- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.121
Benim de öyle. Doğum günlerimiz kutlu olsun!!!Yarın doğumgünüm o yüzden yaptım testi. Belki öğrenirim umuduyla
Yeni yılımız sağlık huzur bol bol mutluluk getirsinBenim de öyle. Doğum günlerimiz kutlu olsun!!!
Kızlar benım degerım düştü malesefbulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Evet gerçekten her seyde bir hayır vardır çok sevindim Doğuma gelebiliyor hayırsıyla çok güzel olur her şey senin icin dilerim sağlıcakla da kucağına alırsın yavrunu insalalh bizlerde o günü burdan görürüz insalalh herkes icin de diliyorum yürekten aynı duayıCanım hiç olumsuz düşünme. Benim transferim de Mart ayındaydı. Doktorumun verdiği Yasmin isimli ilaç yan etki yaptı. Çarpıntı yüzünden 4 ay kardiyolojide tedavi görmek zorunda kaldım. O arada pandemi patladı. Eşim göreve gitti, merkezler kapandı falanöyle böyle eylül transferi oldu bizimki. Ama Mart transferi olsaydı, babası doğuma bile gelemeyecekti. Her şeyde bi hayır vardır
HImm evet güzel bir şeymiş aslında fikir oluyor evet anladım ama bu kadar bekledin emek ettin sende anne olacaksın Allah’ın izniyle takip etmek seninde en doğal hakkın o zaman kuzum keyfine bakHerhangi bir önemi yok aslında sadece tercih meselesi profilinde gözükür,Her gün gelişen bebeğin hakkında bilgiler verir..kaç haftalık olduğunu bilirsin.böyle işte...
Amin canım inşallah!Yeni yılımız sağlık huzur bol bol mutluluk getirsin
Ayyy insalalh kuzum KESK’e bu arada dpgum yaz ayına denk geliyor dimiEkim - kasımda da sizin hamile emojilerinizi koyup yaz anneleri topiğine taşınıyoruz inşallah
Burda herkesin hamile kalması için dualar devam ediyor olacak inşallah kızlar inanıyorum
Evet kesinlikle kuzum insalalh başka sorunlar olmasın ilk defa deneyeceğimiz icin bilmiyorum şuan icin bende görünen bir sorun yok ama hayırlısı tevekkül ediyorum Allah’a vakti gelince olacak inanıyorumİlginç gerçekten. Neyseki sperm bulmak kolay oluyor. Yeterki yumurtamiz olsun
Daha kalp atışlarını duymadık. O yüzden çok da uzaklaşmıyorum şimdilik oralara kadar. Ama kuzucuk tutunursa bile babasının doğuma yetişip yetişemeyeceğini bilmiyoruz açıkçası. Pandemi sakinleşmezse mümkün değil. Ama bilemeyiz tabii, belki izne gelebilir denizlerdeki durumlar biraz sakinlerseEvet gerçekten her seyde bir hayır vardır çok sevindim Doğuma gelebiliyor hayırsıyla çok güzel olur her şey senin icin dilerim sağlıcakla da kucağına alırsın yavrunu insalalh bizlerde o günü burdan görürüz insalalh herkes icin de diliyorum yürekten aynı duayı
Ya da doğum gününüzü biraz daha erteleyin kutlamaları birlikte yapınCooook teşekkür ederim. Yarın idrar testinde bir tık köyü görürsem hemen kan vermeye giderim
Progestan 200 mg . Aynen hepimizde oluyor ama öncelikle yaptıktan sonra biraz uzanın hemen kalkmayın. Zaten ihtiyaç olanı içeride kalıyor.Kızlar dün transfer oldum Allah’ın izniyleProtestan hap verdiler ama vajinal olarak.fakat hap içerde çözünüyor ve iç çamaşırıma sıvı bi şekilde çıkıyor siz de böyle bi şey oldu mu?
Evet canım. Yatarak yap mutlaka. Vajinadan itebildiğin kadar ittir. Ve 10-15 dk uzan.Kızlar dün transfer oldum Allah’ın izniyleProtestan hap verdiler ama vajinal olarak.fakat hap içerde çözünüyor ve iç çamaşırıma sıvı bi şekilde çıkıyor siz de böyle bi şey oldu mu?
Evet bende de öyle oluyor akıntı gibi geliyor sanki geri benimde transferimin ikinci günü bugünKızlar dün transfer oldum Allah’ın izniyleProtestan hap verdiler ama vajinal olarak.fakat hap içerde çözünüyor ve iç çamaşırıma sıvı bi şekilde çıkıyor siz de böyle bi şey oldu mu?
Bosver yapma temizlik canim demekki dinlenmen gerekiyor sinyal veriyo vucudunÇok şükür adet kramplarım geçti ama gün içinde az cık iş yapsam temizlik vs hemen lekelenme yaşıyorum...artık normal kabul etmeye başladım...pazartesi günü kalp atışı için gideceğim..hayırlısıyla bir duysam...tam anlamıyla o zaman sevineceğim sanki ..kimsecikler bilmiyor toplam 4 kişi o gün açıklayacağım bende...uzun oldu sen nasılsın iyimisin kendine çok iyi bak olur mu..
Gecmistir. Bnde 3.gun embroyosuydum 6.gun basladim test yapmaya her gun yaptim silik cizginin koyulasmasini takip ettim 12.gin kan verdimGunaydiiiinkızlar bi şey sormak istiyorum 21i gece 00.30 da çatlatma iğnemi yaptım. O günü sayarsam 13, saymazsam 12. Günündeyim. Iğne etkisi kesin geçmiştir diyebilir miyiz. Test yaptım hayalet bi çizgi görüyorum da. Transferinde 8. Gunu 3. Gün embriyosu
Ah canim bulup kaybetmek cok zor evet. Hastanede kurtaja hazirlanirken yanimdaki genc bir hasta bakici uzulme ben dogumda kaybettim bebegimi herseyi hazirdi elim bos ciktim hastaneden dedi. O an acilarin da buyuklugu var dedim acima sukrettim. Herseyin hayirlisi diyoruz demekki vakti zamani gelmemis bende 2 kayip yasadim 3.den inanilmaz endiseliyim. Rabbim nasip edecekse olacak ona siginacagiz napalimKızlar benım degerım düştü malesefbulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Canım benim göğüsler değil de adet olacakmış gibi ağrılar vardı. Bugün toptan kayboldular sanki.Kese görüp kalp atisi bekleyen arkadaşlar goguslerinizde şişme hassasiyet var mı benim vardı son 5 gündür yok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?