- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
canım sen dün de akşam olurum diyordun bukadar çok aklından geçirme bence.hani bişeyi 40 kere söylersen olurmuş hesabı.inş olmazsın...:Saruboceq:
biraz öncede yazdığım gibi canım 29 oluyoo ya ondan korkuyom...
karın ağrım bu kadar çok olmasa sanırım geçen ayın üzüntüm gibi olmasın die kendimi şartlandırmışım sanırım akannehir
işte canım şartlandırıyoruz kendimizi bi rahat bırakabilsek ama çok zor...benim bu ay gitti.dünkü testte 2. çizgi silikti ya adet olmama rağmen bugün bitane daha yaptım ama kesin negatif.önümüzdeki aya çok pozitif ve stressiz başlamak istiyorum umarım bütün bir ay öyle gider.inş sende olmazsın ve müjde verirsin bizlere
dayanamadım sabaha kadar yaptım testi tek çizgi maalesef negatif...
hayırlısı olsun arkadaşım...günün geçmişmiydi..adet olmadıkça ümit var demektir.
hadi yaaa...en güzeli o zaten kafadan atmak ..ben bu ay çook istiyodum eşim görevde önümüzdeki ay yanımda olmayacak 1 ayım boş geçecek...
bu ay ona bu süprizi vermeyi çook istiyorum...
hadi yaaaa ama canım geçen ay bende akşam yapmışdım ateş topiğindeki arkadaşlar
bana kızmışdıı sabah ilk idrarla yapsaydın die idrarın 4 saat beklemesi gerekiyomuş...
günüm geçmişti ümitlenmiştik ama maalesef
kaçıncı ayın canım peki..
verirsin belkide senin için geç değil henüz ama olursan da üzülme..hem bidahaki aya boş gözüyle bakma hamile olma ihtimalin yok ya rahat geçirirsin öbür ay da aynen devam edersin hani o ay da yokmuş gibi sadece hamile kalmayı düşünmeden..öyle olupta hamile kalan birsürü kişi var..inş bizde onlardan biri oluruz canım..senin kaçıncı ayın.
inşallah canım olmazsın....
ne biliyim dayanamadım işte çok canım sıkıldı((
4.ayımdı çok canım sıkıldı ya öffffffffffffffffffff
hiç canını sıkma güzelim hemen başka şeylerle meşgul et kafanı. ve şükredelimki biz daha başındayız benimde 5. ayım bitti.bu aya hep birlikte olumlu başlayalım inanarak başlayalım..ben(eğer yapabilirsem)bu ay bebeğe odaklanmadan birlikte olmak istiyorum tabi yine gün aşırı kaçırmamak için..ve biz neyaparsak yapalım bizim için rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var diğer herşey bahane bu yolda..
biz şubatta başladık ama eşimin görevlerinden toplam 6 ay kadar önümüzdeki ayda yook...
hiç canını sıkma güzelim hemen başka şeylerle meşgul et kafanı. ve şükredelimki biz daha başındayız benimde 5. ayım bitti.bu aya hep birlikte olumlu başlayalım inanarak başlayalım..ben(eğer yapabilirsem)bu ay bebeğe odaklanmadan birlikte olmak istiyorum tabi yine gün aşırı kaçırmamak için..ve biz neyaparsak yapalım bizim için rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var diğer herşey bahane bu yolda..
bu sefer çok ümitlenmiştik yine olmadı bu gidişlede olmıycak herhalde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?