hatunlar bari benide ekleyin listeye inşaallah hamiş kalırım bende ve sizlerde... benim 5 eylül beklediğim tarih. ve 2. denemem.
geçen ay hamişim diyordum belirti vardı hele akıntım hiç olmadığı kadardı ama malesef..
bu ayda ümitlenmeden bekliyim diyorum...
birde hatunlar bilirsiniz sizler şimdi bu yumurtlama dönemi hesaplayıcı varya bana 17 22ağustos çıkardı. yani bu günlerde herhangi bir gün yumurtlicam demekmi?
neden sordum benim akıntım var şimdi beyaz ama ve ayın 18 inde yumurta akı gibi az bişi geldi dedim acep yumurtlama akıntısı dedikleri böle bişimi?
ve 16sında 18 inde yani gün aşırı olcak ya birliktelik oldu. şimdi aklıma takılan ne biliyomusunuz 18 inde gündüz gördüm ya ben o akıntıyı, acaba diyorum 17 sinde birlikte olsaydık da işe yararmıydı.
canlarım ya bişi deyi verin...
yok canım yaa gayet düzenli aslında benm adet gününm 15 17 arası geçen aylarda 20 lerde oldu bende öyle olur sandım yine eski haline geldi...........kötükedihüsokötükedihüso
pptya87 bu belirtilerden en az 3 tanesini yaşıom ama her ay yaşadım şeyler malesef hayırlısı...
ahhh canım ahhh bende bu belirtilerin tam 12 tanesini yaşıyorum ama hepsini oruca yoruyorum sanırım oruçtan oluyor diyorum çünkü heveslenmek hiç istemiyorum biliyorumki eğer gebe değilsem çok üzülcem o yüzden oruçtandır deyip bekliyorum
arkadaşlar listeyi başkası düzenleyebilirmi...benim pc bozuk giremeyebilirim...
tşk ederim bitanem...artık sen ilgilenirsin tabloyla güzelim...benim pc garantiye gidecekmiş...bwn yine böyle ara ara girer bakarım...allaha emanetsiniz hepinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankısa zamanda düzelir inşllah cnm bekliyoruz seni....
opuyorumnanaktan
tşk ederim bitanem...artık sen ilgilenirsin tabloyla güzelim...benim pc garantiye gidecekmiş...bwn yine böyle ara ara girer bakarım...allaha emanetsiniz hepinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benide ekler misiniz listeye 23 eylül
inş.kırmızı kart yemem yine de, meleğim gelir
4.deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?