- Konu Sahibi nupelin123
-
O yüzden şimdi hic bir şey yapasım yokHaklsn canim benimde yarin adet olmam gerekiyor bende dün erken gebelik testi yaptim negatif cikti ümidimi kaybetm
Merhaba siz bugün test yaptınız miSizinle her şeyimiz aynı umarım güzel haber aliriz
Hayııır kaybetme ya gelecek ay var sonraki ay varOndan sonra tekrarladim negatif cikmisti canim dünde negatif cikti bat 9 eylul 1 gün kaldi ama umidimi kaybetim artik
Gebelik testi varsa onu da yap çiçeğim büyük ihtimalle gebesinEki Görüntüle 3641773 kızlar bat 9 Eylül ovülasyon testime bakınnn
Aslında cumartesi yaptı slik çizgi gördüm ama daha kan vermedim regl günümü bekliyorum, ama ovülasyon bugün baya koyulaşmışşGebelik testi varsa onu da yap çiçeğim büyük ihtimalle gebesin
Öyle orasi tabi ama bu ay cok ümitlenmistmHayııır kaybetme ya gelecek ay var sonraki ay var
Canım gebelik testi yap ben ilk cocugumda ovulasyon testi almıştım dedim adet olunca başlarım testleri adet olmadan 3 gün önce de dedim ki bir tane yapayım da deneyeyim nasıl çift çizgi çıkacak mı neyse aynı seninki gibi çıktı sonra arkadaşlarım dedi ki gebelik testi yap adete yakın yani normal değil bence hamilesin dediler ben de sabah ilk idrarla gebelik testi yapmıştım adetime 3 gün vardı ve silikdi pozitifi görmüştüm tabi sonra hemen kan vermeye gittim gebeymişim hatta değerim 250'lerde falan çıkmıştı o zaman bence sen de bir gebelik testi yapEki Görüntüle 3641773 kızlar bat 9 Eylül ovülasyon testime bakınnn
Hayırlısı olsun canım bugün müydü regl gününKızlar ben âdet oldum elendim
İnşaallah sizler hamilesinizdir sağlıkla kucağınıza alın
Ben göremedim belki fotoğraf kalitesinden bilemiyorumBakar mısınız
Canim ovulasyon testi kullan o daha sağlıklı sonuç verirŞimdi yine tekrardan gebelik düşünüyorum adetime de şu an 5 gün var normal kaset test yaptım ama negatif çıktı yani telefondaki uygulamaya göre yumurtlama günlerimi değerlendirdim tabii ne zaman yumurtladığımı yine de bilmiyorum tam olarak sadece uygulamaya göre değerlendirdim umarım vardır yarın dahiliye randevum var kansayımıma baktıracağım orada da bir kan testinde yaptırırım İnşallah vardır
Gemini yapay zeka var dedi de şaşırdım ben de göremedimBen göremedim belki fotoğraf kalitesinden bilemiyorum
Tamam canım yapacagımCanım gebelik testi yap ben ilk cocugumda ovulasyon testi almıştım dedim adet olunca başlarım testleri adet olmadan 3 gün önce de dedim ki bir tane yapayım da deneyeyim nasıl çift çizgi çıkacak mı neyse aynı seninki gibi çıktı sonra arkadaşlarım dedi ki gebelik testi yap adete yakın yani normal değil bence hamilesin dediler ben de sabah ilk idrarla gebelik testi yapmıştım adetime 3 gün vardı ve silikdi pozitifi görmüştüm tabi sonra hemen kan vermeye gittim gebeymişim hatta değerim 250'lerde falan çıkmıştı o zaman bence sen de bir gebelik testi yap
Evet çok yeni 2 aydır falan düşünüyoruz yani ondan öncesinde de açıkçası bir korunma yöntemi uygulamadım sadece hemen tuvalete giderdim ben çünkü hemen hamile kalan biri değilim yani bilemiyorum eğer bu ayda olmazsa soğan suyunu deneyeceğim eğer o da olmazsa ovulasyon testinden alırımCanim ovulasyon testi kullan o daha sağlıklı sonuç verir
Testi de al bir zararı yok Sadece yumurtladığın günü Gösteriyor sana Çift çizgi çıkınca o gün eşinle beraber olman gerekiyor hani herhangi bir kimyasal falan bir şey değil soğan suyunu da kullan testi de kullan yani vakit kaybetmemiş olursunEvet çok yeni 2 aydır falan düşünüyoruz yani ondan öncesinde de açıkçası bir korunma yöntemi uygulamadım sadece hemen tuvalete giderdim ben çünkü hemen hamile kalan biri değilim yani bilemiyorum eğer bu ayda olmazsa soğan suyunu deneyeceğim eğer o da olmazsa ovulasyon testinden alırım
Umarım gerek kalmaz da bu ay hamile kalmış olurum sizden mi gebelik düşünüyorsunuz adetinize kaç gün var yani aslında ben geçen ay 15'inde falan adet oldum ve erken oldum yani 3 gün 3 gün falan ama bu ay uygulama 13'ünde gösteriyor adet gününü bakalım bilmiyorum niye 13'ünde gösteriyor hadi bir gün fazla 31 çektiği için ay ama 14 olması lazım yani ben genelde 30 günde falan adet oluyorumTesti de al bir zararı yok Sadece yumurtladığın günü Gösteriyor sana Çift çizgi çıkınca o gün eşinle beraber olman gerekiyor hani herhangi bir kimyasal falan bir şey değil soğan suyunu da kullan testi de kullan yani vakit kaybetmemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?