Gözün aydın canım . Çok yumurta toplanmış ondan rahatsız hissediyorsun bir iki güne geçecek inşallahKızlar 21 yumurtam toplanmış çok fenayımmm anlatamam sancım mide bulantım çok kötü yine birsürü iğne ve ilaç yazdı doktorum yeni hastaneden çıkabildim zor yazıyorum suan da. 5adet serum verdilerbu aralar giremeyebilirimd oktorum 3gün istirahat et dedii sancım çok. Transferde 2.adetimde olacakmış. İlk adetimde değil
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım hepimizAynen canım pcoslarda yumurta çok oluyor ya o yüzden sordum evet banada dedi taze transfer olmayacak 1 dinlecek
Canım benim ya çok geçmiş olsun sanırım çok yumurtan oldu diye ağrıların oldu opun ertelendi. Dinlen bol bol serumlar iyi gelicek tir doktor neden 2 adet sonrası dedi onu anlamadımKızlar 21 yumurtam toplanmış çok fenayımmm anlatamam sancım mide bulantım çok kötü yine birsürü iğne ve ilaç yazdı doktorum yeni hastaneden çıkabildim zor yazıyorum suan da. 5adet serum verdilerbu aralar giremeyebilirimd oktorum 3gün istirahat et dedii sancım çok. Transferde 2.adetimde olacakmış. İlk adetimde değil
İnşallah canım rabbim duysun bziiİnşallah güzel sonuçlar alırız canım hepimizinanıyorum az kaldı bebişlerimize kavuşmaya
Canı opu oldu ertelenmedi 21 yumurta topladılar çok güzel geçmiş opu ama hala arkadan gelen yumurtalar varmış onları küçültmemiz lazımmış. O yüzden 3 günlük cetrotide kullancm bide 10 gün oksapar(kan cıvıltıcı) birde antibiyotikle ağrı kesiciler.Canım benim ya çok geçmiş olsun sanırım çok yumurtan oldu diye ağrıların oldu opun ertelendi. Dinlen bol bol serumlar iyi gelicek tir doktor neden 2 adet sonrası dedi onu anlamadım
Aynen kuzum inşallah çok teşekkür ederimmmGözün aydın canım . Çok yumurta toplanmış ondan rahatsız hissediyorsun bir iki güne geçecek inşallahbu stresi ve ağrıları atlatmak için bol bol vaktin de var .
Artık dualarımız sağlıklı bol embriyolar için
Aynen kuzum öyle düşünüyorum hem dinlenmiş olurum iyi olur banaCanım geçmiş olsun bence transferi düşünme önce iyi ol hem düşün bu halde nasıl transfe olacaktı iyi düşün dinlenmene bak
Transferin yazcama opun yazmışımCanı opu oldu ertelenmedi 21 yumurta topladılar çok güzel geçmiş opu ama hala arkadan gelen yumurtalar varmış onları küçültmemiz lazımmış. O yüzden 3 günlük cetrotide kullancm bide 10 gün oksapar(kan cıvıltıcı) birde antibiyotikle ağrı kesiciler.İlk adetimde küçülmeyebilirmiş. Bokta atışı olsun diye hemde rahim güzel dinlensin diye 2 adet sonrasına erteledi çok yumurtam olmasıda cabası. Geç olsunda güç olmasın napalım Sen nasılsın nası hissediyosun yaa güzel haberler ver 10gün sonra bize inşallah
Maşallah hadi hayırlısı olsun aramız çok yakın seninle inşallah seninde güzel geçicek canımKizlar cuma gunu transferimolcak insallah
Bende transferden 20 dk sonra tuvalete girmiştim korkma hiç birşey olmaz batıl şeylere kafa yorma ben gebeyim şu an mesela hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın .ben 6. Gün görmüştüm pozitif idrardaKızlar transfer oldum çok şükür 8 10 hücreli kompakt embriyo transfer edildi.Hurremmsultann @SiyahPapatyaa bysgns @Kardelen M Merveecn @nilozgul @emosumveys @Dygrdvn Hayalperestttttttt Kardelen060492 arkadaşlar yanlız işlemden 15 dj sonra tuvalet ihtiyacımı yaptım mecburen sürgü aracılığıyla bişey olmaz demi kızlar birde kompakt ne demek iyi kalitemi anlamında dedi
Kaçıncı gün embriyosuydu senin 6 günde çıkmış ne güzel maşallah bu arada tebrik ederimBende transferden 20 dk sonra tuvalete girmiştim korkma hiç birşey olmaz batıl şeylere kafa yorma ben gebeyim şu an mesela hayırlı olsun inşallah güzel haber alırsın .ben 6. Gün görmüştüm pozitif idrarda
Sirayla guzel haberleri alıcaz insallahMaşallah hadi hayırlısı olsun aramız çok yakın seninle inşallah seninde güzel geçicek canım
İnşallah canım hayırlısı ileSirayla guzel haberleri alıcaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?