Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

sendemi karats yaa testler negatif adetler gelmedi çok can sıkıcı ama napalım kısmet değilmiş demekki elden başka bişey gelmiyor ekim listesinde başı çekeriz inşallah cnm üzülme ((

sendemi karats yaa testler negatif adetler gelmedi çok can sıkıcı ama napalım kısmet değilmiş demekki elden başka bişey gelmiyor ekim listesinde başı çekeriz inşallah cnm üzülme ((

bende arkadaşş( ama halaa kırmızı yok..:))
bu arada benim adım sultan:))

Son düzenleme:
adetime 3 gün varken kan testi yaptırdım negatif cıktı

bugün adetimin 2. gün geçti test yaptım silik bir çizgi acaba banamı öle geliyor diye

kaç kişiye gösterdim hepsi gördü bu nedemek oluyor

cnım kan testı kesın sonuc verır dıye bılıyorum hatta bır gunlukken bıle cıkarmış.

kan testını yınele olmazsa

merhaba hayırlısı olsun umarım sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin.allah annelik özlemiyle yanıp tutuşan herkesi bebek nasip etsin. sana sormak şistediğim normal yollarlama hamile kaldın aşılamamı yaptırdın bü süreçteki yaşadıklarını kısa olarak belirtirsen sevinirim ben central hospitalda ilaç tedavisine başlamıştım 4 ay gittim sonuç alamadım biraz bekleyelim normal yolladan gebelik oluşmazsa aşılama yapalım dendi ve 1000 tl yakın ücret istendi.o doktora ve hastaneye güzvenim sarsıldığı için başka doktor ve hastaneyi denemek istiyorum.beni bilgilendirimsen inan çok sevinicemm

kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz

kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz

ooooooooooo çok güzel caanım allah tamamına erdirisin tebrik ederim...
ben 2 gün önce sorcaktım sen çıkmıştın vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…