rabbim insallah hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah Bu arada iyi tarafından bak en azından hamile kalabiliyorsun yani bi problem yok
evet bi kaç defa gittim bi problem yok biraz bekle 1 yıl dolsun ster yapma falan dediler ama beklemek o kadarda kolay olmuyor valla daha önce ilaç firmasında çalışıyordum o yüzden doktor ve eczacı arkadaşlarım ovülasyon testini önerdiler bu ay denedim bakalımmm 6 günüm kaldı.....
bu arada alışveriş merkezlerinin eczanelerine sorman lazım genelde onlarda oluyor ama pahalı ve az onlar internetten alman daha iyi olur
babyclub.de/service/fruchtbarkeitskalender/
bende hem bu siteden hem de gebelik org dan takip ediyorum
ama en iyisinin kendimizi takip etmek olduğunu düşünüyorum
ağrılarımız, akıntımız vb...
bu arada babyclub.de/service/fruchtbarkeitskalender/ sitesı tam anlasılmadı turkcesı yokmu
gitti......yordan verdim ben core test yazıyo
2 günde geldi 30 tane vardı 4 tanede gebelik testi vardı
daha önce plansız bir gebelik geçirdim doğum kontrol ilacını bıraktıktan hemen sonra ama düşük oldu 8 haftalıkken o yuzden hemen olsun ıstıyorum galıba onun sıcaklıgı sevgısı yuregıme dustu ve unutamıyorum.. tekvıme gelınce arma motoruna advancced woman care türkçe yaz ındır adet gununü işaretlıyorsun sana yumurtlama gununu ve ılıskıye gırmen gereken gunlerı verıyorrryerimseniben
hayırlısı canım insallah allahım cok bekletmez bende bi kayıp yasadım 8 haftalıkken hala aklım almıyo ama allhım her seyin hayırlısını versin.benimden kürtajdan sonra ilk denemem bu ay ve o kadar cok istiyorum ki hemen olsun istiyorum bu duyguyu bir kez yasayınca vazgecemiyosun.dedigin takvimi arama motoruna yazdım bende ama hep yabancı seyler cıktıı( ovulasyon testini bende sormustum cok pahalıydı alamadım.bu ay olmazsa öbür aya bende alaayım bari internetten. insallahh gerek kalmazzzzzzzzzzzz
allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun bende doktoruma ovulasyon testi kullansammı filan dedim geçiştirdi o nedenle bende kullanmıyorum ya iyimi kötümü yapıyorum bilemiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?