Eylül 2021 tüp bebek sürecim bu süreçte beraber ilerleyelim 🙏😊🥰

Çok tşk ederim verdiğin bilgiler için Allah bebeğini sana bağışlasın bizede pozitif testler nasip etsin inşallah

Canım bende kontrole gittim bugün benim de opu perşembe günü olacak Allah yardımcımız olsun inşallah benim şimdiden kalbim küt küt heyecandan

Hayırlı olsun yatmak doktorun tavsiyesimiydi

Hayırlı olsun yatmak doktorun tavsiyesimiydi
Hayır ertesi gün kalk ddi resmen doktor ben kendim yattım doktor iki gün sonra banyo yap ddi ben 7. Günümde yaptım bide songün hastaneye gelecegim xaman yaptım ayagımın altına yastık koyup yattım eşim üstümü degiştiriodu her akşam bu şekilde

Kızlar 21 yumurtam toplanmış çok fenayımmm anlatamam sancım mide bulantım çok kötü yine birsürü iğne ve ilaç yazdı doktorum yeni hastaneden çıkabildim zor yazıyorum suan da. 5adet serum verdiler bu aralar giremeyebilirimd oktorum 3gün istirahat et dedii sancım çok. Transferde 2.adetimde olacakmış. İlk adetimde değil

Aa bu kadar olmaz bende 8. Yılımdayım ve pcos var ilk deneme doktor söyledi mi kaç yumurtan olduğunu
Söylemedi canım yumurta sayısına çok odaklanma bizim için önemli olan sağlıklı olması dedi bir ay dinlendirme yapacakmışız transferi öyle yaparız dedi. Sende de sanırım dinlendirme yapacak

Söylemedi canım yumurta sayısına çok odaklanma bizim için önemli olan sağlıklı olması dedi bir ay dinlendirme yapacakmışız transferi öyle yaparız dedi. Sende de sanırım dinlendirme yapacak
Aynen canım pcoslarda yumurta çok oluyor ya o yüzden sordum evet banada dedi taze transfer olmayacak 1 dinlecek

Canım geçmiş olsun bence transferi düşünme önce iyi ol hem düşün bu halde nasıl transfe olacaktı iyi düşün dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…