Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Hemşireye sordum. Donmuş embriyo olduğu için adetin 20 -24.gunleri transfer olabilir dedi. Oda ilaçlar yüzünden adet olmazsınız dedi.Sagol canım bilgi icin

Erken kan vermek bi işe yaramıyor maalesef ya çok arada bi değer çıkıyor var mı yok mu belli değil en iyisi test günü kan vermek. 6-7-8 günler çok erken bence. Her halükarda 10. Gün 12. gün ve 14. Gün değerleri önemli bakılması lazım

Kalçadan da çok acıtıyor canım, ben kalçadan vurdurmuştum bir öncekinde, yürümemi bile etkiledi ve her gün doktora gidip pandemi sürecinde risk almaktansa böyle daha iyi bence

Bende bugün kalçadan vurdurdum ama dediğiniz gibi kalçadan da çok acıyor bunun başka alternatifi yok her türlü o acıyı çekicez belli ki

Tabiki anlatırım merak ettiğiniz ne varsa yardımcı olurum elbet benim sorunum eşimden ötürüydü sperm sayı ve kalite yetersizdi 4 aşılama yaptım olmadı daha doğrusu stajyerlerin asistanların elindeydim doktoru hiç görmemiştim Marmara üniversitesi hastanesi Pendik İstanbul. Pandemi girdi sonra dosyamı aldım özel hastaneye karar verdik Doktorla ön görüşme yaptık tüp bebek yapalım dedi GONALf başladık tam saatinde vurdum hergün o arada folicus (folik asit) başladım onuda saatimde içiyorum 5inci günde sabahları cotretide başladım yumurta toplamaya karar verildi çatlatma iğnesi(ovitrelle) vurdum akşam saatinde sonra toplama işlemi oldu 17 yumurtadan 9 tanesi döllendi 5.güne 3 adet 1.kalite embriyo oluştu 1 tane transfer 2 tane dondurdum. Progestan başladım 8 saat arayla kullanmaya devam ediyorum bide coraspin kullanıyorum toplamadan itibaren Rabbim yar ve yardımcımız olsun ağır kaldırmıyorum yere eğilip kalkmıyorum hepte yatmıyorum yemek bulaşık ağır ağır yapıyorum EN ÖNEMLİSİ MERYEM SÜRESİ OKUMAK DİNLEMEK

mrb.benim ilk denemem olumsuz oldu.doktorum genetik test istedi.yaptiranlar hangi bolume basvuracagiz bunun icin.yoksa yone kadin dogum mu yonlendirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…