Kıyamam ben sana yaa inşallah canım bak az kaldı senin transferin kalbini ferah tut tamammı bol bol su iç arkadaşın da dediği gibi avokado çok iyimiş ye bol bol beslenmene dikkat et burayada yaz gidişatı olurmuTamam abla çok teşekkür ederim insalah abla benimde devam eder çok istiyorum abla
İnsaAllah abla hayırla bekliyorum yarın hayırlı haberler verirler İnsaAllahKıyamam ben sana yaa inşallah canım bak az kaldı senin transferin kalbini ferah tut tamammı bol bol su iç arkadaşın da dediği gibi avokado çok iyimiş ye bol bol beslenmene dikkat et burayada yaz gidişatı olurmu
Canım sana bir şey soracağım benden opu için kan testleri istediler . Normalde bugün yaptırmam gerektiğini söylediler fakat bugün pazar olduğu doktor olmadığı için 1.500 lira çıkıyor yarın gelirsen 400 lira çıkar ücret dediler . Yarın yaptırın dediler ama acaba sorun olur mu ? Sonuçlar 2 saate çıkar dediler opu salı olacak . Sorun olur mu. Neden 2 gün öncesinden istediler anlamadığım için tedirgin oluyorum ama arada da 1.100 lira fiyat farkı varYok canım ben opudan 2 gün sonra fenalaştım . Ohss denen şeyi geçirdim ondan. Yoksa öyle birşey olmuyor. Sonda da takılmıyor
İnşallah canımİnsaAllah abla hayırla bekliyorum yarın hayırlı haberler verirler İnsaAllah
Çok normal canım bende cuma günü oldu benimde 3. Günüm çok normal bende çok ağrı sancı olmadığı müddetçe bende parol yemedim çok fazla olursa bir tane at birşey olmaz hiç korkma çok normal kanallar kendini topluyo yumurtalık yenileniyoYumurta Toplama sonrası 3. Gün oldu. Hâlâ ağrı varNormal mi acaba? Ben geçer diye düşündüm ağrı kesici de içmek istemedim.
Yarın iş olmasa sorun değil de iş var. Aynı ilerliyoruz o zaman benimde Cuma Toplandı. Yarın 3. gün çok HeyecanlıyımÇok normal canım bende cuma günü oldu benimde 3. Günüm çok normal bende çok ağrı sancı olmadığı müddetçe bende parol yemedim çok fazla olursa bir tane at birşey olmaz hiç korkma çok normal kanallar kendini topluyo yumurtalık yenileniyo
Çokmu ağrı oluyor canım yaa evdede geçmiyor mu? Adet ağrısı gibimi dahamı ağır oluyorYumurta Toplama sonrası 3. Gün oldu. Hâlâ ağrı varNormal mi acaba? Ben geçer diye düşündüm ağrı kesici de içmek istemedim.
Yavrucuklar için katlancağız canımmÇokmu ağrı oluyor canım yaa evdede geçmiyor mu? Adet ağrısı gibimi dahamı ağır oluyor
Ys varistanbul tüp bebek merkezinde tedavi sürecinde olan kimse var mı
Evet canim birlikte ilerliyoruz inslaah hayırlı haberler alırız yarın bende çok heyecanlıyım yarın ne diyecekler düşün ses kaydı bile aldık eşim evde değil aradıklarında eşime atmak içinYarın iş olmasa sorun değil de iş var. Aynı ilerliyoruz o zaman benimde Cuma Toplandı. Yarın 3. gün çok Heyecanlıyım
Adet ağrısı gibi değil. Sabahları özellikle ilk kalkarken çok kötü oluyo. Ama herkeste aynı olmuyor. Ani hareketlerde kendini belli ediyor.Çokmu ağrı oluyor canım yaa evdede geçmiyor mu? Adet ağrısı gibimi dahamı ağır oluyor
Valla ben Histerkopi mi ne polip ameliyatı oldum. O ameliyat öncesi verilen dilalti suni sancı imiş rahim açılsın diye. Ben o ağrının üstüne tanımam. Onu yaşadıktan sonra şimdiye ağrı demiyorumYavrucuklar için katlancağız canımm
Ah ah kadınlar vallahi neler çekiyor umarım çektiklerimizin karşılığı alırızValla ben Histerkopi mi ne polip ameliyatı oldum. O ameliyat öncesi verilen dilalti suni sancı imiş rahim açılsın diye. Ben o ağrının üstüne tanımam. Onu yaşadıktan sonra şimdiye ağrı demiyorum
Yavrucuklar için katlancağız canımm
Yaa sevindimYs var
Olsun canım katlanıcaz mecbur napalmAdet ağrısı gibi değil. Sabahları özellikle ilk kalkarken çok kötü oluyo. Ama herkeste aynı olmuyor. Ani hareketlerde kendini belli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?