- 27 Mart 2018
- 130
- 67
- 98
- 50
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.801
korku yok dımdık ayalta durarak o hastane kapısından gecılecek ıste 0kadar14 eylulde transfer oldum sali gunu kan tahlili vermeyi dusunuyorim.Kesin cikar 8.gun oluyo cunku.Gun yaklastikca korkuyorim.
Canım bu süreçte adayına dikkat et. Düşük sebebi olabilecek kadar etkili.İçeriğinde özel miktarlarda ve özenle seçilmiş Sertifikalı Adaçayı, Aslanpençesi, Civanperçemi, Çörekotu, Hayıt Tohumu ve Özel Çam Balı bulunmaktadır.
dıyor ne gerek var c life almaya aktara gıder kendım yaparım daha ıyı dımı ?
Ooo o zaman sizden çıkmazlarkiben 2 gunde mutfagı boyadım ustune komple evı temızledım yetmedı yeeler kahvaltılar yaptım sımdı dayak yemıs gıbı oturuyorum dagınık ev asla gostermem huyum kurusun mukemmellıyetcılık gıbı zırtapoz huyum var
Allah razı olsun hepinizden sonuç bu ? Bilgili olansana guzel bır dua okuyorum mesajı gonder butonuna bastıkdan sonra..hadı bakalım inşallah
Evet çoğu kişiden olumlu şeyler duydum.Bu tutmazsa bende deniycem. Sebepsiz kısırlıktada kullanılıyormuş.C life kullandim ben.Onu kullanirken adetlerim cok duzenli geliyodu ve yumurtlamayı cok hissediyordum.onun disinda bi faydasi oldumu bilmiyorim.
.
Test yaptım ama çıkmadı kızlar ya hayırlısı artık test günüme kadar yapacağımAynıyız ,öyle bir haldeyim korkuyorum negatif görmekten...11eylül transfer günüm düşün
Oranları önemli diye biliyorum bende. Hazir alınması daha iyidir diye düşünüyorumCanım bu süreçte adayına dikkat et. Düşük sebebi olabilecek kadar etkili.
Canım 5.üstü hamilelik gösterir swnin daha transfrr günün neydiki idrarda çıkıp kanda bukadar düşük çıkması tuhaf daha yeni salgılıyor vücut beta hcg hormonunu gibi förünüyorSonucumu yorumlayın lütfen
Pozitif bence hayırlı olsun inşallahSonucumu yorumlayın lütfen
12 eylüldü erken yaptım ben kan testini 5. Gün embriyosuCanım 5.üstü hamilelik gösterir swnin daha transfrr günün neydiki idrarda çıkıp kanda bukadar düşük çıkması tuhaf daha yeni salgılıyor vücut beta hcg hormonunu gibi förünüyor
Gününü bekle bence rabbim inşallah hayırlısını verir...Test yaptım ama çıkmadı kızlar ya hayırlısı artık test günüme kadar yapacağım
7. Gün için fena bir sonuç değil ama işte bu kadar erken yapmanın faydası olmuyor. 3 gün sonra bir daha yaptır artmış ve şöyle 30-40 ın üstünde çıkarsa biraz daha sevinebilirsin. Sonra tekrar ikiye katlarsa tam sevinirsin:)Allah razı olsun hepinizden sonuç bu ? Bilgili olan
Dayanamadım malesefGününü bekle bence rabbim inşallah hayırlısını verir...
senın sonucunu sımdı kuzenımı aradım sordum bızzat teleofnla hamıle tutunma aşamasında bebek dedı..haydı bakalım gozun aydın ..zaten 5 üstü deger gebe dıye adlandırılıyorSonucumu yorumlayın lütfen
Progesterona daha baslamadim ama bu ara herşeye, herkesin durumuna ağlıyorum. İbrahim Tatlıses gibi oldumKızlar progestan takviyesi sizdede nöyle yapıyomu herşeye alınıp ağlıyorum
adayına ?Canım bu süreçte adayına dikkat et. Düşük sebebi olabilecek kadar etkili.
Sorma kucuk ceylan modundayım ota b.ka mahsun bakıslar şaşkın ıfadelerProgesterona daha baslamadim ama bu ara herşeye, herkesin durumuna ağlıyorum. İbrahim Tatlıses gibi oldum
Canım normalde benim de adet döngüm 25 gün. Şu an ama 27. Gündeyim adet olmadım çünkü bu aldığımız bu ilaçlar hormonlarımızı ayarlıyo rahmin incelmesini önlüyo. Yumurtalarımız oluyo sanırım ama baskılanmş oluyo büyümüyo. O yüzden günün çok önemi yok. Geçen sefer ben 20. Günde olmuştum. O zaman transfer günü progestronum 15 ti bu sefer 9 çıktı. Acaba bunu etkiliyo mu gün ondan emin olamadım işte.Arkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?