Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Caglunal EzgininAnnesi Hayalperestttttttt
Bugün yine aradılar.
1 tane döllenmiş embriyom var .
Diğer iki tanesini gözleyeceklerdi , biri patolojik döllenmiş kullanamayız dedi diğeri de döllenmemiş.
Allah kalan 1 taneye uzun ömür versin bebek olup gelsin bana .
3.gün transfer olmayacak mı dedim. Doktorum en azından 4 ya da 5.günü görebiliyor mu bekleyelim dedi.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur

Rabbim emeğini görsün inşallah o bir tanesi senin olsun kucağında olsun inşallah rabbim hepimize yardımcı olsun

İnsaAllah olacak Rabbimin izniyle

Olacak kuzum

Geldim Kızlar;
2 adet embriyocuğum kalmış.
Buna şükür
Doktor dedi biraz endişelisin bak burda çok yumurta toplanıp hiç kalmayan hastalar var. Bize 1 tane bile yeter İlaçlar verdi. 12 günlük bi rshim dinlendirme sürecine girdik.
11 Eylül de kontrol; 4 5 gün sonra da transferini yaparız dedi
Allah'ım o günlere kavuşmayı nasip etsin

Aynen canım hiç yumurtası olmayan kişiler var öyle düşün 2 adet embryo sanırım 5. Gün değil mi

Canım inşallah embriyon sana bebiş olup gelecek inanıyorum ben o zaman transferin yakın senin ne güzel maşallah hadi hayırlısı olsun gözün aydın Bi tane olsun sağlıkla olsun önemli olan bu bende sabah 9 da opu olcam yarın banada dua et olurmu canım

Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim nasip eder ikisi birden mi transfer olacak .
Senin zaten 3.gün dondurulmuşların da vardı değil mi. Hiç üzülme bak ben 1 taneye umut bağladım.

11 Ekim kontrol pardon

Hadi gözün aydın canım inşallah Rabbim nasip eder ikisi birden mi transfer olacak .
Senin zaten 3.gün dondurulmuşların da vardı değil mi. Hiç üzülme bak ben 1 taneye umut bağladım.
3. Gün olanlar da çöp oldu canım.
Sadece 2 adet.
1 tanesi transfer olacak.
Diğerini bilmiyorum sanırım donduracagız.

Hadi gözün aydın aynen hiç tedirgin olma bak 2 tane embryon var gözünü aç kapa bakmışsın transfer günün gelmiş ben bu topiği açarken adet bekliyordum bak yarın opum var nasıl geçti anlamadım herşey güzel olucak hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…