- 18 Temmuz 2020
- 2.059
- 7.669
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.101
Bana sakın sürekli yatma dedi doktorum. Mutlaka hareket et dedi zaten transfer sonrası 3 saat hastanede yattım sonra o gün çok fazla dolaşmadım ama ertesi günden itibaren normal hayata devam. Transfer zamanında yine burdan herşeyi sorabilirsin ben burda yatıp kalktım az çok bişeyler öğrendim arkadaşlar sağolsun.Transferden sonra ne yaptın canım? Sürekli yattın uzandın mı yoksa normal hayatına devam mı ettin
İlginç gerçekten. Neyseki sperm bulmak kolay oluyor. Yeterki yumurtamiz olsunAmeliyat oldu kuzum 9 ay önce ama tam tersine gerileme oldu eşimde haraket neredeyse çok azaldı
Maalesef ben de geçirdim canım yaa resmen başıma gelmeyen kalmadı. Şuan adet olmayı bekliyorum transfer için. Dualarınızı bekliyorum
Ekim - kasımda da sizin hamile emojilerinizi koyup yaz anneleri topiğine taşınıyoruz inşallahYaaaaa yerim seni yok benim tedavim Kasım’da kuzum Kasım’da memleketten evden uzaktayım eşimin işinden dolayı Ondan geç kaldık bu kadar aslında Eylül’de olacaktı bizim ama eşime izin çıkmadı hayırlısı bekliyorum
Herhangi bir önemi yok aslında sadece tercih meselesi profilinde gözükür,Her gün gelişen bebeğin hakkında bilgiler verir..kaç haftalık olduğunu bilirsin.böyle işte...Ben bu
ben bu gebelik takviminin ne oldgunu bilmiyorum ama bayanların çoğu buna heves ediyor ben hiç anlamdım bunu gerçekten nasıl bir uygulama ki burda bu kadar heves ediliyor hayır merqk ettiğim icin soruyorum İnan’ın ki ne oldgunu bilmiyorum nasıl bir önem arzettiğini
Kesinlikle Her gün en az 5 vakit aklımdasınızEkim - kasımda da sizin hamile emojilerinizi koyup yaz anneleri topiğine taşınıyoruz inşallah
Burda herkesin hamile kalması için dualar devam ediyor olacak inşallah kızlar inanıyorum
İnşallah canım birazdan gidip kan vercem çok dua edin lütfenSağol canım teşekkür ederim seninde güzel haberleri ni almak nasip olsun , sende kendine ve bebeğine (burda kızına yazmak geldi içimden hadi hayırlısı)
çook çok iyi bak lütfen...
Hepimiz zorluklar la hamile kalıyoruz ve bu şekilde hamile kalanları duyunca ben kendi adıma çok mutlu oluyorum sen içinden geleni yapmışsın kesinlikle üzülme bebişde üzülür sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahımNaptıysam ben sonradan iptal edemedim çok mahçubum bu konuda özür dilerim herkesten...başka bir hesap açmakta istemedim..Ama gerçekten iptal etmedi sistem ... negatif alanlar hakkınızı helâl edin lütfen çünkü ben hep heves ediyordum,imreniyordum...anlık biriydi sonradan aklıma gelince de beceremedim...
Allah güzel sonuçla karşılamayı nasip etsin darısı bizlere olsun hepimiz pozitif görelim pozitif olalımİnşallah canım birazdan gidip kan vercem çok dua edin lütfen
Umarım güzel olur sonuçlarınızİnşallah canım birazdan gidip kan vercem çok dua edin lütfen
Ay çok sevindim canım. Hayırlısıyla sonraki aşamaları da atlatsak bi kalp atışlarını duysak artıkCanım benim de pozitif çok şükür. Başka pozitiflerde var bildiğim kadarıyla @fionawoodykalkyerineyat @Bigudicemre .
Güncellersen seviniriz. Dünya gözüyle şurda bi hamile emojimiz olsun
Canım hiç olumsuz düşünme. Benim transferim de Mart ayındaydı. Doktorumun verdiği Yasmin isimli ilaç yan etki yaptı. Çarpıntı yüzünden 4 ay kardiyolojide tedavi görmek zorunda kaldım. O arada pandemi patladı. Eşim göreve gitti, merkezler kapandı falanYaaaaa yerim seni yok benim tedavim Kasım’da kuzum Kasım’da memleketten evden uzaktayım eşimin işinden dolayı Ondan geç kaldık bu kadar aslında Eylül’de olacaktı bizim ama eşime izin çıkmadı hayırlısı bekliyorum
Transferin 8. Günü kana bthcg salgılamaya başlar yani idrarda çıkması bu durumda çok olası değil gibi. İnşallah tutunmuş tur ancak acele etmeyin lütfen nasıl olsa öğreneceksiniz. Erken sevinmek ve ya üzülmek ruh halimizde derin izler bırakır. Allah gönlünüze göre versin inşallah.Gunaydiiiinkızlar bi şey sormak istiyorum 21i gece 00.30 da çatlatma iğnemi yaptım. O günü sayarsam 13, saymazsam 12. Günündeyim. Iğne etkisi kesin geçmiştir diyebilir miyiz. Test yaptım hayalet bi çizgi görüyorum da. Transferinde 8. Gunu 3. Gün embriyosu
Yarın doğumgünüm o yüzden yaptım testi. Belki öğrenirim umuduylaTransferin 8. Günü kana bthcg salgılamaya başlar yani idrarda çıkması bu durumda çok olası değil gibi. İnşallah tutunmuş tur ancak acele etmeyin lütfen nasıl olsa öğreneceksiniz. Erken sevinmek ve ya üzülmek ruh halimizde derin izler bırakır. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçların etkisiyle doğal yolla hamile kalanlardan olursunuz. Şuan acınızın tarifi mümkün değil ama kafanızı dağıtmaya çalışın. Bir kaç ay gebelik sonrası düşük daha zor, doğumdan sonra kaybetmek çok daha zor buna da şükür diyelim. Kucağımıza aldıktan sonra Allah yaşatmasın diyorum. Her şerde bir hayır vardır. Üzülmemek elde değil tabiiki bunca çaba, bunca emek, bunca umut...Kızlar benım degerım düştü malesefbulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
İsterseniz kan verin ama henüz çok erken inşallah pozitif tir tutunmuştur sımsıkı annesine. Doğum gününüz de kutlu olsunYarın doğumgünüm o yüzden yaptım testi. Belki öğrenirim umuduyla
Cooook teşekkür ederim. Yarın idrar testinde bir tık köyü görürsem hemen kan vermeye giderimİsterseniz kan verin ama henüz çok erken inşallah pozitif tir tutunmuştur sımsıkı annesine. Doğum gününüz de kutlu olsun
Canım üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum. Ben genelde daha kötüsü olmadığı için kendimi teselli ederim. Mesela dış gebelik. Çok zormuş, ciddi zarar verebiliyormuş tüplere. Bu yüzden kimyasal hayal etmediğimiz bişey olsa da, en azından vücudunu ve tüplerle rahimi koruyup kısa zamanda yeniden deneyebilir hale geleceksin. Bana kimyasal düşündüğü dönemde doktorum 2 ay sonra deneyebiliriz yeniden demişti. Bu süreçte moralini toparla, vücuduna güzel bak.Kızlar benım degerım düştü malesefbulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Çok geçmiş olsun canım inşallah doğal yolla gebelik elde edersinKızlar benım degerım düştü malesefbulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?