Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar benım degerım düştü malesef bulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadım 1 önce ki transferim de ama hayırlısı böyleymiş . İnan o yıkıklığın ardından Toparlanınca diğer transfere öyle güçlü kalkıyorsun ki ...Bak şu an bunun da tutmadığını düşünüyorum Pazartesi öğreneceğim hayırlısıyla ama hala güçlüyüm vermiyorsa vardır bir bildiği Yaradanın diyorum Allah ım sabrını versin yeniden başlayacak güç versin , en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin

Evet gerçekten her seyde bir hayır vardır çok sevindim Doğuma gelebiliyor hayırsıyla çok güzel olur her şey senin icin dilerim sağlıcakla da kucağına alırsın yavrunu insalalh bizlerde o günü burdan görürüz insalalh herkes icin de diliyorum yürekten aynı duayı

Herhangi bir önemi yok aslında sadece tercih meselesi profilinde gözükür,Her gün gelişen bebeğin hakkında bilgiler verir..kaç haftalık olduğunu bilirsin.böyle işte...
HImm evet güzel bir şeymiş aslında fikir oluyor evet anladım ama bu kadar bekledin emek ettin sende anne olacaksın Allah’ın izniyle takip etmek seninde en doğal hakkın o zaman kuzum keyfine bak

Daha kalp atışlarını duymadık. O yüzden çok da uzaklaşmıyorum şimdilik oralara kadar. Ama kuzucuk tutunursa bile babasının doğuma yetişip yetişemeyeceğini bilmiyoruz açıkçası. Pandemi sakinleşmezse mümkün değil. Ama bilemeyiz tabii, belki izne gelebilir denizlerdeki durumlar biraz sakinlerse artık hayırlısı. Tüp bebeğe ilk görüşmeye gittiğimizde doktorumuza yüzlerce soru sordu. Transfer için kaç gün izin almaşıyım, o bu şu. Doktorumuz da sana sadece döllenme günü sperm için ihtiyacımız var. Geri kalanında sana ihtiyacımız kalmıyor diye dalga geçmişti. Konuştuğumuz her şey gerçek oluyor diye gülüyoruz artık

Kızlar dün transfer oldum Allah’ın izniyle Protestan hap verdiler ama vajinal olarak.fakat hap içerde çözünüyor ve iç çamaşırıma sıvı bi şekilde çıkıyor siz de böyle bi şey oldu mu?
Progestan 200 mg . Aynen hepimizde oluyor ama öncelikle yaptıktan sonra biraz uzanın hemen kalkmayın. Zaten ihtiyaç olanı içeride kalıyor.

Kızlar dün transfer oldum Allah’ın izniyle Protestan hap verdiler ama vajinal olarak.fakat hap içerde çözünüyor ve iç çamaşırıma sıvı bi şekilde çıkıyor siz de böyle bi şey oldu mu?
Evet canım. Yatarak yap mutlaka. Vajinadan itebildiğin kadar ittir. Ve 10-15 dk uzan.

Evet bende de öyle oluyor akıntı gibi geliyor sanki geri benimde transferimin ikinci günü bugün

24 Eylül transfer oldum ilk denemem 5. Gün Embriyo yarın test günüm bu sabah evde test yaptım maalesef kocaman tek çizgi kasık ağrılarım var göğüslerde az hassasiyet kaldı zaten hepsi kullandığımız ilaçlardan hiç umudum yoktu yarın içinde emin olmak için yaptıracam
Hamile arkadaşlarım için çok mutlu oldum sağlıkla alın inşallah kucaklarınıza Darısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına inşallah

Bosver yapma temizlik canim demekki dinlenmen gerekiyor sinyal veriyo vucudun

Gecmistir. Bnde 3.gun embroyosuydum 6.gun basladim test yapmaya her gun yaptim silik cizginin koyulasmasini takip ettim 12.gin kan verdim

Kızlar benım degerım düştü malesef bulup kaybetmek daha zor.
9.gün 62
11.hün 137
14.gün 229
15.gün 195
16.gün 85
Nasip...
Ah canim bulup kaybetmek cok zor evet. Hastanede kurtaja hazirlanirken yanimdaki genc bir hasta bakici uzulme ben dogumda kaybettim bebegimi herseyi hazirdi elim bos ciktim hastaneden dedi. O an acilarin da buyuklugu var dedim acima sukrettim. Herseyin hayirlisi diyoruz demekki vakti zamani gelmemis bende 2 kayip yasadim 3.den inanilmaz endiseliyim. Rabbim nasip edecekse olacak ona siginacagiz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…