Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

rabbim insallah hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah Bu arada iyi tarafından bak en azından hamile kalabiliyorsun yani bi problem yok

rabbim insallah hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah Bu arada iyi tarafından bak en azından hamile kalabiliyorsun yani bi problem yok

o açıdan tabii ki çok şükür Allaha , kimsenın yuregıne evlat hasretı düş:Saruboceq:mesin inşallah hayırlısıyla tum ısteyenlere nasıp olsun..

evet bi kaç defa gittim bi problem yok biraz bekle 1 yıl dolsun ster yapma falan dediler ama beklemek o kadarda kolay olmuyor valla daha önce ilaç firmasında çalışıyordum o yüzden doktor ve eczacı arkadaşlarım ovülasyon testini önerdiler bu ay denedim bakalımmm 6 günüm kaldı.....

evet beklemek zor hele bırde bebiş beklemek onkatı zor sabırsızlanıyor ınsan.. ovulasyon testı yaptım ama hep negatif çıktı 1 kutu almıstım (içinde 5 tane vardı ) sonra takvıme gore denedım kaçırdım herhalde ben.. ovulasyon testı tekrar alacagım heryerde yok bakırkoyde bulabıldım geçen sefer ..:1closedeyes: tez gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr....

bende önce ovülasyon testini eczaneden aldım 5 taneyle olmuyo bende görememiştim ama sonra internetten aldım ben 30 lu paket bu ay yakaladım tam 15. gündü hemde 2 gün çok koyu çıkıyo anlıyorsun zaten

bu arada alışveriş merkezlerinin eczanelerine sorman lazım genelde onlarda oluyor ama pahalı ve az onlar internetten alman daha iyi olur

babyclub.de/service/fruchtbarkeitskalender/

bende hem bu siteden hem de gebelik org dan takip ediyorum
ama en iyisinin kendimizi takip etmek olduğunu düşünüyorum
ağrılarımız, akıntımız vb...

hayırlısı canım insallah allahım cok bekletmez bende bi kayıp yasadım 8 haftalıkken hala aklım almıyo ama allhım her seyin hayırlısını versin.benimden kürtajdan sonra ilk denemem bu ay ve o kadar cok istiyorum ki hemen olsun istiyorum bu duyguyu bir kez yasayınca vazgecemiyosun.dedigin takvimi arama motoruna yazdım bende ama hep yabancı seyler cıktıı( ovulasyon testini bende sormustum cok pahalıydı alamadım.bu ay olmazsa öbür aya bende alaayım bari internetten. insallahh gerek kalmazzzzzzzzzzzz

inşallah gerek kalmaz cnm hepimiz için hayırlısı..

allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun bende doktoruma ovulasyon testi kullansammı filan dedim geçiştirdi o nedenle bende kullanmıyorum ya iyimi kötümü yapıyorum bilemiyorum :uhm:

allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun bende doktoruma ovulasyon testi kullansammı filan dedim geçiştirdi o nedenle bende kullanmıyorum ya iyimi kötümü yapıyorum bilemiyorum :uhm:

cnm kullanmakta yarar var benim gibi sabırsızsan.. karambole deneyecegıne görerek bilerek denersin. ve drların işine gelmez böle şeyler genelde kendin halledersın dıye korkarlar , ona gideceğine her seferınde muayeneye test daha ekonomık gelır.. bu arada hangi hastane hangı dr cnm bende hamiş olunca gitmek içün arastırıyorumm.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…