Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım sen dün de akşam olurum diyordun bukadar çok aklından geçirme bence.hani bişeyi 40 kere söylersen olurmuş hesabı.inş olmazsın...:Saruboceq:

biraz öncede yazdığım gibi canım 29 oluyoo ya ondan korkuyom...
karın ağrım bu kadar çok olmasa sanırım geçen ayın üzüntüm gibi olmasın die kendimi şartlandırmışım sanırım akannehir

yok test yapmadım canım korkar oldum testten elim hiç gitmiyor artık benim için öcü oldu testleraklinialirimsmile
yarın büyük bi ihtimal adet olurum ve ekim ayı içinde kolları sıvarımkaydirigubbakcemile3

işte canım şartlandırıyoruz kendimizi bi rahat bırakabilsek ama çok zor...benim bu ay gitti.dünkü testte 2. çizgi silikti ya adet olmama rağmen bugün bitane daha yaptım ama kesin negatif.önümüzdeki aya çok pozitif ve stressiz başlamak istiyorum umarım bütün bir ay öyle gider.inş sende olmazsın ve müjde verirsin bizlere

hadi yaaa...en güzeli o zaten kafadan atmak ..ben bu ay çook istiyodum eşim görevde önümüzdeki ay yanımda olmayacak 1 ayım boş geçecek...
bu ay ona bu süprizi vermeyi çook istiyorum...

hadi yaaa...en güzeli o zaten kafadan atmak ..ben bu ay çook istiyodum eşim görevde önümüzdeki ay yanımda olmayacak 1 ayım boş geçecek...
bu ay ona bu süprizi vermeyi çook istiyorum...

verirsin belkide senin için geç değil henüz ama olursan da üzülme..hem bidahaki aya boş gözüyle bakma hamile olma ihtimalin yok ya rahat geçirirsin öbür ay da aynen devam edersin hani o ay da yokmuş gibi sadece hamile kalmayı düşünmeden..öyle olupta hamile kalan birsürü kişi var..inş bizde onlardan biri oluruz canım..senin kaçıncı ayın.

biz şubatta başladık ama eşimin görevlerinden toplam 6 ay kadar önümüzdeki ayda yook...

4.ayımdı çok canım sıkıldı ya öffffffffffffffffffff

hiç canını sıkma güzelim hemen başka şeylerle meşgul et kafanı. ve şükredelimki biz daha başındayız benimde 5. ayım bitti.bu aya hep birlikte olumlu başlayalım inanarak başlayalım..ben(eğer yapabilirsem)bu ay bebeğe odaklanmadan birlikte olmak istiyorum tabi yine gün aşırı kaçırmamak için..ve biz neyaparsak yapalım bizim için rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var diğer herşey bahane bu yolda..

bu sefer çok ümitlenmiştik yine olmadı bu gidişlede olmıycak herhalde ((

evet canım sana katılıyorum..ben de sırf düşünmemek için kursa yazıldım ekimde başlıyom kurdele nakışına. :))

bu sefer çok ümitlenmiştik yine olmadı bu gidişlede olmıycak herhalde ((

neden öyle düşünüyorsunki..elbette olacak hatta mutlaka olacak ama dediğim gibi bence zamnı var bebeklerimiz ozamanı bekliyor..çevremde birçok insan var 1 sene 1 buçuk sene sonra tamamen dğal yollarla hamile kalan.yapabilirsen arkadaşım çok ümitlenme mutlaka hevesleniyoruz ama fazla kaptırmamamız kendimizi.ben bu ay çok şükür fazla sarsılmadım çünkü nasılsa olacak ben bir ay yada birkaç ay daha bekleyebilirim..çokmu pozitifim nee...acana nekadar devam edecek:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…