Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

benimde 5.denemem bu ayda olmazsa uzun bi zaman ara vermeyi düşüyorumm moralim bozuluoo...

haklsısın cnm ama korunmayınca iser istemez en ufak şeyde acaba diyorum bi yerim ağırısa ilaç içmiyorum ne olur ne olmaz die anlıcan korunmyınca ister istemez aklımı kurcalıyor.elimden geldince kafama takmamaya çalışıom böğürtlencim ALLAH ne zman ol derse ozamn olur...hayırlı evlatlar nasip etsin ALLAH inşllah...

Merhaba, mayısta ilk denememizde kimyasal gebelik yaşadım. haziranda ara verdik. Temmuzdaki ilk denememizde olmadı. 13 Eylül adet tarihim. Kısmet...
Allah aratmadan buldursun, ve en kısa zamanda yaşatsın evlat tadını hepimize...

duruşahcım benm 13 eylül canım ya yanlış yazmışım 3 eylül deil yani. bugün doktora gittim klomen tedavisine başlıcaz dedi sonra çatlatma iğnesi vurcaz dedi bizim 5. denememiz gerçi ama bunlar için erken deilmi acaba? bana erken geldide

valla benimde 5.denemem ama ben yılmıycam...olur ya takma kafana o kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yılmaman çok gzel cnm seni tebrik edrim kararlılığın için ama ben öle dilim en kısa zmanda hamile kalırsın inşllah...

yahu yumurtlama günlerimden bu yana ara ara sancı ağrılarım oluyordu. klomen de içmiştim. normalde beklenen adet tarihinden 9 gün önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı. ama kafamda soru var, göğüslerim çok şiş, sadece uçları çok acıyor ve büyükler, karnımın alt bölgesi şiş ve sert, sanki 3 aylık hamile gibi karnım var. acaba diyorum, beklenen adet tarihime 2 gün var. diyorum ki hamile olmuş olsam, kan testinde çıkmayabilir miydi? adet geçince doktora gidicem ama merak ediyorum. öyle bir şey olur mu?

adet tarihine 11 gün kala yaptırmışsın testii.tabii çıkmaz güzelim...ama yarın yaptırırsan çıkar

Eylül Ayı Listemiz

guz_......................................1 Eylül
Mutluyum…………………...1 Eylül(3.deneme)
basubadelmevt.....................2 Eylül...(2.deneme)
Elf_86....................................3 Eylül)
sumak....................................4 Eylül...(ilk deneme)
Esraersoy……………...…...7 Eylül
pinks......................................9 Eylül
Duruşah................................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)
Böğürtlen..............................10 Eylül
Gülsah84…………...….…..12 Eylül(3.deneme)
Nurun………………..……...13 Eylül(5.deneme)
zantium..................................13 Eylül

:Saruboceq:Rabbim Bu Mübarek Ramazan Ayında Hepimize Hamile Kalmayı Nasip Eder İnşallahhh:Saruboceq:

kızlar ayın 1inde adet olcam bugün tam 14.günüm 2 gün öncesinden başladık 18.gününe kadar yola devam inş eylülde gebe olduğumu öğrenirim.
benide listeye ekleyebilirmisiniz.

Eylül Ayı Listemiz

pptya87..................................1 Eylül
guz_......................................1 Eylül
basubadelmevt.....................2 Eylül...(2.deneme)
Elf_86....................................3 Eylül)
sumak....................................4 Eylül...(ilk deneme)
Esraersoy……………...…...7 Eylül
pinks......................................9 Eylül
Duruşah................................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)
Böğürtlen..............................10 Eylül
Gülsah84…………...….…..12 Eylül(3.deneme)
Nurun………………..……...13 Eylül(5.deneme)
zantium..................................13 Eylül

:Saruboceq:Rabbim Bu Mübarek Ramazan Ayında Hepimize Hamile Kalmayı Nasip Eder İnşallahhh:Saruboceq:

arkadaşlar ya ben de şimdi hastayım biter bitmez başlayacagız denemelere ama bi sorum olucak ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyup bekliyor musunuz? bu ay çok ciddiye aldım herşeyi hayırlısıyla yol yordamıyla yapmak istiyorum başka yaptıgınız biseyler var mı birbirimize sora sora öğrenelim eksiklikleri..

Eylül Ayı Listemiz

pptya87............................1 Eylül
guz_.................................1 Eylül

basubadelmevt...................2 Eylül...(2.deneme)
Nurun……………………...…3 Eylül(5.deneme)

Elf_86...............................3 Eylül)
sumak..............................4 Eylül...(ilk deneme)
Esraersoy……………….….7 Eylül

pinks................................9 Eylül
Duruşah...........................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)
Böğürtlen.........................10 Eylül
Gülsah84…………………..12 Eylül(3.deneme)

Miray_80……………......…12 Eylül(5.deneme)

benim şuanda adetimin 13.günü 10. gününde birde 12.gününde ilişkiye girdik 14 16 ve 18.günleride değerlendircez:asigim:
sanırım sende bu günlerde ilişkiye giriyorsundur.
ben belimin altına yastık koyuyorum ve öyle 1 saat yada en az 45 dk duruyorum bide ilişkiye girmeden yarım saat önce eşim sert bi kahve içiyor bende banyoya girip kasıklarıma önce sıcak su sonrada buz gibi su tutuyorum denemeni tavsiye ederim.

bız daha bırsey yapamadık ..calısma sadece ıkı sınırlı kaldı :)

adetım 10.nunda bıttı ..bu gunlerde ıkı gun arayla yapmaya baslamak lazım ..

ama scaklarda cok zor ,klima sabaha kadar calısıyor ama nafıleee

selamm kızlarrrrr
listeye benide eklermisinn duruşahhhh
beklenmeyen adet tarihim 4 eylülll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…