canım hayırlı olsunnn allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bizim içinde dua ett olur muu
harika...tebrikler canımhihoyyyt
Tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Darısı biz bekleyenlere
Müebbet sevdam tebrik ediyorum.Allah sağlıklı, hayırlı bi evlat nasip eder inşallah.
buarada pozitifler eskisi gibi mavi yazılırsa daha iyi olur bence. nazar boncuğuyla uyumlu oluyoduu
çok sevindim canım benim.hayırlı olsun.Allahım sağlıkla kucağına versin inşallah.Darısı tüm isteyenlerin,bizlerin başına...
Selam kizlar, nasilsiniz?? ben bayagi zamandir girmiyorum...girdikce moralim bozuluyor birde aklim hep ayni seylerde oluyor, acaba bu ay hamis kalabilirmiyim veya günlerim yaklasiyor gibi düsünüyorum hep...onun icin girmemeye karar verdim..en azindan düsünmüyorum.. bende 1 sene oldu bebis istiyoruz ama olmadi henüz...insallah yakin zamanda olur..bizde esimle gezip dolasiyoruz, keyfini cikariyoruz..ilerdee cocuk olunca pek öyle yapamayacagiz...onun icin simdilik düsünmemeye karar verdik:)))
Allah herkesin gönlüne göre versin:)))
Allah bizede nasip etsin güle güle byüyüt bebğini inşallah sanırım ben bu ay da başaramadımm of yaa kıslar spermler olduğu gibi dışarı akıyor sizce normalmiş bu
kıslarrrrrrrrrr selammmmm
kaç aydır deniyordun..
bu ılk deneme ama insan herseyı carcabuk olsun ıstıyor.. daha dur 7. kez deneyenler var dıyeceksın bılıyorum evet ama herhalde bıryerde yanlıs yaptım cnm .
Şu advanced woman calendar dıye takvım var ya ona gore calıstık bu ay bu takvımı kullanan varmı forumda bıldıgın cnm?senağlama.
:) gerçekten beklemek kadar kötü bişey yok umarım bir sonraki ay kalırsın bu arada ben de az önce kaydoldum siteye o takvimi bilmiyorum nasıl bişey banada öğretirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?