Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım benim inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip eder bacak ağrın nasıldı peki canım

Canım benim inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip eder bacak ağrın nasıldı peki canım
Hepimize nasip olsun canım maddi manevi yoruluyoruz ama ümidimiz hep yanımızda. Sürekli bacaklarımı gerdirmek istiyordum, uykumda bazen gerinerek uyanıyordum o derece agrım oluyordu. Korkuyordum hatta bir şey olursa diye karnımı etkiler diye. Gun içinde çok hissetmiyordum ama yatma vaktine yakın fema ağrı geliyordu

Bende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış
Benim 2. Denemem benim kendimi dinliyorum ama belirti yok gibi 1. Denememde son günlerde kasiklari
Kaçıncı gün idrar testi yaptınız bende yapmak istiyorum ama korkuyorum

Benimde sürekli sol bacağım kasılıyor kasığıma kadar ilaçlara bağlıyorum bende canım.

Benim 2. Denemem benim kendimi dinliyorum ama belirti yok gibi 1. Denememde son günlerde kasiklari

Kaçıncı gün idrar testi yaptınız bende yapmak istiyorum ama korkuyorum
10. Gun yaptım testi aslında amacım negatifse kendimi hazırlarım diyeydi, çıkacağını düşünmemiştim hemen saniyeler içinde çıktı cizgi

Ayr

Fulya acıbadem de transferim oldu benim drum özel klinikte başladım sens üreme sağlığı merkexi numan bakırcı
Ama yumurta toplamam florence nightingale de oldu ilk transferimde canlı 5.gün emriyodu idi tutmadı sonra acıbademe taşıdık 2.dondurulmuşla yapıldı kimyasal oldu bu aynı dra 3.cü olacak inş busefer tutar birbirimize dua edelim inş madfi manevi yıpratıcı bir süreç

Cz
Kızlar prolutex iğne kullanan var mı aranızda? ben göbekten yapıyorum sonrasında göbeğim acayip hassaslaşıyo da
Canım bende kıllanıyorum brmimde iğne yerleti acıyor ayrıyetten ben kan sulandırıcıda yapıyorum düşün artık böbek haşat oldu ama herşey bebişler için rabbim ararmasın

Kaçıncı gün yaptın canım idrar testini

Poz cıkan arkadslar hayırlısı olsun belirtilerini nelerdi merak ettım
Tesekkurler. Benim de pek belirtim olmadi. Sadece ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor o kadar. Bugun 4+2, henuz erken belirtiler icin. Ilk idrar testini transferden 5 gun sonra yaptim, pozitif cikti. İlaçlardan olabilir mi acaba diye düşündüm ama ondan sonra ki hergun 2.cizgi koyulasarak devam etti.

Arkadaşlar bı şey sorucam. Benim sebepsiz kısırlık. Bu ay evleneli 3 yıl oldu sonunda. Bir Aşılama oldum. İkinci aşılamayı beklemek istemedim. Raporsuz tüp bebek yaptırıyorum. Bu tüp bebek tutmazsa rapor almak için ikinci aşılamayı yaptırmak zorunda mıyım?

Inşallah bakalım. Devami da güzel artarsa artık kesesiydi kalp atisiydi derken nasıl geçecek zaman allah isteye bekleyen herkese nasip etsin
İnşallah hepsini hayırlısıyla duyarsın güzel bi gebelik geçirirsin ben de bugün transfer oldum ama öyle bacak ağrısı ve hafif kadın ve bel ağrısı dışında bisey yok

İnşallah hepsini hayırlısıyla duyarsın güzel bi gebelik geçirirsin ben de bugün transfer oldum ama öyle bacak ağrısı ve hafif kadın ve bel ağrısı dışında bisey yok
Hayırlı olsun o zaman sanada. Rahat ol, hareket konusunda çok kasma, ben zorlamamak şartıyla çoğu işimi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…