Saol bitanemHayırlısı olsun güzelimmm maşallah gözün aydın
kaç ğun ğeçmıştıde ğttın canım olsun uzulme sureklı yaşamakdan alışılıo bı sure sonra zaten
amin cnm insCanımsınız ya atarım tabi atmam mııı Allah hepimize nasip etsin
ins ins cnm guzel haberlerle gel cnmDun bat tarihimdi ve hala olmdm bgunde disrdaydm acaip kadklrm agridi yurumktn insallh olmam olckmisim gbi hissediorm gerci hyrlisiyla sabrszlkla bklmedyim yarnda olmssm buyuk ihtiml hmile olblrm ha gyret
İnsallah olmazsn canm normalde adet günlernde mide bulantsı cekiyormusn ?Selam canlar bu sabah mide bulantisiyla uyandım ve afedersiniz çıkardım tabi hemen hamilelige yormadim (tabikide yordm) usutmus olabilirm belki bilmiyorum bugün bat günüm adet olucakmisim gibi agrim var ama gelen giden yok insaAllah olmam ve bebisim gelmistir bu ay
Sili derken hafif cizgimiİnşallah tatlım ya benim de bat dündü çok hafif ağrı kahverengi leke başka da bişey yok test yaptım silik çıktı inşallah hamileyizdir
İnşallah bebeğin gelirntatlım cok sevindim hayırlı haberlerle gel inşallahÇok hafif ikinci çizgi gördüm sankii
Yani evet hafif çizgi resim koydum bakarmısınSili derken hafif cizgimi
İnşallah vardr bebegm bnm de pek tecrübem yok ama genelde erken farkedilnce hafif cizgi oluyor diye bliyorum.. İnşallah hayrlsıyla vardırYani evet hafif çizgi resim koydum bakarmısın
yok canım ama bu usutmeden oldu sanırım ya da yediklerimden falanİnsallah olmazsn canm normalde adet günlernde mide bulantsı cekiyormusn ?
Hmm adet olamadnmi peki ?yok canım ama bu usutmeden oldu sanırım ya da yediklerimden falan
ins ins cnm guzel haberlerle gel cnm
amiin cnmAminnnnnn insallh Allah hepmze hyrlisyla nasip eder
Oyle yaptim canim takmiyorum umursamiyorum bir gun cocugum olursada hala olmak uzak olmak neymis anlasinGunaydinn kizlarrr , RABBIM guzel ve hayirli bir gün eylesin insallah...Sup3risi kuzum sende caninin skmasina hic biseye izin verme birakkkk yasayanda bilende sensin. RABBIME havale et , gonul kirmakta bir kul hakkidir bunu cogu insan bilmez . Sen cizgini bozma hic bir zaman ALLAHA havale et
Aman ne diyimki canim halden anlayan biri olsa yuzume yalan soylemese eyvallah esim icin ses cikarmiyorum ben bi dönelim onada anlatirim :) zaten biz cocuk dusunmeye basladik o hamile kaldi esimde bozuldu kizdi benim cocugum olursa annem yanim gelcek o nasil bakiyosa baksin falan dedi. Allaha birakmak en iyisi öyle cezasinin mükafatini daha iyi alir ben söyledigimle kalirdim.Aaaa iyi sessiz kalıyorsun valla canım. Ben inceden inceden lafımı söylerdim. O ne öyle canım. Bence biraz sussun. Hamile kaldı da noldu yani, ona buna laf atacağına otursun çocuğum sağlıklı olsun diye dua etsin. Çok sinir oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?