- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #5.141
Inşallah benim de kaybolurCanım benim göğüsler değil de adet olacakmış gibi ağrılar vardı. Bugün toptan kayboldular sanki.
Amin inşallah pozitif sonucum çok şükür pazartesi tekrar kan vercemAllah güzel sonuçla karşılamayı nasip etsin darısı bizlere olsun hepimiz pozitif görelim pozitif olalım
Bende aynı durumdan muzdaribim. Bakmadığım eczane medikal kalmadı. Gün de iki kere hastaneye gidiyorum. Iyiki koronadan kendimi koruyorum yani. Çok moralim bozuluyo. Tedavi gördüğüm merkez bana vermedi igne ucu, ben bilmiyordum bu şekilde olduğunu. Çok sıkıntı cekiyorum şu an.
[/QU
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar test taptırdım 416 çıktı 2 kez düşük yaptım inşallah bu kez sımsıkı tutunur bebeklerimbenide hamişlere ekler misiniz
Canım benim göğüsler değil de adet olacakmış gibi ağrılar vardı. Bugün toptan kayboldular sanki.
Benim de hiç belirtim yok sanki. Göğüs hassasiyeti var o kadar. Normal mi acaba?Inşallah benim de kaybolur
Çok çok çok çok teşekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde Adet zamanimda vardi suan yok persembe gidecem kalp atisi icin herseyden mi tedirgin oluyoruz vay halimizeKese görüp kalp atisi bekleyen arkadaşlar goguslerinizde şişme hassasiyet var mı benim vardı son 5 gündür yok oldu
Gözün Aydın hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallahKızlar test taptırdım 416 çıktı 2 kez düşük yaptım inşallah bu kez sımsıkı tutunur bebeklerimbenide hamişlere ekler misiniz
İnsallah en yakin ve hayirli zamanda isteyen herkse nasip olur saglikla kucagina alir herkes24 Eylül transfer oldum ilk denemem 5. Gün Embriyo yarın test günüm bu sabah evde test yaptım maalesef kocaman tek çizgikasık ağrılarım var göğüslerde az hassasiyet kaldı zaten hepsi kullandığımız ilaçlardan hiç umudum yoktu yarın içinde emin olmak için yaptıracam
Hamile arkadaşlarım için çok mutlu oldum sağlıkla alın inşallah kucaklarınızaDarısı ben ve benim gibi bekleyenlerin başına inşallah
İkizde dört kat artıyo deniliyor ve öyle de görünüyor ikiz gibiKızlar bir arkadaşım var dondurulmuş denedi şükür sonucu pozitif . 10 gün değeri 260 12 .gun değeri 837 5. Gün embriyosu sizce ikiz olabilir mi bölünmüş olabilir mi değeri bana yüksek geldi
İkizde dört kat artıyo deniliyor ve öyle de görünüyor ikiz gibi
Ayy İns cnm ıns yaBizlere de çok ümit verdiin Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin❤❤benm de değerlerim düşük 11.gün 23.80 15.gün 68.75 yarın da 17.günüm tekrar test istedi doktorum inşallah bi mucize oluur
Normal canım hepimizinki normal. Sadece belirti görüp görüp sonra birden hissetmeyince sanırım panikliyoruz :) içimizi ferah tutalım kızlar. Ben mesela acaba sorun mu var diye yarın kan vermemek için tutuyorum kendimi :)Benim de hiç belirtim yok sanki. Göğüs hassasiyeti var o kadar. Normal mi acaba?
Evet canım ya kese gördük bitmedi endişelerimiz. Ben de çarşamba gidicem ama doktorum haftaya görmeyebiliriz diyor bakalım :)Benimde Adet zamanimda vardi suan yok persembe gidecem kalp atisi icin herseyden mi tedirgin oluyoruz vay halimize
Allah kavuştursun eşten ayrı yaşamının ne demek olduğunu iyi biliyorum kuzum ama can versin insallah Rabbim bebeğine ve sende o canla biraz olsun mutlu olursun o cana ihtiyacımız hayırlı sağlıklı bir şekilde tabi duam Rabbim herseyln hayırlısını versin evladın daDaha kalp atışlarını duymadık. O yüzden çok da uzaklaşmıyorum şimdilik oralara kadar. Ama kuzucuk tutunursa bile babasının doğuma yetişip yetişemeyeceğini bilmiyoruz açıkçası. Pandemi sakinleşmezse mümkün değil. Ama bilemeyiz tabii, belki izne gelebilir denizlerdeki durumlar biraz sakinlerseartık hayırlısı. Tüp bebeğe ilk görüşmeye gittiğimizde doktorumuza yüzlerce soru sordu. Transfer için kaç gün izin almaşıyım, o bu şu. Doktorumuz da sana sadece döllenme günü sperm için ihtiyacımız var. Geri kalanında sana ihtiyacımız kalmıyor diye dalga geçmişti. Konuştuğumuz her şey gerçek oluyor diye gülüyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?