- Konu Sahibi nupelin123
-
Yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyo diyolar testi.kızlar selam bugün kasık agrım yok biraz fazla beyaz akıntım var. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına çıkar mı bilemiyorum yumurtlamadan sonra 8. Gün olacak yarın
Adete beş gün kala en erken dıyorlar bence bırqz bekleyın öyle yapım moral bozulmasınkızlar selam bugün kasık agrım yok biraz fazla beyaz akıntım var. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına çıkar mı bilemiyorum yumurtlamadan sonra 8. Gün olacak yarın
Geçen ay yumurtlamadan sonra felaket ağrım vardı kasık ağrısı gogsumde sıslık adet oldumYumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyo diyolar testi.
Benim bat 15 eylül. Yumurtlamqdan sonra çok ağrım oldu böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı acaba
Yumurtlama ne zaman olduKızlar benim de bat 10 eylül
Bugün testi yaptım
2.çok silik çıktı ama 15 dk sonra kuruyunca çizgi kaybolmuş sizce beta çok düşük ondan mı kuruyunca kayboldu
Testleri takip etmedim uygulama 25 27 ağustos diyorYumurtlama ne zaman oldu
Kızlar selam herkes ne durumda? Belirtiler arttı mı? Benim sağ kasığımdaki ağrı bu sabaha kadar devam ediyordu ama şuan karnım kasıklarım komple ağrıyor bıçak saplanıyor gibi. Beyaz akıntım da başladı kremsi. Geçen ay da ilk kez böyle bıçak batması ağrım olmuştu adetim dört gün gecikmişti sonra adet olmuştum. Heveslenmek istemiyorum ama acayip kasık ağrım varkızlar selam bugün kasık agrım yok biraz fazla beyaz akıntım var. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına çıkar mı bilemiyorum yumurtlamadan sonra 8. Gün olacak yarın
nupelin123 bende de durum aynı, kasık ağrım çok fazla, batıyor ve ara ara zonkluyor. Özellikle sağ kasıkta devam ediyor. Akıntı bende de aynı. Normalde regl öncesi başlaması gereken göğüs hassasiyetim hâlâ başlamadı, çoktan başlamış olmalıydı. Bir umut bekliyorum bakalımKızlar selam herkes ne durumda? Belirtiler arttı mı? Benim sağ kasığımdaki ağrı bu sabaha kadar devam ediyordu ama şuan karnım kasıklarım komple ağrıyor bıçak saplanıyor gibi. Beyaz akıntım da başladı kremsi. Geçen ay da ilk kez böyle bıçak batması ağrım olmuştu adetim dört gün gecikmişti sonra adet olmuştum. Heveslenmek istemiyorum ama acayip kasık ağrım var
Desene gidişatımız aynı şuannupelin123 bende de durum aynı, kasık ağrım çok fazla, batıyor ve ara ara zonkluyor. Özellikle sağ kasıkta devam ediyor. Akıntı bende de aynı. Normalde regl öncesi başlaması gereken göğüs hassasiyetim hâlâ başlamadı, çoktan başlamış olmalıydı. Bir umut bekliyorum bakalım
İnşallah, aşırı heyecanlı ve sabırsız hissediyorum kendimiDesene gidişatımız aynı şuaninşallah güzel haberleri alırız yakında
Bat 6 ise birkaç gün daha bekleyin isterseniz kesin olsun, yapacağınız günün sabahı ilk idrarla deneyin eczaneden test alıp. İnşallah pozitif görürsünüzBenimde bat 6 sabah test yaptim negatif gibi ama teste güvenemedim yani aldigim yer eczane dgldi bugn eczaneden alip 3 saat idrarimi tuttup yapicam belirtiler var gibi yok gibi bi geliyor bi gidiyor kafam iyice allak bullak oldu
Kafama soz geciremiyormkiBat 6 ise birkaç gün daha bekleyin isterseniz kesin olsun, yapacağınız günün sabahı ilk idrarla deneyin eczaneden test alıp. İnşallah pozitif görürsünüz
Yaaa çok haklısınız hepimiz aynı durumdayız ama negatifi gördükçe daha çok yıpranıyor insan, az kalmış dayanınnKafama soz geciremiyormki
Bence beklemek açısından en zor kısım bu yaİnşallah, aşırı heyecanlı ve sabırsız hissediyorum kendimi10 gün dayanamayıp 9 ay nasıl dayanacağım diye düşünmüyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?