Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı

Bugün 9. Günüm silikte olsa bişey çıkmalıydı hiç belirmedi 2.çizgi
Canım B-hcg hormonu kanda fazla miktara ulaşmalıki idrarla atılabilsin. Belki de az miktarda salgılanmaya başladı ve yavaş yavaş artacak. Bu yüzden idrar da çıkmayabilir. Umarım 12.gün kan testinde pozitif sonucu alirsin

Kızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Benimde Transferimin 7. Günü hiç bir belirtim yok hatta dün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah hepimizin bebekleri olucak çok amin

Tamamen Bilmediğim için soruyorum :) neden 3. Gün dondurup çözdürüp 5. Güne ulaşmasını bekliyorlar ki, ilk topladıktan sonra 5. Güne ulaşmasını neden beklemiyorlar?

Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Cok sevindim saglikla kucaginiza alsirsiniz ınsallahdarisi bizim gibi merakla bekleyenlere.

Pembemarul canını sıkma başımdan geçen iki tüp bebekte 1oğlum 13 yaşında kızım 4yaşında oğlumda gebelik kan testinde pozitif olduğu halde 4cü haftada bile testte negatif göstermişti bazı bebekler çoğunlukla erkek ise böyle olabiliyormuş bence 12ci günü bekle derim.Ama tabi ben hep yurtdışında yaptırdım Türkiye’de ilk defa 16sında yani dün transfer oldum hayırlısı artık beklemedeyiz.

Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Canım hayırlı olsun inşallah kucağınada almayı nasip etsin rabnim sanırım ikizler geliyor buarada değwrin çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…