- 2 Haziran 2019
- 315
- 236
- 53
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.421
Test yaptınmıAy yarın sabah yapıcam galiba bendealllahım bebeğim tutunmuş olsun
İnşallah canım artık gelsinler bizim aslında erkek faktörü zma emriyolarımız güzel olduğj için tüp bebekte bir sorun bulunamıyor bakslım inşallah hepimizin tutar kimyasal gebeliğimde değerlerim düşmrye başladığında sırtım ağrımıştı şuan yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum düşündüğüm gibi drğilfir umarımSebepsizinde sebepsizi var ilginç. Gerçekten öyle kısmetten öteye köy yok. Evet üç deneme sonrasi artık değişmek en iyisi. Belki başka doktor bilinmeyen bı şeyi farkeder hiç belli olmaz. 11.denemede tutanlar var. Maddiyet el verdiğince mücadeleyi bırakmamaliyiz. Son yumurta kalana kadarda şansımız var.Bu son olsun inşallah
CNım normal yolla döllenmiş bir emriyo için tzbiki dediğin doğru ama bizimkiler labaratuvar ortamında oluştuğundan dışarıda nekadar uxun kalırsa rahminde tutunma şansı dahz yüksek üstelik kadının rahim duvar kLınlığı istenilen seviyedr olmadıktan sonra en güzel emriyoyuda koysan boş druna güven onlar artık işlerinin erbabı olmuşlarBenim transferi cumartesi yapacaklarmış, embriyolog aradı sabah, 5. Gun tranfer olsun dedi. Şu an karar veremedik hangi 2. sını tarnsfer etmeye , cumartesi 5. Gun dha ıyi olanları seçeriz dedi.
5. Gun gerçek ten daha iyi olurmu acaba ki ,anne rahmi daha iyi bir ortam degilmi ki ?
Yok denk gelmiştir öyle düşünmeyin. Belirtiler hep ilaçlardan. Aminn inşallahTest yaptınmı
İnşallah canım artık gelsinler bizim aslında erkek faktörü zma emriyolarımız güzel olduğj için tüp bebekte bir sorun bulunamıyor bakslım inşallah hepimizin tutar kimyasal gebeliğimde değerlerim düşmrye başladığında sırtım ağrımıştı şuan yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum düşündüğüm gibi drğilfir umarım
Maşalllahhh10. Gün 66.4
12. Gün 136.4
Çıktı kizlar testim çok şükür iki gün sonra tekrar test yaptıracağım insallah bugün test yaptıracak kizlar pozitif çıkar
Maşalllahhh
Canım allah kucağınada almayı nasip etsin imşallah
Hayırlısı olsun canimtamam canim tesekkue ederim
@meliskipr 10 eylülArkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask @Mucize02 7 eylül oldu @selanikgelini 15 eylül @Violett90 @Mersinliozlem 11 eylül oldu @begonya37 7 eylül oldu @Mucizem33 @Plaiades @yel1z 11 Eylül oldu @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody 22 Eylül @Naz29 30 eylül @Uykuluprenses58 16-18 eylül arası L Liyam23 17 eylül @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01 @saydamar 1 eylül OLDU @Kingrella 1 eylül OLDU Y ysmn1096 5 eylül OLDU @kristalbardak 5 eylül oldu @Papatya 82 7 eylül @Zzynpzzt 4 eylül oldu @Hdlkc @bebisim111 31 ağustos oldu @d-b 3 eylül oldu @Bigudicemre 9 eylül oldu @Elaikra81 4 eylül oldu @Mervinn90 4 eylül oldu @Hilal Bayraktar 15 eylül D Durutuna21 tahmini 17 eylül @esdueke 16 eylül @Evlatttttt77 16 eylül @Duygu0180 @Naz1818 10 eylül oldu @Esraesrael 10 eylül oldu Joanne11 21 eylül @yilmazh 12 eylül oldu @Karamsar cad 11 eylül oldu @gulserencintesun 12 eylül oldu @sunshine__ @My heaven 8 eylül oldu @Nesena 3 eylül oldu @duavehayal @Oyku22 16 eylül @kalkyerineyat 7 eylül oldu @smr00 11 eylül oldu
Yaptım idrar testi negatif. Ben artık tükendim. Bzimki rosi tekniğiyle olmuştu geride embriyomuz kalmadı.bu 2.ciydi. herşey süperdi rahim de embriyo daPembemarul test yaptınmı meral ettim haydi sendende güzel bir haber alalım umutl olsun hepimize
Hayırlı olsun inşallah güzel habetlerini bekliyoruz test günün nezaman@meliskipr 10 eylül
Canım daha idrar tesyi çıkmayabilir ama hrmen kendini üzme daha tdst hününrde vardı sanırımYaptım idrar testi negatif. Ben artık tükendim. Bzimki rosi tekniğiyle olmuştu geride embriyomuz kalmadı.bu 2.ciydi. herşey süperdi rahim de embriyo da
@meliskipr 10 eylül
çok teşekkür ederim test günüm 22 eylül çok korkuyorum sanki regl olucakmışım gibi geliyor umarım güzel sonuçlanırHayırlı olsun inşallah güzel habetlerini bekliyoruz test günün nezaman
Lütfen moralini bozma tükenmek yok birdaha yapılır ve olur inşallahYaptım idrar testi negatif. Ben artık tükendim. Bzimki rosi tekniğiyle olmuştu geride embriyomuz kalmadı.bu 2.ciydi. herşey süperdi rahim de embriyo da
acıkcası bende bu sekilde oldu maddı manevi yıpranıosunız bıde negatif alınca beyin neden nıcın vs diyor Dr larla birebir bıraz zor gprusme oluyor bende ilkinde cok sorgulasmıtım, hatta Dr degıstır ırmeyı dusundum uzun bir sure ama yenısıde aynı olucak, malesef sektoe boyle onlarda kendilerince haklı yoğun sekılde caliaıyorlar vs vs... Uzar gıderMantığım bir türlü almıyor ama yapılan iş hem duygusal olarak hem de maddi olarak ağır bir süreç ve Haziran ayından beri birlikte bu yolda yürüyoruz kimseye neden tutmadı diye hesap sormayacağım ki onca hormon kullandım, vücudum ne tepki verecek, dikkat etmem gereken bir şey var mı? İlk deneme sonucta, tecrubesizlik var. Bugün tekrar ulaşmaya çalışayım. Teşekkür ederim cevap için
Güzel düşünelim inşallah güzel olsunçok teşekkür ederim test günüm 22 eylül çok korkuyorum sanki regl olucakmışım gibi geliyor umarım güzel sonuçlanır
Regli ağrısı genelde herkezde oluyor bende var ara ara geliyor gidiyor sol bacağım ve sırtım çok ağrıyor bakacağız artık inşallah bebişlerimiz tutunuyor onların ağrısıdırGüzel düşünelim inşallah güzel olsun
Ah ah en büyük duam ve hayalim umarım tutar bebeklerimizRegli ağrısı genelde herkezde oluyor bende var ara ara geliyor gidiyor sol bacağım ve sırtım çok ağrıyor bakacağız artık inşallah bebişlerimiz tutunuyor onların ağrısıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?