- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi MuhendisYas
-
- #1.821
Hemşireye sordum. Donmuş embriyo olduğu için adetin 20 -24.gunleri transfer olabilir dedi. Oda ilaçlar yüzünden adet olmazsınız dedi.Sagol canım bilgi icinCanım normalde benim de adet döngüm 25 gün. Şu an ama 27. Gündeyim adet olmadım çünkü bu aldığımız bu ilaçlar hormonlarımızı ayarlıyo rahmin incelmesini önlüyo. Yumurtalarımız oluyo sanırım ama baskılanmş oluyo büyümüyo. O yüzden günün çok önemi yok. Geçen sefer ben 20. Günde olmuştum. O zaman transfer günü progestronum 15 ti bu sefer 9 çıktı. Acaba bunu etkiliyo mu gün ondan emin olamadım işte.
Progestronun 10 üzeri olması önemliymiş başarı oranı daha yüksekmiş
Gel sarılalım .. 3 ayrı şekilde verdi doktorum birtanesine okeydimde 3 şekilde beni bi değilik etti sebepsiz göz haşlarıyla inşallah tutar bebeklerimizProgesterona daha baslamadim ama bu ara herşeye, herkesin durumuna ağlıyorum. İbrahim Tatlıses gibi oldum
:) adaçayınaadayına ?
Aminn inşallah canımGel sarılalım .. 3 ayrı şekilde verdi doktorum birtanesine okeydimde 3 şekilde beni bi değilik etti sebepsiz göz haşlarıyla inşallah tutar bebeklerimiz
senın sonucunu sımdı kuzenımı aradım sordum bızzat teleofnla hamıle tutunma aşamasında bebek dedı..haydı bakalım gozun aydın ..zaten 5 üstü deger gebe dıye adlandırılıyor
Bizde öyle kuru teşekkür olmazzz...sen sımdı nasıl hamıle kaldıgını neler yaptıgını hangı ılaclar aldıgını ıllakı bızım gıbı kürlere nasıl saldırdıgını bı anlatacaksın bakalım haydi başla☺ çok teşekkür ederim
Benimde aynı şekilde çıktı pazartesi kan vericem bekliyorum inşallah vardır ve devam eder hepimizin yüzü gülerHayırlı günler arkadaşlar 12sinde transferim olmuştu bugün idrar testi yaptım silik çıktı fikri olan var mıEki Görüntüle 2693014
Ben gününü ğ bekleycgm sonuclarını yaz mutlaka merk edeyorumBenimde 5.günüm yaptım ama çıkmadı bence yapma daha erken merakımı yenemedim ama yarın öbür gün salı günü bir sürü test almıştım muhtemelen. Dayanamayıp yine yapıcam
İnşallah arkadaşımBenimde aynı şekilde çıktı pazartesi kan vericem bekliyorum inşallah vardır ve devam eder hepimizin yüzü güler❣
Kalçadan da çok acıtıyor canım, ben kalçadan vurdurmuştum bir öncekinde, yürümemi bile etkiledi ve her gün doktora gidip pandemi sürecinde risk almaktansa böyle daha iyi bence
Ben gününü ğ bekleycgm sonuclarını yaz mutlaka merk edeyorum
Tabiki anlatırım merak ettiğiniz ne varsa yardımcı olurum elbet benim sorunum eşimden ötürüydü sperm sayı ve kalite yetersizdi 4 aşılama yaptım olmadı daha doğrusu stajyerlerin asistanların elindeydim doktoru hiç görmemiştim Marmara üniversitesi hastanesi Pendik İstanbul. Pandemi girdi sonra dosyamı aldım özel hastaneye karar verdik Doktorla ön görüşme yaptık tüp bebek yapalım dedi GONALf başladık tam saatinde vurdum hergün o arada folicus (folik asit) başladım onuda saatimde içiyorum 5inci günde sabahları cotretide başladım yumurta toplamaya karar verildi çatlatma iğnesi(ovitrelle) vurdum akşam saatinde sonra toplama işlemi oldu 17 yumurtadan 9 tanesi döllendi 5.güne 3 adet 1.kalite embriyo oluştu 1 tane transfer 2 tane dondurdum. Progestan başladım 8 saat arayla kullanmaya devam ediyorum bide coraspin kullanıyorum toplamadan itibaren Rabbim yar ve yardımcımız olsun ağır kaldırmıyorum yere eğilip kalkmıyorum hepte yatmıyorum yemek bulaşık ağır ağır yapıyorum EN ÖNEMLİSİ MERYEM SÜRESİ OKUMAK DİNLEMEKBizde öyle kuru teşekkür olmazzz...sen sımdı nasıl hamıle kaldıgını neler yaptıgını hangı ılaclar aldıgını ıllakı bızım gıbı kürlere nasıl saldırdıgını bı anlatacaksın bakalım haydi başla
Benim doktorum 12. Gün istemişti ama ben 10. Gün kan verip öyle öğrendim5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Benim kagidimda 22si test gunu yaziyor. Yani 12sinde transfer oldum. 10.gune denk geliyor. Ama ben 6.gunden basladm yapmaya5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
Bana bugün 5. Gün embriyosu transferi yapıldı. 10 gün sonra test günün dediler.5. Gün embriyosunda 10. Gün kan testi istenen var mı aranızda yoksa hep 12. Gunmu istiyo doktorlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?