Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Evet bizde istiyoruz benim bugün tarihim ama henüz yok akşama kadar bekleyip yarin yaparım artik ben genelde akşam üstü regl oluyorum 2 gün önce yaptım negatifti o yüzden umutlanmayın çalışıyorum

Ayy baya koyulaşmış canım yarın kan versen bile çıkabilir bence hayırlısı olsun ben de dün yaptım bu kadar koyu değil ama çizgi çıktı bat gününü bekliylrumm
Bat günün ne zaman canım Bir de hangi testi yaptın Benim bat günüm bugün Henüz daha regl de olmadım akşama doğru olurum genelde ben o yüzden yarını bekliyorum ama ben de dayanamadım 5 Eylül ile 6 Eylül test yaptım Erken hamilelik testiydi silik çizgi bile çıkmadı acaba markadan mı kaynaklı ya hamile mi değilim ya da daha benim için erken mi karar veremedim meraktan çatlıyorum

Benimde elimde gebelik testi yoktu ondan ovulasyon yaptım daha önce de öyle öğrendiğim olmuştu laboquick ovulasyon testi regl 2 gün kala pozitif vermişti öyle öğrenmiştim simdi de öyle gibi çıkıyor Bat 10 eylül.. bugün regl olmazsanız yarın sabah yapın testler bazen bozuk olabiliyor hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alırsınız güzel haberi.. erken yapınca da cıkmayabilir bekleyelim bakalım

Az önce yaptim erken gebelik testi ilk idrarimla degldi ve negatif

Eklentiler

• 1000017525.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 1000017515.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 74
Anladım teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı Size de hayırlı olsun

Kızlar merhaba siteye yeni üye oldum.Ocak ayında boş gebelik geçirdim.sonra adetim ancak düzene girdi ve açıkcası cesaretimi yeni topladım.36 yaşındayım 1 senelik evliyim.17 ağustos son adet tarihim ovulasyon testleriyle 26 ağustos pik gördüm değerlendirdik.yumurtlamadan sonra 4-5 gün kasık ağrım oldu adet olcakmışım gibi..ara ara bel ağrım oldu kimi şiddetli kimi normal.şu an bata 4 gün kaldı 2 gün önce erken gebelik testim negatif çıktı.akıntım ve şişkinliğim var sancım kalmadı ama böyle sanki kuyruk sokumuna doğru bel ağrım ara ara oluyor.sizce hamile olabilirmiyim ya da testte neden negatif çıktı çok korkuyorum karmakarışığım yardımcı olurmusunuz bende aranıza katılmak istiyorum benim gibi belirtileri olan varmı

Amin inşaallah 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum şuan olmuyor diye bir sıkıntı yok demişti doktor
Ben de az önce gittim test aldım dayanamadım negatif çıktı Bugün adet olmam gerekiyordu Henüz daha olmadım büyük bir ihtimal ben de hamile değilim Yarın ya da bu gece adet olurum diye düşünüyorum olmadı sanırım başaramadık

Belki geç dollenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…