Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bende heyecandan sandim ama ucuncu ay bu belli bir gunde oluyo sadece o agri ama ilki gibi degil tabi gulebilirsin canim ya ben sonra bizimkilere anlattim koptuk hala gülüyorum kendime ama hicbisey bilmiyodum ki ilk kez yasamistim onu
Ama sen yine bi araltır canım ciddi bi durum olmasın da

Benim kendiliğinden düştü gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum ne zaman oldun kürtaj geçmiş olsun bu arada Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin insallah

2 tane düşük yaptım ben 1 ay arayla dr hiç bir sıkıntı yok hamile kalabilirsin demişti bana inşallah kalabilirim çevreme bakıyorum düşükten sonra uzun süre hiç hamile kalmayan kişiler hiç çocugu olmayanlar oluyo. İnşallah sizde de bende de öyle bi şey olmaz ne zaman düşük yaptın bilmiyorum ama çok dikkat et gerçekten kendini sıcak tutup bol meyve kuruyemiş yemen de gebe kalma ihtimalini arttırabilir bilgin olsun inşallah

Canim tikaniklik enfeksiyon gibi seyler olunca alttan gorur sanirim bizim burda ya hastaneye gidersin kadin doktoruna yada ozele yani ev doktoru gibi olan varya gidiyoruz kontrole. Arkadas cocuk icin kendi doktoruna gittiginde bi idrar bide kan alip degerlere bakmislar bi sorun varmi yokmu ona bakmislar demisti. Benimde ilk termin 14 eylul kendi doktorumda ama gecen gittigimde cocugun olur uzulme bi sorun yok dedi vaginalultraschall da hersey temiz gorunuyo dedi. Daha oncede hic gitmedim cocuk icin ilk gidecem daha bakalim ne yapicaklar benimde pek bilgim yok canim. @Huysuz kizzz60 da almanyada yasiyomus canim bide ona sor istersen emin olmak icin ama kendi kadin doktorun biliyosa ona göre testlerini yapmis olmasi lazim

Tesekkur ederim değerli bilgilerin için düşük yapali 1 sene oldu hatta geçiyor bile insallah tez zamanda bebislerimize kavusuruz hayırlısıyla

Bugün rahatsızlandım gidemedim.. inşallah yarın gitcem..terminsiz alıyorlar ama baya bi beklemem gerekcek.. yarın sorarım artık..

Bende eylül ayına hamile girmek istiyorum Allahin izniyle totem yaptm takvi koydm bu ay umutluym tarcinbalcorekotu yiyorum ve inofolic içiyorum kuruincir havuc findik ceviz falanda adetim biteliden beri sag tarafim gergin ve batma var Allah büyük bu ay nasip olur insaAllah bende rüya görmüştüm gercek olsun ya Rabbim bu topicteki herkese nasip olsun insaAllah ve daha da ne kadar isteyen varsa amin

Amin canım hepimizin yüzü gülsün.benimde sağ.taraf genelde sol diyorlar ama :)

Amin canım inşallah..
Farkettimde de bu eylül ayına hamile girmek isteyenler olarak hepimizin enerjisi yüksek ve hepimizde çok ümitliyiz.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..

Amin canım inşallah..
Farkettimde de bu eylül ayına hamile girmek isteyenler olarak hepimizin enerjisi yüksek ve hepimizde çok ümitliyiz.. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
Aynen canım hamd olsun umutluyuz olmazsa da napalım diğer ay devam elbet nasip olur pes etmek yok

Kızlar bişey daha sorcam .. kusura bakmayın ne olur da adetliyken doktor kontrol ediyo ya nasıl oluyo o ya ben daha normalden çekinirken öyle hiç düşünemiyorum.. bi kere benim midem bulanır ya yarın gitcem doktorada korkuyorum ya kontrol etmek isterse felan..
Başka kimseye soramıyorum canlarım biraz ileri gittiysem kusura bakmayın neolur..

Aynen canım..
Sen nekadarlık evlisin ve nezamandır hamile kalmayı bekliyorsun canım.. benim 1 sene oldu..
Bu ayin sonunda 9 ay biticek canım hic korunmadik yani evleneliden beri istiyoruz oncesinde 3sene sevgili dönemimiz oldu tanisma falan filan gecti dedik evliligede alisma surecinede gerek yok diyip hic korunmadik zaten de hemen nasip degilmis olmadı iyi ki korunmamisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…