Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Transferden sonra ne yaptın canım? Sürekli yattın uzandın mı yoksa normal hayatına devam mı ettin
Bana sakın sürekli yatma dedi doktorum. Mutlaka hareket et dedi zaten transfer sonrası 3 saat hastanede yattım sonra o gün çok fazla dolaşmadım ama ertesi günden itibaren normal hayata devam. Transfer zamanında yine burdan herşeyi sorabilirsin ben burda yatıp kalktım az çok bişeyler öğrendim arkadaşlar sağolsun.

Maalesef ben de geçirdim canım yaa resmen başıma gelmeyen kalmadı. Şuan adet olmayı bekliyorum transfer için. Dualarınızı bekliyorum
Ekim - kasımda da sizin hamile emojilerinizi koyup yaz anneleri topiğine taşınıyoruz inşallah
Burda herkesin hamile kalması için dualar devam ediyor olacak inşallah kızlar inanıyorum

Herhangi bir önemi yok aslında sadece tercih meselesi profilinde gözükür,Her gün gelişen bebeğin hakkında bilgiler verir..kaç haftalık olduğunu bilirsin.böyle işte...

Hepimiz zorluklar la hamile kalıyoruz ve bu şekilde hamile kalanları duyunca ben kendi adıma çok mutlu oluyorum sen içinden geleni yapmışsın kesinlikle üzülme bebişde üzülür sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım

Canım hiç olumsuz düşünme. Benim transferim de Mart ayındaydı. Doktorumun verdiği Yasmin isimli ilaç yan etki yaptı. Çarpıntı yüzünden 4 ay kardiyolojide tedavi görmek zorunda kaldım. O arada pandemi patladı. Eşim göreve gitti, merkezler kapandı falan öyle böyle eylül transferi oldu bizimki. Ama Mart transferi olsaydı, babası doğuma bile gelemeyecekti. Her şeyde bi hayır vardır

Gunaydiiiin kızlar bi şey sormak istiyorum 21i gece 00.30 da çatlatma iğnemi yaptım. O günü sayarsam 13, saymazsam 12. Günündeyim. Iğne etkisi kesin geçmiştir diyebilir miyiz. Test yaptım hayalet bi çizgi görüyorum da. Transferinde 8. Gunu 3. Gün embriyosu

Transferin 8. Günü kana bthcg salgılamaya başlar yani idrarda çıkması bu durumda çok olası değil gibi. İnşallah tutunmuş tur ancak acele etmeyin lütfen nasıl olsa öğreneceksiniz. Erken sevinmek ve ya üzülmek ruh halimizde derin izler bırakır. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Yarın doğumgünüm o yüzden yaptım testi. Belki öğrenirim umuduyla

Kızlar benım degerım düştü malesef bulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Çok geçmiş olsun. İnşallah ilaçların etkisiyle doğal yolla hamile kalanlardan olursunuz. Şuan acınızın tarifi mümkün değil ama kafanızı dağıtmaya çalışın. Bir kaç ay gebelik sonrası düşük daha zor, doğumdan sonra kaybetmek çok daha zor buna da şükür diyelim. Kucağımıza aldıktan sonra Allah yaşatmasın diyorum. Her şerde bir hayır vardır. Üzülmemek elde değil tabiiki bunca çaba, bunca emek, bunca umut...

Kızlar benım degerım düştü malesef bulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Canım üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum. Ben genelde daha kötüsü olmadığı için kendimi teselli ederim. Mesela dış gebelik. Çok zormuş, ciddi zarar verebiliyormuş tüplere. Bu yüzden kimyasal hayal etmediğimiz bişey olsa da, en azından vücudunu ve tüplerle rahimi koruyup kısa zamanda yeniden deneyebilir hale geleceksin. Bana kimyasal düşündüğü dönemde doktorum 2 ay sonra deneyebiliriz yeniden demişti. Bu süreçte moralini toparla, vücuduna güzel bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…