- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
İnşallah canım. Çok heyecanlı bı olaymış buÇok iyi hadi inşallah 5.güne ulaşır hepsi
Gerçekten öyle her an bekleyiş varİnşallah canım. Çok heyecanlı bı olaymış bu
Amin canım öyle geldim şimdi randevu bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle çıkarımCanım kaliteli olsun bence bitane yeter hiç stres yapma vardır rabbimin bi bildiği
Benim sebepsiz infertilite dediler ama amh 1.29 çıktı 29 yaşındayım yaşıma göre düşük. Bu zamana kadar ultrasona bakarak amh 1.29dan yüksek dediler hep ama değilmiş.Canım amh ın kaç sendeki sorun neydi
Canım benim gözün aydın . Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı darısı başımıza inşallah ❣Kızlar bugün beni aradılar çok mutluyum ama daha değil
10 yumurta
5 tane dolenmis
2 tane işlemediler
2 tane boş çıktı
1 tane sağlık yumurta
İnsalah kızlar dua edin 5 tane olan embriyo 5. Gunee gitsin yani Çarşamba gününe kadar
Dualarınızı bekliyorum
Amin insalah şimdi kulağım pazartesi gununde. Seni nasıl geçti nasılsın iyimisin kardesimCanım benim gözün aydın . Hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı darısı başımıza inşallah ❣
Hadi hayırlısı canım benimki pazartesi günüüEvet bayağı heyecanlıboyutları hakkında bilgi vermedi acelesi vardı biraz sanırım. Dozu artıracak bugün kan sonuçlarına göre hareket edicez benden haber bekle dedi haber bekliyorum sonuçlar çıksın arar zaten senin kontrol ne zaman peki
Canım opudan sonra adet mi oluyorsunEvet cnm 5 10 dk lik anestezi sadece. Bence kolay bı zorluğu yok bı gıdım rahatlık lazım. Transfer çarşamba belli olacak. Dr adet olunca hemen ara dedi.
Opudan sonra hemen adetmi olunuyor adet sonrasımı transfer oluyor taze transfer demi aynı adet sonrası oluyor canımEvet cnm 5 10 dk lik anestezi sadece. Bence kolay bı zorluğu yok bı gıdım rahatlık lazım. Transfer çarşamba belli olacak. Dr adet olunca hemen ara dedi.
Hadi hoşgeldin tekrar diyelim o zaman canım benim yaaaKızlarr bende başladım bugün iğnelere çok şükür gonalf 150 ile başlattı doktor yumurtuların dizi dizi dediCaglunal Kardelen060492 EzgininAnnesi M Merveecn
Maşallah maşallahKızlarr bende başladım bugün iğnelere çok şükür gonalf 150 ile başlattı doktor yumurtuların dizi dizi dediCaglunal Kardelen060492 EzgininAnnesi M Merveecn
Vallahi sanki hamile gibiyim öyleki heyecanlıyım anlatamam rabbim bizim gibi olanlara nasip etsin inşallahHadi hoşgeldin tekrar diyelim o zaman canım benim yaaaçok heyecanlı değilmi şifa olsun iğnelerin canım benim
İnşallah canım bende aynı duyguları yaşıyorum anlıyorum seniVallahi sanki hamile gibiyim öyleki heyecanlıyım anlatamam rabbim bizim gibi olanlara nasip etsin inşallah
1 adet dönemi geçirmiş oluyor bu iyi bişey bence vucüt dinlenmiş oluyor bakalım bizim dr. İnşallah öyle yaparMaşallah maşallah
Caglunal Hayalperestttttttt Evet şimdi adet olunca ara hemen dedi Dr. Şimdi çarşamba günü 5. Gün ondan sonra kalanlar dondurulacak adet olunca haber vereceğiz. Sonrasını ben bilmiommm
İnşallah canım bende aynı duyguları yaşıyorum anlıyorum seni
Kız bende anlamam ama bi at bakalımKızlar sperm testinden anlayan varmı?
Canım morelini bozma 30 tane toplanıp hiç döllenmeyenler var 1 tane olsun sağlıklı olsun öyle düşün vardır rabbimin bir bildiğiCaglunal Hayalperestttttttt
Şimdi çıktım doktordan 5 tane var . Çok moralim bozuldu doktorum da 1 tane olduğunda bile biz seviniyoruz dedi . Senin yaşın genç az olsun öz olsun dedi ama yine de ikna olamadım 5i bile toplansa kaçı gidecek 5.güne Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?