Günaydın canım büyüsünler de çatlamasın canım yaaaaa ondan korkuyorum benCanım günaydın ben de yeni uyandım ve uyandığımdan beri kasık ağrım var ya bence yumoşlar büyüdüğü için ağrıyor
Bana çatlamasın diye iğne yazmadı yarın sabah gidicem belki yazar konuşcam zaten bu sefer not aldım soracağım herşeyiYok canım ben de çok korkuyordum ama doktorum o kadar kolay değil çatlaması demişti. He birde cetrotide vuruluyordum ben çatlamasın diye
Aynen benimde öle çok şiddetli değil de adet olcam gibi aynıBende bi doluluk var kuzum aslında batmadan ziyade böyle adet olacakmışım gibii çok şiddetli değil ama hayırlara alamet olsun inşallah
İnşallah inşallah kaliteli kaliteli büyüsünlerBende bi doluluk var kuzum aslında batmadan ziyade böyle adet olacakmışım gibii çok şiddetli değil ama hayırlara alamet olsun inşallah
Canım banada yazmadı gonal f den başka ilaç yok bide vitaminler var işte herhalde gittiğimde yazar diye düşünüyorumBana çatlamasın diye iğne yazmadı yarın sabah gidicem belki yazar konuşcam zaten bu sefer not aldım soracağım herşeyi
Ben transfer oldum canım baska birinemi soracaktın acabaBugün aradılar mi seni canın bilgi verdilermi
Sonlara doğru veriliyor zaten canım merak etme sürekli 20mm olmadan çatlamazlarBana çatlamasın diye iğne yazmadı yarın sabah gidicem belki yazar konuşcam zaten bu sefer not aldım soracağım herşeyi
Ay inşallah canım yaİnşallah inşallah kaliteli kaliteli büyüsünler
Canım çatlamaz yaa en az 16-17mm olmadan. Allah korusun bence yarın seninde benimde Muayanemizde çatlamayı önleyici iğne verir dr’larımız. Bide bende çok şiddetli baş ağrısı var yaGünaydın canım büyüsünler de çatlamasın canım yaaaaa ondan korkuyorum ben
Olabilir belki gittiğinde yazar bende yarın konuşcam sen nasılsın nasıl hissediyorsunCanım banada yazmadı gonal f den başka ilaç yok bide vitaminler var işte herhalde gittiğimde yazar diye düşünüyorum
Nasil geçti sen mi transfer mı oldun kaçıncı gun aradılar . Kaç tanesi döllenmiş ??Ben transfer oldum canım baska birinemi soracaktın acaba
Bende öle düşünüyorum çok merak ediyorum kaç tane kaliteli çıkacak kaçı döllencek acabaSonlara doğru veriliyor zaten canım merak etme sürekli 20mm olmadan çatlamazlaryarın yazar büyük ihtimalle iğneyi
Yarın seninde var randevun unuttum ben çıkınca yaz mutlaka olurmu bencede yarın verir diye düşünüyorum baş ağrısı akşam çok oluyor bende belkide ilaçların etkisidir. Ben Bi yandan temizlik yapıyorum opu gününe kadar çünkü sonra baya zor olucak şimdiden işlerim bitsin istiyorum. 2 gündür baya yoruldum ama değdiCanım çatlamaz yaa en az 16-17mm olmadan. Allah korusun bence yarın seninde benimde Muayanemizde çatlamayı önleyici iğne verir dr’larımız. Bide bende çok şiddetli baş ağrısı var ya
Kasıklarımda batma var hafif şişkinlik dün baş ağrım vardı ay dur yazınca baya sorunum varmışOlabilir belki gittiğinde yazar bende yarın konuşcam sen nasılsın nasıl hissediyorsun
Ya canım sen transfer mı oldun ?? Kim oldu transfer lütfen soyleyebilirmiKasıklarımda batma var hafif şişkinlik dün baş ağrım vardı ay dur yazınca baya sorunum varmış
Yok kızz nerde o günler iğnelere başladım daha yeniYa canım sen transfer mı oldun ?? Kim oldu transfer lütfen soyleyebilirmi
Hee kim oldu ya merak ettim .tamam sen daha yumoşlarini büyüyecek sin inşallah hemen büyürler de sağ salim olurlar hayırlı haberler gelir . Bende bekliyorum pazartesi günü haber vereceklerYok kızz nerde o günler iğnelere başladım daha yeni
Evet benimkiler büyüyecek seninkilerde inşallah iyi gelişecekHee kim oldu ya merak ettim .tamam sen daha yumoşlarini büyüyecek sin inşallah hemen büyürler de sağ salim olurlar hayırlı haberler gelir . Bende bekliyorum pazartesi günü haber verecekler
Amin canım ben opu oldum. 5 tane döllenmiş dediler bakalım 5. Güne kadar gidecek mi dediler pazartesi günü tekrar arayacağız dediler ay alahin inslaah gideryaEvet benimkiler büyüyecek seninkilerde inşallah iyi gelişecek
İnsallah kaliteli embriyoların olur canımBende öle düşünüyorum çok merak ediyorum kaç tane kaliteli çıkacak kaçı döllencek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?