Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Saol tşk ederim canım evdede dinlencem sadece korktum Bi an bişey olmuşmudur diye çok şükür artık geri sayım başladı
3 gün evde yattım ben. Doktorum öyle söylemişti. İnsallah pozitifi görürsün canım.
Çift embriyomu transfer edildi yoksa tek mi?

Canım gözün aydın ❣
Sonu hayır olsun inşallah, bebeğin sımsıkı tutunsun annesine
Kompakt çok hücreli demek yani güzel bir şey bu
Bundan sonra beraber şafak sayacağız

hiç sorun olmaz bunlar basit şeyler takılma bence :) idrarını tutmanın mantığı yok zaten sadece rahmi gçrebilmesi için doktorun mesaneyi dolu yapmak önemli düzleşssin dye, bana bir arkadaşım transferden sonra yapma diyorlar ama sıkışıklığını giderecek kadar yap dedi olumlu etkisi var dedi. ama bakalmmm. benim transferim bu ay iptal oldu progestronum 1.9 çıktığı için, inşallah 5 kasım transfer...

Geç olsun güç olmasın diyelim yaptım vallahi dayanamadım çünkü inşallah güzel sonuçlar alırım

Canım gözün aydın ❣
Sonu hayır olsun inşallah, bebeğin sımsıkı tutunsun annesine
Kompakt çok hücreli demek yani güzel bir şey bu
Bundan sonra beraber şafak sayacağız
İnşallah canım tek tek pozitif haberler alırız inşallah zaten topikteki arkadaşlarla hep az aralıklı tedavimiz hepimizin emeklerinin karşılığını bebişler olsun

Çok isterim tabi varmı öle bişey 2 bebek olurmu ki gerçekten tek yumurtadan
3. Gün embriyoları oluyor tabii ki canım. Kalitesi iyi ise 2 bebek çıkıyor
Benm bir embriyom öyle olmus 3. Günden 5. Güne ikiye bölünmüş donduruldu tabii hepsi. Tek yumurta ikizlerinin hepsi 3. Günden oluyor

Ayyy ne kadar güzel ağzın bal yesin inşallah çok isterim hayırlısı olsun inşallah ben eve geldim vcye gittim mecbur doktor yavaş hareketlerle 2 gün istirahat 3 gün normal dedi bende vcye gittim küçük abdest için bişey olmaz demi sen ne zaman vcye gittin yoksa evdede sürgümü kullandın

Arkadaşlar 706 çıktı degerim hamileyim rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Maşallah canım yaa Allah size bağışlasın kaçıncı gün embriyosu ydu senin taze transfer mi olmuştun bide nelere dikkat ettin transfer sonrası gebelik testi ne zaman yaptın biraz anlatırmısın tecrübelerini

Yok canım ya klozete normal yaptım eve gelir gelmez. Bişey olmaz korkma. Kabız olma yeter

Canım 5.gün dondurulmuş 1tane transfer edildi ben 12 gün boyunca lavabo ve yemek dışında sürekli yattım kabak çekirdegi kuruyemiş süt ayran yogurt yedim ilaçları saatinde içtim 10.gün lavaboda kan işedim sandım öyle kan geldi ve sildigimde kahve rengi leke bulaşıyordu peçeteye bugün 12.gün kan testi verdim 706 çıktı iki gün sonra tekrr gel ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…