- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.441
Bugün 9. Günüm silikte olsa bişey çıkmalıydı hiç belirmedi 2.çizgiCanım daha idrar tesyi çıkmayabilir ama hrmen kendini üzme daha tdst hününrde vardı sanırım
Canım B-hcg hormonu kanda fazla miktara ulaşmalıki idrarla atılabilsin. Belki de az miktarda salgılanmaya başladı ve yavaş yavaş artacak. Bu yüzden idrar da çıkmayabilir. Umarım 12.gün kan testinde pozitif sonucu alirsinBugün 9. Günüm silikte olsa bişey çıkmalıydı hiç belirmedi 2.çizgi
Benimde Transferimin 7. Günü hiç bir belirtim yok hatta dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah hepimizin bebekleri olucak çok aminKızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Amin inşallahBenimde Transferimin 7. Günü hiç bir belirtim yok hatta dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah hepimizin bebekleri olucak çok amin
İnşallah amin inanasım gelmiyo hiç. okadar inandımki bu kezCanım B-hcg hormonu kanda fazla miktara ulaşmalıki idrarla atılabilsin. Belki de az miktarda salgılanmaya başladı ve yavaş yavaş artacak. Bu yüzden idrar da çıkmayabilir. Umarım 12.gün kan testinde pozitif sonucu alirsin
Tamamen Bilmediğim için soruyorum :) neden 3. Gün dondurup çözdürüp 5. Güne ulaşmasını bekliyorlar ki, ilk topladıktan sonra 5. Güne ulaşmasını neden beklemiyorlar?Canım benim de 6 embriyom vardı. Hepsi 3. Güne geldi. 5 tanesi 3. gün olarak donduruldu. Sadece bir tanesini 5. güne götürüyoruz dediler. O da 5. güne gitmedi. Transfer zamanı geldiğinde transferden 2 gün önce tüm embriyolar çözdürüldü ve 5. güne götürüldü. 5 tane 3. gün embriyosundan 3 tanesi 5. Güne geçti. 5. günleri tam transfer günümdü. Bir tane transfer ettik, diğer ikisi donduruldu. Yani diyeceğim şu: belki transferinden hemen önce çözüp 5. Güne götürüp öyle transfer edeceklerdir. Veya sayı olarak az olduklarından riske sokmak istememişlerdir. Sen canını sıkma.
Benim oyle canim hiç-bir belirtim yok.bazilarinin gogusleri hassaslasmis sismis flaan surekli yokluyorum yok.Kızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Cok sevindim saglikla kucaginiza alsirsiniz ınsallahHanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Teşekkür ederim, inşallah. Bakalım devamı nasıl olacak. Şimdiki sürecimiz o olacakCok sevindim saglikla kucaginiza alsirsiniz ınsallahdarisi bizim gibi merakla bekleyenlere.
Canım hayırlı olsun inşallah kucağınada almayı nasip etsin rabnim sanırım ikizler geliyor buarada değwrin çok yüksekHanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Çok yoklama yoksa ellemekten büyüyeceklerBenim oyle canim hiç-bir belirtim yok.bazilarinin gogusleri hassaslasmis sismis flaan surekli yokluyorum yok.
Inşallah teşekkür ederim. isteyen herkese nasip olsun. Bilmiyorum bende şaşırdım degereCanım hayırlı olsun inşallah kucağınada almayı nasip etsin rabnim sanırım ikizler geliyor buarada değwrin çok yüksek
Çok güzel haberler ... bizede dua edin lütfen...Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Ederim tabi. Yaşamayan bilmiyor bu duygulariÇok güzel haberler ... bizede dua edin lütfen...
Allah kucağına almayı nasip etsin canım.Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Yorumunuza bayıldıım çok haklısınıızyahu arkadaş bende bunu anlamıyorum
Hanı Mıllete ne (cocuk yapıyormusun) aksam sevısıyormusun der gıbı sanane lan dıyesım glıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?