Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Benim transferi cumartesi yapacaklarmış, embriyolog aradı sabah, 5. Gun tranfer olsun dedi. Şu an karar veremedik hangi 2. sını tarnsfer etmeye , cumartesi 5. Gun dha ıyi olanları seçeriz dedi.
5. Gun gerçek ten daha iyi olurmu acaba ki ,anne rahmi daha iyi bir ortam degilmi ki ?

Ay yarın sabah yapıcam galiba bende alllahım bebeğim tutunmuş olsun
Test yaptınmı İnşallah canım artık gelsinler bizim aslında erkek faktörü zma emriyolarımız güzel olduğj için tüp bebekte bir sorun bulunamıyor bakslım inşallah hepimizin tutar kimyasal gebeliğimde değerlerim düşmrye başladığında sırtım ağrımıştı şuan yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum düşündüğüm gibi drğilfir umarım

CNım normal yolla döllenmiş bir emriyo için tzbiki dediğin doğru ama bizimkiler labaratuvar ortamında oluştuğundan dışarıda nekadar uxun kalırsa rahminde tutunma şansı dahz yüksek üstelik kadının rahim duvar kLınlığı istenilen seviyedr olmadıktan sonra en güzel emriyoyuda koysan boş druna güven onlar artık işlerinin erbabı olmuşlar

Yok denk gelmiştir öyle düşünmeyin. Belirtiler hep ilaçlardan. Aminn inşallah

@meliskipr 10 eylül

acıkcası bende bu sekilde oldu maddı manevi yıpranıosunız bıde negatif alınca beyin neden nıcın vs diyor Dr larla birebir bıraz zor gprusme oluyor bende ilkinde cok sorgulasmıtım, hatta Dr degıstır ırmeyı dusundum uzun bir sure ama yenısıde aynı olucak, malesef sektoe boyle onlarda kendilerince haklı yoğun sekılde caliaıyorlar vs vs... Uzar gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…