hayırlı bayramlar herkeze 7 sinde olmam gerekiyordu hala bişi ok ama test yapmaya korkuyorum yarın sabaha yapacağım inşallah inşalllahhhh
hayırlı bayramlar kıslar listeye benide yazın ilk denemem yeni evliyimbayanssulusmile
28 eylül sdet günüm
merhaba kizlar.önce hepinizin bayramini kutluyorum.malesef hasta oldum.:çok üzgünüm:halbuki testte cok acikta olsa ikinci cizgi vardi bende umutlanmistim,ama ikinci testte negatif cikinca varla yok arasi bisey oldum kafamçokkarıştı.demek testlerede fazla güvenmemek lazim.hamileyim diye cok kaptirmisim kendimi sabah beri bi mide bulantisi ,yemek görememe .halsizlik bilinc alti hamilelik yasadim yani,cok kaptirdimmm coookkkkkk,hic morelim yok,neyse insallah bir dahaki aya diyorum.her sey rabbimin elinde.allahim isteyen herkese versin.hamile arkadaslarida tebrik ediyorum.insallah saglikla bebislerini kucaklarina alirlar.hepiniz öpüyorum
arkadaşlar benide listeye eklerseniz çok sevinirim bir hafta önce bi yorum yapmıştım. bizim ilk denememiz daha. test yapmıştım geçen hafta negatif çıkmıştı. üzerinden 1hafta geçti dün tekrar yaptım yine negatif çıktı. bugün 30. günüm ve hala adet olmadım ümitleniyorum ama sonunda hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.çünkü negatif çıkınca üzülüyorum. ama hayırlısı tabii. göğüslerimde hassaslık var ama adetime 1,2 gün kala oluyodu zaten. 3 gün geçti göğüslerimin hassaslaşmasından sonra hala tık yok inşallah bebiş vardır diyorum. ve bekliyorum.... beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. test yapınca tekrar hemen haber veririm:) dualarınızı bekliyorum.
9-)mannak...1esraersoy……………….….7 eylül
19-)umutlubirben.......................7 eylul
20-)rainmistik..........................7 eylul (3. Deneme)
21-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme)
22-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
23-)cevizlikek..........................8 eylul
24-)poti...................................8 eylul (iyi haberlerini bekliyoruz insallah silik cizgi koyulasir)
25-)cileklisakiz.........................8 eylul
26-)pinks................................9 eylül
27-)sevgi.................................9 eylül.........................4 eylül(2.deneme)
kizlar hadi guzel haberler verinde listemiz senlensin biraz
kızlar çift çizgiyi gördükkaydirigubbakcemile2
hihoyyythihoyyythihoyyyt
hayırlı olsun.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı biz bekleyenlerin başına :)
amin cnm sabahtan beri ne yapacağımızı şaşırdık resmen çok güzel bir duygu allahım hepinize yaşatsın pazartsi dr gitmeyi düşünüyorum erkenmi olur acaba
hayirli olsun canim liste ugurlu gelir insallah ekledim seni:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?