutlandırıp sonra kimyasal demesinden daha iyidir tabii bu şekilde olması. ama yine de hiç umut yokmuş gibi konuşmasa daha iyiydi ben İstanbul da yaşamıyorum. 95 te de kimyasal denince (yani 15. gün) ilaçları kestik ben evime döndüm. diğer testlerim yaşadığım şehirde bir özel hastanede yapıldı. burdaki kadın doğumcuma uzun zamandır gidiyorum. bizi tüp bebeğe de kendisi yönlendirdi. takipleri o yapıyor. keseyi de birlikte gördük. burdaki doktorum şöyle diyor: bu işin başında tüp bebek doktorun var. kalp atışı görüp 10. haftayı görene kadar işbirliğimiz devam etsin.(bebek 10 haftalık olana kadar senin değildir diyor.) senin için ve bebek için. sonrasında onlara aylık durum bilgisi veririz. ters giden bir durum görürsek gerekirse danışırız dedi. yani şimdilik ortak ilerliyoruz

Kızlar günaydın bugün transferin 7. Günü. bende dün geceden itibaren kas ağrısı başladı. Ensemden sırtıma kadar dokunamıyorum. Normal mi ilaçlardan mı yoksa korona mı oluyorum

aynı anlattıkların 3 gündür ben de de var ne çektim o ağırlardan hala da çekiyorum

3.50 canım ya.
Ödf xok korkuyorum cok umud ettmıstım cok heves etmıstım oysakı
Merhaba.Tsh değeriniz evet istenilenden yüksek ama bunu stres yapmayın.Ben yıllardır ilaç kullanıyorum.Panik olmayın ilacınızı hergün aynı saaatte 1 saat sonra kahvaltı yapın.internette yazan çoğu kötü senaryo çok çok yüksek değerler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…