- 4 Mart 2020
- 427
- 522
- 103
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.481
Selam kızlar ! Umarım hepiniz iyisinizdir..
50 sayfayı tek tek okudum ve tabloya yazdım. Eksik ya da yanlış varsa , eklememiz istediğiniz varsa söylerseniz hemen eklerim canlar
Ben 2 hafta önce Covid oldum adet dönemime yani transfer dönemime denk geldi, sonra adet düzenim bozuldu şimdi tekrar adet oldum.. Dolayısıyla bir sonraki adetime transfer hazırlığına başlayacağız. Rabbim izin verirse.. Ekime kaldım ben sözün kısası dostlar. İnşallah hepiniz güzel haberler alırsınız. Tabloyu doldururuz..
[/QUOTE
Inşallah yaa Allah bu yolda yormasın kimseyi. Güzel haberler duyalım. Inşallah sonuçlar güzel ilerlerHayirli olsun :) cok sevindim. Umarim saglikli ve hayirli bi sekilde kucagimiza aliriz. Ben de bugun 2.kez (11.gun) kan vermeye gidicem. Umarim senin, benim, bekleyen herkesin 2katina cikar degerleri.
Hayırlı olsunBugün transfer oldum inşallah güzel haberler aliriz hep birlikte
Insallah canım insallah. Ben de çok heyecanlıyım ilk denememTransfer gününü saymazsak benimde 3.gün inşallah hayırlı haberler alırızbn 6 gün erkn gebelik testinden yapmayı düşünüyorum
Aybı yollardan geçtiğim için genelde tüp bebek sayfalarını takip ediyorum yazınıza denk geldim yazmak istedim. Ben transfer oldum hergün belirti aradım ama yok yani ya yok belirti sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Bilmesem transfer olduğumu yani transfer olmadım diyecem o derece belirti yoktu şükğr pozitifBende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış
Umarım bi süpriz olurPembemarul canını sıkma başımdan geçen iki tüp bebekte 1oğlum 13 yaşında kızım 4yaşında oğlumda gebelik kan testinde pozitif olduğu halde 4cü haftada bile testte negatif göstermişti bazı bebekler çoğunlukla erkek ise böyle olabiliyormuş bence 12ci günü bekle derim.Ama tabi ben hep yurtdışında yaptırdım Türkiye’de ilk defa 16sında yani dün transfer oldum hayırlısı artık beklemedeyiz.
Süper sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCok sevindim saglikla kucaginiza alsirsiniz ınsallahdarisi bizim gibi merakla bekleyenlere.
Merhaba kusura bakmayın doğal siklus dr um banada tavsiye etti.nasil bir süreç. Çok aklıma yatmadı..siz ne dersiniz deneyen biri olarak.Benim bugun transferin 11.günü 10.günü negatif sonuç aldım kanda hala adet olmadım ilaçsız natürel dogal siklus olmuştum acaba nezaman olacam bugun günüm ama yok
Kanamasi olup sağlıkla dogum yapanlarin sayisi oldukca fazla. Temkinli olun ama pozitif dusunun. InsaAllah korktuğunuz gibi olmazKızlar cok üzgünümŞu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin
Dualarınızı bekliyoruum hamile annelerin duası kabul olurmuş Rabbim benim gibi bekleyen bütün herkezin yüzünü güldürsün inşallahAybı yollardan geçtiğim için genelde tüp bebek sayfalarını takip ediyorum yazınıza denk geldim yazmak istedim. Ben transfer oldum hergün belirti aradım ama yok yani ya yok belirti sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Bilmesem transfer olduğumu yani transfer olmadım diyecem o derece belirti yoktu şükğr pozitif
Ayy Allah şifa versin inşallah, moralinizi bozmayın.Kızlar cok üzgünümŞu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin
Böyle olupta kurtarılan çok insan duydum , sakın ümidini kesme , elini karnına koy ""Ya Halık CC" okuyabildigin kadar oku , kendini iyi hissettikce de tekrarla , rabbim yardimciniz olsun inşaallahKızlar cok üzgünümŞu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin
Kanama biranda mı başladı canım , yoksa sen ağır bir şeymi kaldirdin , ev işi falanmı yaptın ,neolduda başladı böyleKızlar cok üzgünümŞu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin
Canım bende kabızlık olmadi ama dedigin gibi opudan önceki gün karnım patlayacak gibiydi gece yatakta dönemiyordum. Ama normalde her ay 1 yumurta olurken tedavide 10 15 tane yumurta büyüyor şişmek kadar normal bir sey yok bu süreçteYarın yumurta toplama olacak benim, karnım resmen patlamak üzere. Yaptığımız bu iğneler afedersiniz kabız yaparmı, ben şiştim sanki
Amin canim inşallah güzel haberler alirizHayırlı olsun inşallah transfer günü hariç benimde 3.gün rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah
Amin hepimizin canimHayırlı olsun
Rabbim herkesin gönlünün muradını versin dualarım hepinizle inşallahDualarınızı bekliyoruum hamile annelerin duası kabul olurmuş Rabbim benim gibi bekleyen bütün herkezin yüzünü güldürsün inşallah
Aaa canım senden o kadar emindim ki. Çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Bugun hatta sana mesaj atacaktim. Ne yaptın diye. Bu aralar Nicel bey o kadar hamilelik haberi paylaşıyor ki sizleri gördükçe ümitleniyorum.Hanımlar hepinize merhaba. Benim bugün transferin 10. Günü sabah test yaptım hemen çift çizgi çıktı. Sonra aile hekimim aradı, durumdan haberi vardı. Gidip kan verdim sonucum 500 cıktı
Raabim size bağışlasın inşaallah kanama geçer hemen canım.Kızlar cok üzgünümŞu an betahcg değerim 1000 üzerinde ama kanamam başladı ve parçalar düşüyor. Doktor düşük riskiniz yüksek dedi. Hastaneye yatış istedi. Dualarınıza ihtiyacım var ümidim tükendi. Tam oldu derken. Lütfen çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?