Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayy teşekkür ederim yaa şok oldum. Dün hatta ağladım eşimle konuşuyorduk ya olmazsa dedim o da diğer dondurulmuslari deneriz dünyanın sonu değil dedi. Kızdım eşime de bu bana teselli mi olcak yani falan diye garip ruh halim vardı dün. Idrar testinde o kadar çabuk çıktı ki inanamadım.

Masallah ya
Görüşmeye gittiğin zamanları hatırladımda ne çabuk geçti zaman
Esin haklı ilaç yok, opu yok direk transfer olacaklardı.Tabi insan hassas oluyor bu dönemde normal.Peki sana tek embriyo mu transfer etmişlerdi canım. Yorumlarda bi arkadaş değerine yüksek demişte.

Benim hikayemi anlatmak istedim 7 sene önce eşimde sperm sayısı ve hareklotigi düşün diye tub bebek önerdiler maddi gücümüz yok diye araştırma yaptım devamlı devlette tolar için başvur yaptım 1 ay sonra heyetten rapor cıktı istanbul tub bebek merkezinde Aret kamar da ilk tuB bebek yapıldı 9 yumurtadan 2 adet sağlam kaldı tarnsfer edildi biri tuttu ama kalp atışları duyulmadı ve düşük gerçekleşti . Aradan 2 ay geçti adet olmadım ilaçlardan vs sandım olunca ikinci denemeye başlamak istiyordum bu arada kilo almıştım evde spor vs yapıyorum neyse spora yazilayim diye sağlık ocağından rapor almaya gittim halsizlik uyku halim vardı onları da söyledim doktorum bana sana ilaç vs veremem sen hamilesin dedi tabi olamaz vs yaşadıklarımdan bahsettim yok dedi kan ver sen hamilesin dedi neyse kan verdim eczaneden eşim dedi test al Allah bilir belki doğrudur aldım eve gittim testi yaptım kenarda duruyor bakmadim bile doğru düzgün hareket ediyor net çift çizgi inanamadım yanlışdır olamaz diyorum hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç pozitif yüksek değerim ve şuan kizim 6 yaşında yine olmuyor çocuğunuz benim rezervinde azalmaya başladı emsey de tub bebek deniyoruz 12 eylülde test yapılacak 2 tane yumurtam kaldı 2 sini de tranfer ettiler kaşık agrım mevcut bende de bıçak keser gibi arada geliyor hayırlısı ins Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Tek embriyoydu ama nicel bey kendi içinde bölünebilir demişti. Biz ihtimal vermemiştik ama bilmiyorum artık belki erken tutunmustir o yüzden de yüksek olabilir.

Ayy bir de bana sor o zamanı hadi inşallah seninde sorunsuz sıkıntısız geçer

Tek embriyoydu ama nicel bey kendi içinde bölünebilir demişti. Biz ihtimal vermemiştik ama bilmiyorum artık belki erken tutunmustir o yüzden de yüksek olabilir.
Evet olabilir canim. Ne kadar doğru bilmiyorumda 5.gun embriyosu ikinci gün tutunuyormus.

Yapamadım çok korkuyorum yarın kan testi yaptıracağım kendimi çok umutsuz ve olmamış gibi hissediyorum
Dün bende sen gibiydim. Olmadi galiba bacak ağrısı dışında bir şey yok o da ilaclardandir diye düşünüyordum. Sabah istemeye istemeye idrar testi yaptım. Çıkmazsa kendimi hazırlarım diye. Sonra her şey değişiverdi bir anda sonra gidip kan verdim onda da pozitif çıktı. Korkman çok normal hassasız bu dönemde. Bir sürü hormon var inişler çıkışlar. Her şeye rağmen güzel düşünelim güzel olsun ❤❤❤

Poz cıkan arkadslar hayırlısı olsun belirtilerini nelerdi merak ettım
Bende bugün test yaptım kan verdim pozitif çıktı pinarcuk. Bacak agrım oluyodu geceleri ama onun crinone jelden kaynaklı olduğunu duydum öyle yazmış arkadaşlar. Ama dün akşam yürüyüşe çıkmıştık, sağ kasigimda ağrı batma tarzı beni huzursuz eden bir şey oldu. Gece yatarken de bir kaç kere hissettim sonra başka olmadi. Onun dışında mide bulantısı, göğüs hassasiyeti ne bileyim işte diğer belirti tarzı şeyler yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…