haklısın cnmkaydirigubbakcemile5canim daha cok erken ondan.adet tarihleri bi yaklassin bak sen o zaman gör hareketliligi.acaba hamile miyim, belirtiler neler,test yapsam mi vs vs....
bayanssulusmile
kızlar bugün bende bel ve kasık ağrısı başladı sanki adet olcakmışım gibi ama adetime daha çok var ayın 1inde adet olsam 8 9 gün var yani bu kadar erkenden adet olamam.
açlıktan desem ilk günden beri oruç tutuyorum hiç kasıklarım ağrımamıştı acaba tutmuş olabilirmi ayın 18i yumurtlama günümdü ve bizde o günü değerlendirdik eğer tutmuşsa 5 gün oldu acaba kasık ağrısı normalmidir?
offff umutlanmak hiç istemiyorum sonra çok üzülüyorum.
ama yinede insan heyecan yapıyor işteopuyorumnanaktan[/QUOTcanim senin kacinci denemen? bende ilk denememde yani gecen ay öyleydim adet tarihimi zor bekledim.ama bu ay saldim gitti...
malum ramazanda var isin icinde...
canım tablo pek hareketli olmuşşşş...ellerine sağlıkkk...inşallah uğurlu gelir bu tablo bizeee...sen gerekli tüm değişiklikleri yapabilirsin...yaratıcı ol...daha hoş olsunki uğuru artsın:)))evet belirtiler benziıo ama çok kaptırmamak lazım sonu hüsran olmaması içinn...
aleyküm selam canm hoşgeldin gamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsuiyiz inş..bebek çalışmaları yoğun geçiyoopuyorumnanaktanselamün aleyküm nasılsınız?
inşallah inşallah canm rabbm gönlümüze göre versin...bu arada hoşgeldinmerhaba bayanlar;
ALLAH HERKESIN DUALARINI KABUL ETSIN BU TOPICTE BIZE UGUR GETIRSIN INSALLAH...BENIDE EKLERMISINIZ LISTEYE 4 EYLÜL 3 DENEMEMIZ GECEN AY KIMYASAL GEBELIK YASADIM NASIP DEILMIS ALLAH BU AY INSALLAH SAGLIKLI HAYIRLI BIR BEBIS NASIP EDER...LISTEDEKI TUM ARKADASLARADA ALLAH NASIP ETSIN HEPIMIZ BU AY HAMILE OLALIM VE KUTLAMA YAPALIM INSALLAH
benide listeye eklermisin canım.9 eylül.3 .deneme.
ayy kızlar ya benim içimde sanki bu ay olmadı gibi bir his varr yyaaaa
bayada uğraştık bu ay ya
son 13 gün bakalım neler olacak ... kalbim pıtpıt atıyor sizler nasılsınız ben uyuyamıyorum uyku sıfır
kimsecikler yokmu yaa gelinde sohbet edelimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?