- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.461
Saol canımHayırlısı olsun canim
Bende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamışKızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Allah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin canım.belirtin oldu mu hiç
Inşallah güzel haberler alırız biz de canım.Bende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış
Anladım canım,Allah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallahbelirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.
Amin inşallah canımAllah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallahbelirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.
Ne zamandı transferiniz kaçıncı Gün bugün?Inşallah güzel haberler alırız biz de canım.
3.gün bugün. Sizin kaçıncı günNe zamandı transferiniz kaçıncı Gün bugün?
14 eylül itransferim listeye eklermisinizSelam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz..
MaşallahHanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Buarada çok geçmiş olsun yeni farkettim allah şifa versin14 eylül itransferim listeye eklermisiniz
İnşallah hepizin hamiş resmini koymak nasip olur buraya
Canım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsınAllah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallahbelirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.
Bu durumda doktor faktörü çok önemli. Doktorunuzun sizi arayıp konuşması, bilgi vermesi, rahatlatması gerekiyor. Hayirli zamanda kucağınıza alırsınız insaAllah.Herkese merhaba, 4 Eylül transferi 5. Gün embriyolarım malesefki tutunmamişlar. Zamanı değilmiş diyorum.
Pozitif haberi alan arkadaşlar canı gönülden kutlarım, Allah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride mutlulukla yaşatsın inşallah.
Sormak istediğim şu, negatif olduğunu, konuşmak istedigimi hemşireye bildirdim. Ama hastaneden bir geri dönüş olmadı. Bilen var mı? Ne zaman adet göreceğim, yeniden denemek için nasıl bir yol izleniyor?
Inşallah canım çok teşekkür ederim. Bakalım nasip önümüzdeki günlere bakicazCanım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsın
Benim sadece tek denemem oldu, cok sukur Hersey yolunda gitti. Doktorumdan baska hickimse ile muhattap olmadim. Saat kacta ararsam arayayim, mesaj atarsam atayim hep aninda donus yapti bana. Baska doktorlarla deneyimim yok ama kendimi o kadar rahat ve guvende hissettim ki doktorumla anlatamam. Asla ve asla bahsedildigi gibi sektorun gerektirdigi yogunluk/ulasilmazlik olmadi.acıkcası bende bu sekilde oldu maddı manevi yıpranıosunız bıde negatif alınca beyin neden nıcın vs diyor Dr larla birebir bıraz zor gprusme oluyor bende ilkinde cok sorgulasmıtım, hatta Dr degıstır ırmeyı dusundum uzun bir sure ama yenısıde aynı olucak, malesef sektoe boyle onlarda kendilerince haklı yoğun sekılde caliaıyorlar vs vs... Uzar gıder
Hayirli olsun :) cok sevindim. Umarim saglikli ve hayirli bi sekilde kucagimiza aliriz. Ben de bugun 2.kez (11.gun) kan vermeye gidicem. Umarim senin, benim, bekleyen herkesin 2katina cikar degerleri.Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Arkadaşlarım merhaba ben eylül ayında transfer olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Eylülde transfer olacaklar gelin birbirimize destek olalım kaç gününüz kaldı hangi aşamadasınız?☺
Anne aday adayı Transfer Tarihi Transfer oldu/ertelendi Sonuç MuhendisYas Ertelendi @sz ask M Mucize02 7 eylül oldu @selanikgelini 15 eylül @Violett90 @Mersinliozlem 11 eylül oldu @begonya37 7 eylül oldu @Mucizem33 @Plaiades @yel1z 11 Eylül oldu @BenCigdem @Jonquil02 @laiyka @fionawoody 22 Eylül N Naz29 30 eylül @Uykuluprenses58 16-18 eylül arası L Liyam23 17 eylül @hayat2828 @uranus35 22 eylül @Nisanesintisi01 @saydamar 1 eylül OLDU @Kingrella 1 eylül OLDU Y ysmn1096 5 eylül OLDU @kristalbardak 5 eylül oldu @Papatya 82 7 eylül @Zzynpzzt 4 eylül oldu @Hdlkc @bebisim111 31 ağustos oldu @d-b 3 eylül oldu @Bigudicemre 9 eylül oldu @Elaikra81 4 eylül oldu @Mervinn90 4 eylül oldu @Hilal Bayraktar 15 eylül @Durutuna21 tahmini 17 eylül @esdueke 16 eylül E Evlatttttt77 16 eylül @Duygu0180 @Naz1818 10 eylül oldu @Esraesrael 10 eylül oldu @Joanne11 21 eylül @yilmazh 12 eylül oldu @Karamsar cad 11 eylül oldu @gulserencintesun 12 eylül oldu @sunshine__ @My heaven 8 eylül oldu @Nesena 3 eylül oldu @duavehayal @Oyku22 16 eylül @kalkyerineyat 7 eylül oldu @smr00 11 eylül oldu
Hiç belirti yaşamadan gebelik elde edenler varBende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış
Hayırlı olsun inşallah transfer günü hariç benimde 3.gün rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahBugün transfer oldum inşallah güzel haberler aliriz hep birlikte
Transfer gününü saymazsak benimde 3.gün inşallah hayırlı haberler alırız3.gün bugün. Sizin kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?