Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Canım bu süreçte adayına dikkat et. Düşük sebebi olabilecek kadar etkili.

C life kullandim ben.Onu kullanirken adetlerim cok duzenli geliyodu ve yumurtlamayı cok hissediyordum.onun disinda bi faydasi oldumu bilmiyorim.
.
Evet çoğu kişiden olumlu şeyler duydum.Bu tutmazsa bende deniycem. Sebepsiz kısırlıktada kullanılıyormuş.

Allah razı olsun hepinizden sonuç bu ? Bilgili olan
7. Gün için fena bir sonuç değil ama işte bu kadar erken yapmanın faydası olmuyor. 3 gün sonra bir daha yaptır artmış ve şöyle 30-40 ın üstünde çıkarsa biraz daha sevinebilirsin. Sonra tekrar ikiye katlarsa tam sevinirsin:)

Arkadaşlar transferleriniz adetin kaçınci günü oldu. Benim adetimin 23.gunu olacakmış transfer. Ben 25 günde adet oluyorum zaten. Geç değil mi anlamadım.
Canım normalde benim de adet döngüm 25 gün. Şu an ama 27. Gündeyim adet olmadım çünkü bu aldığımız bu ilaçlar hormonlarımızı ayarlıyo rahmin incelmesini önlüyo. Yumurtalarımız oluyo sanırım ama baskılanmş oluyo büyümüyo. O yüzden günün çok önemi yok. Geçen sefer ben 20. Günde olmuştum. O zaman transfer günü progestronum 15 ti bu sefer 9 çıktı. Acaba bunu etkiliyo mu gün ondan emin olamadım işte.
Progestronun 10 üzeri olması önemliymiş başarı oranı daha yüksekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…