Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Kızlar selam benim bat 11 görünüyor uygulamaya göre yumurtlamayı değerlendirdim 27-28 görünüyordu sonrasındaki 3-4 göğüs ucu acısı oldu şuan adetime 3 gün var ilişki oldu bugün ve sonrasında peçeteye çok açık bir pembe lekenme geliyor bu yerleşme olabilir mi ?

Evet cnm olabilir tabiki ama olmayabilir de cok karisik bisey aslinda devam etmezse regl gununde test yap net cikar ztn suan yerlesme kanamasi oluyorsa bundan birkac gun sonra testte pozitif gorursun

Evet olabilir

Evet cnm olabilir tabiki ama olmayabilir de cok karisik bisey aslinda devam etmezse regl gununde test yap net cikar ztn suan yerlesme kanamasi oluyorsa bundan birkac gun sonra testte pozitif gorursun
Ayyy inşallah olur valla ne karışık bir süreçmiş yaaa psikolojik olarak her şeyi hamileliğe yormaya başladım günler geçmiyoooorr

Birde benim günüm bugün akşama kadar olma ihtimali var ümitlenmek istemiyorum dayanamayıp 2 test yaptım 2 gun önce negatif çıktı
Haklsn canim benimde yarin adet olmam gerekiyor bende dün erken gebelik testi yaptim negatif cikti ümidimi kaybetm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…