- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.521
Canım benim inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip ederDün bende sen gibiydim. Olmadi galiba bacak ağrısı dışında bir şey yok o da ilaclardandir diye düşünüyordum. Sabah istemeye istemeye idrar testi yaptım. Çıkmazsa kendimi hazırlarım diye. Sonra her şey değişiverdi bir andasonra gidip kan verdim onda da pozitif çıktı. Korkman çok normal hassasız bu dönemde. Bir sürü hormon var inişler çıkışlar. Her şeye rağmen güzel düşünelim güzel olsun ❤❤❤
Hepimize nasip olsun canım maddi manevi yoruluyoruz ama ümidimiz hep yanımızda. Sürekli bacaklarımı gerdirmek istiyordum, uykumda bazen gerinerek uyanıyordum o derece agrım oluyordu. Korkuyordum hatta bir şey olursa diye karnımı etkiler diye. Gun içinde çok hissetmiyordum ama yatma vaktine yakın fema ağrı geliyorduCanım benim inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olur ve inşallah Allah'ım bana ve isteyen herkese nasip ederbacak ağrın nasıldı peki canım
Benim 2. Denemem benim kendimi dinliyorum ama belirti yok gibi 1. Denememde son günlerde kasiklariBende hiç belirti yaşamıyorum ilk denemem hep buralardan bişeyler arıyorum ama genelde herkez bi belirti yaşamış
Kaçıncı gün idrar testi yaptınız bende yapmak istiyorum ama korkuyorumBende bugün test yaptım kan verdim pozitif çıktı pinarcuk. Bacak agrım oluyodu geceleri ama onun crinone jelden kaynaklı olduğunu duydum öyle yazmış arkadaşlar. Ama dün akşam yürüyüşe çıkmıştık, sağ kasigimda ağrı batma tarzı beni huzursuz eden bir şey oldu. Gece yatarken de bir kaç kere hissettim sonra başka olmadi. Onun dışında mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ne bileyim işte diğer belirti tarzı şeyler yaşamadım.
|
Benimde sürekli sol bacağım kasılıyor kasığıma kadar ilaçlara bağlıyorum bende canım.Hepimize nasip olsun canım maddi manevi yoruluyoruz ama ümidimiz hep yanımızda. Sürekli bacaklarımı gerdirmek istiyordum, uykumda bazen gerinerek uyanıyordum o derece agrım oluyordu. Korkuyordum hatta bir şey olursa diye karnımı etkiler diye. Gun içinde çok hissetmiyordum ama yatma vaktine yakın fema ağrı geliyordu
10. Gun yaptım testiBenim 2. Denemem benim kendimi dinliyorum ama belirti yok gibi 1. Denememde son günlerde kasiklari
Kaçıncı gün idrar testi yaptınız bende yapmak istiyorum ama korkuyorum
Progesteron içeren ilaç igne jel vs kullanıyorsan onunda etkisi olabilirBenimde sürekli sol bacağım kasılıyor kasığıma kadar ilaçlara bağlıyorum bende canım.
Ama yumurta toplamam florence nightingale de oldu ilk transferimde canlı 5.gün emriyodu idi tutmadı sonra acıbademe taşıdık 2.dondurulmuşla yapıldı kimyasal oldu bu aynı dra 3.cü olacak inş busefer tutar birbirimize dua edelim inş madfi manevi yıpratıcı bir süreç
Fulya acıbadem de transferim oldu benim drum özel klinikte başladım sens üreme sağlığı merkexi numan bakırcı
Canım bende kıllanıyorum brmimde iğne yerleti acıyor ayrıyetten ben kan sulandırıcıda yapıyorum düşün artık böbek haşat oldu ama herşey bebişler için rabbim ararmasınKızlar prolutex iğne kullanan var mı aranızda? ben göbekten yapıyorum sonrasında göbeğim acayip hassaslaşıyo da
Kaçıncı gün yaptın canım idrar testiniDün bende sen gibiydim. Olmadi galiba bacak ağrısı dışında bir şey yok o da ilaclardandir diye düşünüyordum. Sabah istemeye istemeye idrar testi yaptım. Çıkmazsa kendimi hazırlarım diye. Sonra her şey değişiverdi bir andasonra gidip kan verdim onda da pozitif çıktı. Korkman çok normal hassasız bu dönemde. Bir sürü hormon var inişler çıkışlar. Her şeye rağmen güzel düşünelim güzel olsun ❤❤❤
Tesekkurler. Benim de pek belirtim olmadi. Sadece ara ara adet sancisi gibi agrim oluyor o kadar. Bugun 4+2, henuz erken belirtiler icin. Ilk idrar testini transferden 5 gun sonra yaptim, pozitif cikti. İlaçlardan olabilir mi acaba diye düşündüm ama ondan sonra ki hergun 2.cizgi koyulasarak devam etti.Poz cıkan arkadslar hayırlısı olsun belirtilerini nelerdi merak ettım
10. Gun yaptım. Besinci gün embriyosuydu tek embriyo transfer edildiKaçıncı gün yaptın canım idrar testini
Ne güzel sağlıkla kucağına al canım10. Gun yaptım. Besinci gün embriyosuydu tek embriyo transfer edildi
Inşallah bakalım. Devami da güzel artarsa artık kesesiydi kalp atisiydi derken nasıl geçecek zamanNe güzel sağlıkla kucağına al canım
İnşallah hepsini hayırlısıyla duyarsın güzel bi gebelik geçirirsin ben de bugün transfer oldum ama öyle bacak ağrısı ve hafif kadın ve bel ağrısı dışında bisey yokInşallah bakalım. Devami da güzel artarsa artık kesesiydi kalp atisiydi derken nasıl geçecek zamanallah isteye bekleyen herkese nasip etsin
Benim 5.gun embriyosu 11.de transfer oldum sizce cikarmi ki10. Gun yaptım testiaslında amacım negatifse kendimi hazırlarım diyeydi, çıkacağını düşünmemiştim hemen saniyeler içinde çıktı cizgi
Bende 10 eylulde transfer oldum bakalim ne olacak sonuclarimizMerhaba 10 Eylül tarnsfer tarihim beklemedeyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün saglikla afiyetle
Bende 10 Eylül transferliyim yarın test yapmak istiyorum çıkar mı bilmiyorumBende 10 eylulde transfer oldum bakalim ne olacak sonuclarimiz
Hayırlı olsun o zaman sanada. Rahat ol, hareket konusunda çok kasma, ben zorlamamak şartıyla çoğu işimi yaptimİnşallah hepsini hayırlısıyla duyarsın güzel bi gebelik geçirirsin ben de bugün transfer oldum ama öyle bacak ağrısı ve hafif kadın ve bel ağrısı dışında bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?