Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Bizim bi eczacı tanıdık ecza deposunda istedmişti o gün geldi ama bir kutu içinde 500 adet vardı öyle almak zorunda kaldık

Kızlar bir arkadaşım var dondurulmuş denedi şükür sonucu pozitif . 10 gün değeri 260 12 .gun değeri 837 5. Gün embriyosu sizce ikiz olabilir mi bölünmüş olabilir mi değeri bana yüksek geldi

İnsallah en yakin ve hayirli zamanda isteyen herkse nasip olur saglikla kucagina alir herkes

Kızlar öncelikle bebisleriniz sımsıkı tutunur size lekelenme olarak değil de jelin kendisi açık pembe olarak geldi mi sizde? Pecetede pembelik yok ama geri gelen jel açık pembe. Bugün transferin 10.gunu

Benim de hiç belirtim yok sanki. Göğüs hassasiyeti var o kadar. Normal mi acaba?
Normal canım hepimizinki normal. Sadece belirti görüp görüp sonra birden hissetmeyince sanırım panikliyoruz :) içimizi ferah tutalım kızlar. Ben mesela acaba sorun mu var diye yarın kan vermemek için tutuyorum kendimi :)

Allah kavuştursun eşten ayrı yaşamının ne demek olduğunu iyi biliyorum kuzum ama can versin insallah Rabbim bebeğine ve sende o canla biraz olsun mutlu olursun o cana ihtiyacımız hayırlı sağlıklı bir şekilde tabi duam Rabbim herseyln hayırlısını versin evladın da

Merbaha bayanlar 25 inde transfer oldum göğüs hassasiyeti basından beri vardi ama 2 gündür sanki ates içinde yaniyor gogusum ara ara bu sicaklik coraspin ve progestan kullanıyorum bunların yan etkisi olabilirmi? 1 göğüsüm de şişlik var digerinde yok bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…