Çok yumurta olması önemli değil, bazen 30 yumurta toplanıp sadece 3 tane kalan arkadaşım var. Benden 4 yumurta toplandı mesela 3 tanesi 5. Gün embriyosu oldu :) döllendilerMaşallah sanaçok güzel iyi geçmiş baya yumurtan varmış canım inşallah benimde çok yumurtam olur
Yarın vercem kuzum testi inşallah bebeğim benimledirCanim test verdinmi
Hayır devam etmedi kanama degildi zaten küçük leke gibiydi bitti yarın kan testim var inşallah bebegim benimledirKanaman devam ettimi peki transfer in kaçıncı günündesin
Hayırlısı olsun cnm inşallah saglıklıca sıkı sıkı tutunur bebegin bende yarın kan testi vercm inşallah bnmledir kuşumBende fitil olarak kullanıyorum canım yarın sabah transfer olucam inşallah
Ne güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutarÇok yumurta olması önemli değil, bazen 30 yumurta toplanıp sadece 3 tane kalan arkadaşım var. Benden 4 yumurta toplandı mesela 3 tanesi 5. Gün embriyosu oldu :) döllendiler
Canım bişey sorucam doktor hangi testi yaptı sana taze transfer olmayacağını söylediKızlar yarın opum var sabah 8de çok heycanlıyım dua edin bana transfer taze olmayacak barii değsin o kadar yumurtadan en az 5i gitsin cumaya kadarCaglunal Hayalperestttttttt M Merveecn EzgininAnnesi bysgns agustos72
İnşallah canım buraya yaz olurmu sonucunu mrk ederim benHayırlısı olsun cnm inşallah saglıklıca sıkı sıkı tutunur bebegin bende yarın kan testi vercm inşallah bnmledir kuşum
Tutunma belirtisidir inşallah çoğu yerde okudum genellikle lekelenme oluyormuş bide bişey sorucam transferden sonra yürüyerek mi odana gelip dinleniyorsun yada olduğun yerdemi yatıyorsun nasıl oluyor canım yazarsan sevinirimHayır devam etmedi kanama degildi zaten küçük leke gibiydi bitti yarın kan testim var inşallah bebegim benimledir
Yaaa bende çok heyecanlandımNe güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutar
Progesteron canım. Çatlama iğnesi vurulmadan önce kan veriyorsun oradaki değer belirliyor. 1.5 üstü çıkarsa taze olmuyor.Canım bişey sorucam doktor hangi testi yaptı sana taze transfer olmayacağını söyledi
Canım progestron ve estradiol testi yaptı. Sanırım estradiol 4000’in üstünde progestron da 1.5’un üstünde diye taze yapmıyorCanım bişey sorucam doktor hangi testi yaptı sana taze transfer olmayacağını söyledi
Ay kuzum yarın mı transfer mesajları okurken kaçırmışımmm bana opu olurken sana transfer olacak hayırla olsun inş abdest alıp git bolca dua et sıkı sıkı tutunsun sana inşNe güzel maşallah benimde 3 tane döllenmiş embriyom var sabah transfer olucak 3 gün embriyosu taze transfer inşallah tutar
Evet canım yarın büyük gün inşallahAy kuzum yarın mı transfer mesajları okurken kaçırmışımmm bana opu olurken sana transfer olacak hayırla olsun inş abdest alıp git bolca dua et sıkı sıkı tutunsun sana inş
Saol yavrum Allah razı olsunCaglunal canım sana şimdiden bol şans diliyorum. Minnoşunu al da gel . Annesinin içinde büyüsün de bebek olsun inşallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?