Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Kızlar transferden sonra benim gibi hiç belirti yaşamayan var mi? Aslında belirti icin cok erken olduğunu biliyorum fakat yine de merak ediyorum benim gibi olan var mı
Bende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. belirtin oldu mu hiç
Allah razı olsun, sizde güzel haberler alın inşallah belirti olmadi bende sürekli belirti arıyordum. Sadece dün akşam sağ kasigimda ağrı gibi bişey oldu. Yürürken hissettim. Daha öncesinden başlayan bi bacak agrım vardı, geceleri uyutmuyordu . Başka ne ağrı ne sizi ne hassasiyet hicbir şey olmadi.

Anladım canım, Amin inşallah canım

14 eylül itransferim listeye eklermisiniz
İnşallah hepizin hamiş resmini koymak nasip olur buraya

Canım çok mutlu oldum inşallah sağlıkla ilerler sagsalim kucağına alırsın

Bu durumda doktor faktörü çok önemli. Doktorunuzun sizi arayıp konuşması, bilgi vermesi, rahatlatması gerekiyor. Hayirli zamanda kucağınıza alırsınız insaAllah.

Benim sadece tek denemem oldu, cok sukur Hersey yolunda gitti. Doktorumdan baska hickimse ile muhattap olmadim. Saat kacta ararsam arayayim, mesaj atarsam atayim hep aninda donus yapti bana. Baska doktorlarla deneyimim yok ama kendimi o kadar rahat ve guvende hissettim ki doktorumla anlatamam. Asla ve asla bahsedildigi gibi sektorun gerektirdigi yogunluk/ulasilmazlik olmadi.

Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Hayirli olsun :) cok sevindim. Umarim saglikli ve hayirli bi sekilde kucagimiza aliriz. Ben de bugun 2.kez (11.gun) kan vermeye gidicem. Umarim senin, benim, bekleyen herkesin 2katina cikar degerleri.

Merhaba, beni de listeye ekleyebilir misiniz? Transfer tarihim 6 Eylul, sonuç pozitif. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…