Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım hayırlı olsunnn allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bizim içinde dua ett olur muu

harika...tebrikler canımhihoyyyt
Tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı biz bekleyenlere

Müebbet sevdam tebrik ediyorum. Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip eder inşallah.
buarada pozitifler eskisi gibi mavi yazılırsa daha iyi olur bence. nazar boncuğuyla uyumlu oluyoduu

çok sevindim canım benim.hayırlı olsun.Allahım sağlıkla kucağına versin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin,bizlerin başına...

çok teşekkür ederim hanımlar.. inşallah hayırlı bir kul,hayırlı ümmet ve hayırlı evlat olur.sağlıkla kucağıma alırım...sağlıklık bir evlat inşallah... dua etmez olurmuyum ediyorum tabi ki. dualarım Rabbim fazla bekletmeden zahmetsiz evlatlar nasip etsin...

Selam kizlar, nasilsiniz?? ben bayagi zamandir girmiyorum...girdikce moralim bozuluyor birde aklim hep ayni seylerde oluyor, acaba bu ay hamis kalabilirmiyim veya günlerim yaklasiyor gibi düsünüyorum hep...onun icin girmemeye karar verdim..en azindan düsünmüyorum.. bende 1 sene oldu bebis istiyoruz ama olmadi henüz...insallah yakin zamanda olur..bizde esimle gezip dolasiyoruz, keyfini cikariyoruz..ilerdee cocuk olunca pek öyle yapamayacagiz...onun icin simdilik düsünmemeye karar verdik:)))
Allah herkesin gönlüne göre versin:)))

Allah bizede nasip etsin güle güle byüyüt bebğini inşallah sanırım ben bu ay da başaramadımm of yaa kıslar spermler olduğu gibi dışarı akıyor sizce normalmiş bu

bu mesajın iyi geldi bana bizde geziyoruz gerçekten biraz olumlu düşünmek gerekiyor tadını çıkaralım diyoruz işte 1 buçuk sene olucak 2 ay sonra bizim evliliğimiz 4. denememiz bu ay hayırlısı bakalım rabbim herkese hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inş...a.s.

teşekkürler kızlar.bonbonşekerim canım doktorum ilişki sonrasında sırtüstü yatıp bacak bacak üstüne at ve dizlerini karnına çek dedi.yarım saat beklemek yetiyormuş.

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.bayadır giremedim nete.hamile olan tüm arkadaşları kutluyorum.Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.Ben gibi bekleyen tüm arkadaşlara da kolaylık ve sabırlıklar versin.

:) gerçekten beklemek kadar kötü bişey yok umarım bir sonraki ay kalırsın bu arada ben de az önce kaydoldum siteye o takvimi bilmiyorum nasıl bişey banada öğretirmisin

:) gerçekten beklemek kadar kötü bişey yok umarım bir sonraki ay kalırsın bu arada ben de az önce kaydoldum siteye o takvimi bilmiyorum nasıl bişey banada öğretirmisin

daha önce plansız bir gebelik geçirdim doğum kontrol ilacını bıraktıktan hemen sonra ama düşük oldu 8 haftalıkken o yuzden hemen olsun ıstıyorum galıba onun sıcaklıgı sevgısı yuregıme dustu ve unutamıyorum.. tekvıme gelınce arma motoruna advancced woman care türkçe yaz ındır adet gununü işaretlıyorsun sana yumurtlama gununu ve ılıskıye gırmen gereken gunlerı verıyorrryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…