- Konu Sahibi nupelin123
-
Belirtileriniizi okumuştum çok sevindim hayırlı olsun. Çok benzer belirtiler yaşıyordum ancak 2 gündür azaldı belirtilerim. Sizin de belirtileriniz geçmiş miydi yoksa bugüne kadar hep sürdü mü?Kızlar benimde bat bugündğ sabah kan verdim 600 çıktı hamileyim
Yumurtlama testi ile takip etmişmiydiniz acabaKızlar benimde bat bugündğ sabah kan verdim 600 çıktı hamileyim
Canım merhaba malesef reglı oldum bu ayMerhaba canimm test yaptinmi merak ettm
Evet artarak devam editör belirtilerim uyku halimde başladı 2-3 gündür. Değerim ondan yüksek çıktı muhtemelenBelirtileriniizi okumuştum çok sevindim hayırlı olsun. Çok benzer belirtiler yaşıyordum ancak 2 gündür azaldı belirtilerim. Sizin de belirtileriniz geçmiş miydi yoksa bugüne kadar hep sürdü mü?
Merhaba evet yapmıştım 25 ağustosta çatlama gördümYumurtlama testi ile takip etmişmiydiniz acaba
Akıntınız ve göğüs sızlamanız ne durumda?Evet artarak devam editör belirtilerim uyku halimde başladı 2-3 gündür. Değerim ondan yüksek çıktı muhtemelen
Göğüslerime dokunamıyorum bile ama yumurtlama gününden beri var göğüs ağrım çok günlerde çok arttı dolgunlaştı uçları baya belirginleşti.. akıntımda beyaz beyaz geliyorAkıntınız ve göğüs sızlamanız ne durumda?
Valla benimde bugn olmam gerekiyodu ama olmadim henüz arada karin agrim oluyor aha oldm diyorm tuvalete gidiyorum bisey yokCanım merhaba malesef reglı oldum bu ayyumurtlamayı takıp etmıstım tam ama anlamadım sen ne yaptın canm
Bende aynıyımValla benimde bugn olmam gerekiyodu ama olmadim henüz arada karin agrim oluyor aha oldm diyorm tuvalete gidiyorum bisey yok
Yiaa insallah vardir biseyBende aynıyımoldum olacam gibi
Yaptım ama yok. 1-2 saat geçti baktım teste kuruma bence cook ince bişe var yok gibi ama cok sonradan cıktı bide bakarken kör olacam gibi görünmüyorYiaa insallah vardir bisey
Test yaptnmi peki
Haha ben bugn olmasam yarini beklicem yarn yaparim bi test tekrardanYaptım ama yok. 1-2 saat geçti baktım teste kuruma bence cook ince bişe var yok gibi ama cok sonradan cıktı bide bakarken kör olacam gibi görünmüyor
Yaptınmı bugün hiçHaha ben bugn olmasam yarini beklicem yarn yaparim bi test tekrardan
Evet yaptm sabah ama bisey cikmadi agrilarimda yok oldu hafif gogus ucu sizlamasi var sadeceYaptınmı bugün hiçben 26 ağustos pik görmüştüm. Bugun yada yarın olmam gerek bakalım
Canim az önce tuvalete gittim silince pembemsi leke vardi ic camasirima degmemis bile sonra tkrar gitm sildm ama bisey yoktuYaptınmı bugün hiçben 26 ağustos pik görmüştüm. Bugun yada yarın olmam gerek bakalım
Galiba geliyor seninki canım. Bende henüz birşey yok bakalım. Yumurtlaman hangi gündüCanim az önce tuvalete gittim silince pembemsi leke vardi ic camasirima degmemis bile sonra tkrar gitm sildm ama bisey yoktuadet oluyorum galiba
Baya baya pozitif maşallahKızlar bat yarın ben de test yaptım akşam kan vericem inşallah
İnşallah canım akşamı bekliyorum ben de kan vericem inşallahBaya baya pozitif maşallah
Evet bencedeGaliba geliyor seninki canım. Bende henüz birşey yok bakalım. Yumurtlaman hangi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?