Hayırlı uğurlu olsunnnslm arkadaşlar.bugün 3. idrar testi aldım yaptım.pozitiffff.çok şükür rabbim nasip etti.çook mutluyum.doktora bir kaç hafta geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum.inş.bebekte bir sorun yoktur.sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim evlat isteyen bütüün arkadaşlara nasip etsin.bu cuma saatleri yüzüsuyu hürmetine...
Pazartesi gider kadın doğum doktoruyla görüşürsün. Bence ideal bi zaman. hem kan tahlili ve USG ile teyit etmiş olursun gebeliğini. hemde rutin kontrollerin yapılır. pazartesi geç bi zaman değil, erken de değil.sağol cnm amin inşalllahhh kızlar fikir verin sizce kan testi yaptırmaya hemen gerek varmı p.tesi günü gitmeyi düşünüyorum geçmi acaba
slm arkadaşlar.bugün 3. idrar testi aldım yaptım.pozitiffff.çok şükür rabbim nasip etti.çook mutluyum.doktora bir kaç hafta geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum.inş.bebekte bir sorun yoktur.sağlıklı bir gebeliktir. QUOTE]
ayyyy bugün negüzel haberler alıyoruz.
bayramımız çifte kavrulmuş oluyor.
Allah sağlık versin ikinizede.
Rabbim evlat isteyen bütüün arkadaşlara nasip etsin.bu cuma saatleri yüzüsuyu hürmetine...AMİN:Saruboceq:
amin cnm sabahtan beri ne yapacağımızı şaşırdık resmen çok güzel bir duygu allahım hepinize yaşatsın pazartsi dr gitmeyi düşünüyorum erkenmi olur acaba
adetim 3 gün geçtiğinde test yaptım.belirtilerim önce heray olduğu gibi göğüslerde şişkinlik ağrı kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrıçok şiddetliydi her ay öle oluyor zaten ve çok yorgunluk vardı kafamı dayasam uyuyordum ki ben uykuyu hiç sevmem yanlız bunları her ay yaşıyorum.adet günümü 1 gün geçince göğüslerim indi fakat uçları daha çok acımaya başladı uçlarının rengi koyulaştı yüzüm çok yanıyor fakat ayaklarım buz gibi hala devam ediyo bunlar her ay adet dönemimde tutan migrenim ilk kez tutmadı ona çok şaşırmıştık zaten bide su içtim ve su afedersin ağzıma geri geldi yanarak bunu pek yaşamam normalde buda sık sık olmayabaşladı ,yumurtlama döneminden sonra fecibir kuruluk başladı ilşki sırasında çok acı çektim mantar oldum zannettim belkide öle bişi olmuştur sık ilişkiden bir şey kullanmadın 4 günsonra kendiliğinden geçti ve akıntı başladı akıntım beyaz krem gibiydi hala devam ediyor bir sorun olursa cevaplarım uzun yazdım ama ben bu belirtileri araştırmaktan fenalık geçiriyordum ayrıntılı anlattım o yüzdenyerimseniben
cnm pazartesi gideceğim inşallah dr um hazır daha önce gittim değerlerim iyiydi inşallah herşey güzel gider.dua ediyorum hepimiz için benim dualarla oldu bu ay inanıyorum buna bütün sevdiklerim dua ettiler ramazan boyunca 3.denemeydi ama insan hemen olsun istiyo işteyerimseniben
slm arkadaşlar.bugün 3. idrar testi aldım yaptım.pozitiffff.çok şükür rabbim nasip etti.çook mutluyum.doktora bir kaç hafta geçtikten sonra gitmeyi düşünüyorum.inş.bebekte bir sorun yoktur.sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim evlat isteyen bütüün arkadaşlara nasip etsin.bu cuma saatleri yüzüsuyu hürmetine...
canım hayırlı olsun ne kadar güzel bi haber .allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallahh.
kizlar yarin dogum gunum yarin adet olmama bir hafta kalmis olacak ama ben yinede bi test yapicam hem bayram hem dogum gunu bu ozel gune belki birde silik cizgi eklenir hic olmazsa biraz daha umutlu beklerim insallah rabbim bu sefer nasip eder bana cocuk sahibi olmayi
kizlar yarin dogum gunum yarin adet olmama bir hafta kalmis olacak ama ben yinede bi test yapicam hem bayram hem dogum gunu bu ozel gune belki birde silik cizgi eklenir hic olmazsa biraz daha umutlu beklerim insallah rabbim bu sefer nasip eder bana cocuk sahibi olmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?