benimde 5.denemem bu ayda olmazsa uzun bi zaman ara vermeyi düşüyorumm moralim bozuluoo...
benimde 5.denemem bu ayda olmazsa uzun bi zaman ara vermeyi düşüyorumm moralim bozuluoo...
valla benimde 5.denemem ama ben yılmıycam...olur ya takma kafana o kadarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
adet tarihine 11 gün kala yaptırmışsın testii.tabii çıkmaz güzelim...ama yarın yaptırırsan çıkaryahu yumurtlama günlerimden bu yana ara ara sancı ağrılarım oluyordu. klomen de içmiştim. normalde beklenen adet tarihinden 9 gün önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı. ama kafamda soru var, göğüslerim çok şiş, sadece uçları çok acıyor ve büyükler, karnımın alt bölgesi şiş ve sert, sanki 3 aylık hamile gibi karnım var. acaba diyorum, beklenen adet tarihime 2 gün var. diyorum ki hamile olmuş olsam, kan testinde çıkmayabilir miydi? adet geçince doktora gidicem ama merak ediyorum. öyle bir şey olur mu?
arkadaşlar ya ben de şimdi hastayım biter bitmez başlayacagız denemelere ama bi sorum olucak ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyup bekliyor musunuz? bu ay çok ciddiye aldım herşeyi hayırlısıyla yol yordamıyla yapmak istiyorum başka yaptıgınız biseyler var mı birbirimize sora sora öğrenelim eksiklikleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?