- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.501
Ayy teşekkür ederim yaa şok oldum. Dün hatta ağladım eşimle konuşuyorduk ya olmazsa dedim o da diğer dondurulmuslari deneriz dünyanın sonu değil dedi. Kızdım eşime de bu bana teselli mi olcak yani falan diyeAaa canım senden o kadar emindim ki. Çok sevindim. Hadi hayırlı olsun. Bugun hatta sana mesaj atacaktim. Ne yaptın diye. Bu aralar Nicel bey o kadar hamilelik haberi paylaşıyor ki sizleri gördükçe ümitleniyorum.Sağlıkla kucağına al ins canım
Masallah yaAyy teşekkür ederim yaa şok oldum. Dün hatta ağladım eşimle konuşuyorduk ya olmazsa dedim o da diğer dondurulmuslari deneriz dünyanın sonu değil dedi. Kızdım eşime de bu bana teselli mi olcak yani falan diyegarip ruh halim vardı dün. Idrar testinde o kadar çabuk çıktı ki inanamadım.
Hangi klinik canım bende acıbadem e basladimBenimde istanbul acıbademde transferim oldu ama druö acıbademin dr u değil özel klinik
Tek embriyoydu ama nicel bey kendi içinde bölünebilir demişti. Biz ihtimal vermemiştik ama bilmiyorum artık belki erken tutunmustir o yüzden de yüksek olabilir.Masallah ya
Görüşmeye gittiğin zamanları hatırladımda ne çabuk geçti zaman
Esin haklı ilaç yok, opu yok direk transfer olacaklardı.Tabi insan hassas oluyor bu dönemde normal.Peki sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi canım. Yorumlarda bi arkadaş değerine yüksek demişte.
Aynen çift embriyo ve 7. gundu7. Günde idrarda mı çıktı yani çift transfer miydi canım
Ayy bir de bana sor o zamanıMasallah ya
Görüşmeye gittiğin zamanları hatırladımda ne çabuk geçti zaman
Esin haklı ilaç yok, opu yok direk transfer olacaklardı.Tabi insan hassas oluyor bu dönemde normal.Peki sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi canım. Yorumlarda bi arkadaş değerine yüksek demişte.
Evet olabilir canim. Ne kadar doğru bilmiyorumda 5.gun embriyosu ikinci gün tutunuyormus.Tek embriyoydu ama nicel bey kendi içinde bölünebilir demişti. Biz ihtimal vermemiştik ama bilmiyorum artık belki erken tutunmustir o yüzden de yüksek olabilir.
Amin inşallah canım.Ayy bir de bana sor o zamanıhadi inşallah seninde sorunsuz sıkıntısız geçer
Yarın transfer gününde belli olur o zaman. Bende cumartesi gidicem, bir türlü denk gelemedikAmin inşallah canım.Bakalım yarın kontrol var. Bi sıkıntı olmazsa transfere az kaldı. Sanirim işin heyecanlı kısmı transfer sonrası...
Yaptin mi test?7. Günde idrarda mı çıktı yani çift transfer miydi canım
Yapamadım çok korkuyorum yarın kan testi yaptıracağım kendimi çok umutsuz ve olmamış gibi hissediyorumYaptin mi test?
Ay gerçekten ya hiç denk gelmedi. KısmetYarın transfer gününde belli olur o zaman. Bende cumartesi gidicem, bir türlü denk gelemedik
oyle dusunme. Belirti herkeste olmuyor inan kiYapamadım çok korkuyorum yarın kan testi yaptıracağım kendimi çok umutsuz ve olmamış gibi hissediyorum
Dün bende sen gibiydim. Olmadi galiba bacak ağrısı dışında bir şey yok o da ilaclardandir diye düşünüyordum. Sabah istemeye istemeye idrar testi yaptım. Çıkmazsa kendimi hazırlarım diye. Sonra her şey değişiverdi bir andaYapamadım çok korkuyorum yarın kan testi yaptıracağım kendimi çok umutsuz ve olmamış gibi hissediyorum
Bende bugün test yaptım kan verdim pozitif çıktı pinarcuk. Bacak agrım oluyodu geceleri ama onun crinone jelden kaynaklı olduğunu duydum öyle yazmış arkadaşlar. Ama dün akşam yürüyüşe çıkmıştık, sağ kasigimda ağrı batma tarzı beni huzursuz eden bir şey oldu. Gece yatarken de bir kaç kere hissettim sonra başka olmadi. Onun dışında mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ne bileyim işte diğer belirti tarzı şeyler yaşamadım.Poz cıkan arkadslar hayırlısı olsun belirtilerini nelerdi merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?