tatlım ben 15 ay oldu uğraşıyorum ama benim uğraşlarım 2.için...ablası çok istiyor bir kardeşi olsun ama bakalım kısmetAmin İnşalllahhhhhhhhhh :Saruboceq:
Siz Ne Zamandır Bekliyosunuz Bebiş İçin gamyoncuiremsu
canım bu işlem ilişkiden öncemi olacak sonramı
Eylül Ayı Listemiz
Sale………………………...…1 Eylül
pptya87..............................1 Eylül
guz_..................................1 Eylül
Mutluyum……………….…...1 Eylül(3.deneme)
basubadelmevt...................2 Eylül...(2.deneme)
Nurun……………………...…3 Eylül(5.deneme)
Elf_86...............................3 Eylül)
sumak..............................4 Eylül...(ilk deneme)
mannak............................4 Eylül
Esraersoy……………….….7 Eylü
pinks................................9 Eylül
Duruşah...........................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)
Böğürtlen.........................10 Eylül
Gülsah84…………………..12 Eylül(3.deneme)
Miray_80……………......…12 Eylül(5.deneme)
nebileyim…………………..13 Eylül
Rabbim Bu Mübarek Ramazan Ayında Hepimize Hamile Kalmayı Nasip Eder İnşallahhh
3 Eylül demişsin güzelim...düzelttim şimdi:)))benimde 3 eylül inşallah adet olmayızda hamiş kalırız kızlar :) 5. deneme. p.tesi doktor kontrolüm var ilaç vercekmiş galiba doktor p.tesi gel dedi
4 eylul de 3 kısıyız ,ınsallah bu uc kısıde hamıle olur :)
benım yumurtlama gunüm sanırım..
erken oluyor ama bu agrı onun belırtısı ,gogüslerde şiş..acaba üşüttüm mü eyvahedigeldismile
dün ılıskıye gırdık bugunde mı girsek yoksa bekleyıp yarın mı gırsek ..
hıc yatakta beklemedım ben dusa gırdım orayı yıkamamk mı lazım ,tuvalet geliınce ne yapıcaz.CADIARZU.
tatlım ben 15 ay oldu uğraşıyorum ama benim uğraşlarım 2.için...ablası çok istiyor bir kardeşi olsun ama bakalım kısmet
valla öyle...eğer herkesinki tutarsa süper patlama olur zateneğer herkes hamile kalırsa baya bi kutlama var desenize:)
inşallah güzelim...sanada kolay gelsin bu arada...2 gün çalışıp bir gün dinlenmeninde çok işe yaradığını söyleyenler varİnşalllahhh Sumakcımmm
Ben Geçen Hafta Hastaneye Gittim
Ordaki Hemşire Bana Adet Tarihinden İtibaren 10 Gün Say
Atıyorum 14.16.18.20.22.24.26 Tarihleri Arası Mutlaka İlişkiye Gir Ben O Yöntemle Kaldım Demişti Sık İlişki Sperm Kalitesini Düşürür 1 Gün Ara Vererek Devam Et Dedi :kedi:
Benim Takvimime Göre 18.19.20.21 Kız Bebek İçin Uygun Bir Dönem
22. Yumurtlama
23.24.25.26 Erkek Çocuğu İçin Uygun Bir Dönem
Yani Bu 9 Gün Gebe Kalma İhtimalim % 90 Tabi Herhangi Bir Sorun Yoksa
Ben Bu Aralar Boş Durmayı Düşünmüyorum
İlişki Sonrasıda Ayaklarımı Havaya Kaldırıyorum 10.15 Dakika Öyle Bekliyorum
Hatta Dün O Şekilde 1 Saat Uyuya Kalmışım :roflol:
Kaliteli Kalitesiz Bişeyler Yakalarız Umarım kaydirigubbakcemile3
İnşallah Rabim OL Der'de Hepimiz İsteğimize Kavuşuruz opuyorumnanaktan
İnşallah Rabbim Gönlünüze Göre Verir opuyorumnanaktan
valla öyle...eğer herkesinki tutarsa süper patlama olur zaten
inşallah güzelim...sanada kolay gelsin bu arada...2 gün çalışıp bir gün dinlenmeninde çok işe yaradığını söyleyenler var
evet biliyorum güzelim...sana yardımcı olabilirim b u konuda...hergün sabah saat 7 yada 8 de yataktan kalkmadan dijital bir ateşölçerle dil altından ateşini ölçeceksin...bunu hergün not edeceksin...ısının düştüğü gün yumurtanın çatladığı gün oluyor...yumurta çatladıktan sonra ısın hergün artmaya başlıyo...adet gününe kadar bu şekilde devam ediyor...eğer hamileysen böyle yüksek devam ediyoru yok eğer değilsen ateşin düşüyor ve o gün yada bir-iki gün sonra adet oluyorsun...bilmem anlatabildimmi....yeni evli olduğunu söylemişsin güzelim...allah mesut etsinnnn...bebek işini daha şimdiden dert etme sabırlı ol canım benim...Normal Günlerde Bizde Öyle Yapıyoruzda
Bu 9 Gün Ful Çalışalım Dedik Bide Zaten Yeni Evli Olduğumuz İçin Eşimin İşine Geldi :kedi:
Ben Şeyi Çok Merak Ediyorum Bu Vücut Sıcaklığı Ne Demek Oluyor Biliyormusunuz bilmiyorumkismile
evet biliyorum güzelim...sana yardımcı olabilirim b u konuda...hergün sabah saat 7 yada 8 de yataktan kalkmadan dijital bir ateşölçerle dil altından ateşini ölçeceksin...bunu hergün not edeceksin...ısının düştüğü gün yumurtanın çatladığı gün oluyor...yumurta çatladıktan sonra ısın hergün artmaya başlıyo...adet gününe kadar bu şekilde devam ediyor...eğer hamileysen böyle yüksek devam ediyoru yok eğer değilsen ateşin düşüyor ve o gün yada bir-iki gün sonra adet oluyorsun...bilmem anlatabildimmi....yeni evli olduğunu söylemişsin güzelim...allah mesut etsinnnn...bebek işini daha şimdiden dert etme sabırlı ol canım benim...
o zaman durmak yok yola devamm..inşallah çok bekletmeden gelir meleğin güzelimAnladımmmm Çok Teşekkür Ediyorummmm
Uzun İşmiş Yafff boshayallersmile
Dert Ettiğimden Değil Duruşahcım Aslında Çok Erken Bende Farkındayım Fakat Yaşım 26 Çocuğumla Aramda Çok Yaş Farkı Olsun İstemiyorum bilmiyorumkismile
İnsan Hergeçen Gün Biraz Daha Ağırlaşıyo Yaşlanıyo Şimdi Yapmazsam İlerde Daha Zor Gelebilir Sorumluluk Almak akannehir
Birde Anneme Babama Bişey Olmadan Onlarda Görsünler İstiyorum Çocuğumu
Hatta Annem Büyütsün İstiyorum Torununu Ben Çalışıyorum'da :1ninca:
kız deren sen daha 3 haftalık mı evlısın ,bu ne acele aklinialirimsmile
bız dun gırmedık ılıskıye ,bugun nasıpse..
ayaklarımı da dıkeyım barı :)
10.gün başla....adetine 8 gün kalaya kadar gün aşırı ilişkiKıslar mayıstan beri deniyorus olmuyor bugün de adetimin 2.günü bittkten kaç gün sonra ilişkiye girelim
o zaman durmak yok yola devamm..inşallah çok bekletmeden gelir meleğin güzelim
kız deren sen daha 3 haftalık mı evlısın ,bu ne acele aklinialirimsmile
bız dun gırmedık ılıskıye ,bugun nasıpse..
ayaklarımı da dıkeyım barı :)
kecıboynuzu pekmezi
şerbetli tatlılar ,baklava fılan ..
aklinialirimsmile
canım akşama fındık badem üzüm olan bi kuruyemiş tabağı hazırlamayı düşünüomm
yanında bide sert bi kahve hazırlıcammm kocişeeee
işe yarar inşşş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?