Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kaç ğun ğeçmıştıde ğttın canım olsun uzulme sureklı yaşamakdan alışılıo bı sure sonra zaten

Seninde benim gibi olmus.ben artik o testlerdeki golgelede inanmiyorum.cunku onlar cizgilerin yeriymis.gebelik oldugunda illa pempemsi acikta olsa net cizgi olusuyor

Dun bat tarihimdi ve hala olmdm bgunde disrdaydm acaip kadklrm agridi yurumktn insallh olmam olckmisim gbi hissediorm gerci hyrlisiyla sabrszlkla bklmedyim yarnda olmssm buyuk ihtiml hmile olblrm ha gyret

Kızlar selaaaammm nasilsinz ?? Benim bata 5 gün kaldı gecen gün döğüslermde hassasiyet vardı smdi geçti.. Neden böyle oldu anlamadm bi bilginz varmı ?

İnsallah olmazsn canm normalde adet günlernde mide bulantsı cekiyormusn ?

kızlar çakşır otu nu duydunuzmu dun eşımın sperm hızı yvaş dıye bahseederken denk geldık - yok artık onudamı yıolarmış bızım koyde hayvanlar yıyor keçı koyun vs dedı. koca karılarda ılaç yaapardı dıe lafını ettık bı araştrdık resmen mucıze 2z 3üz ısteyenler kocalarına çayını çrsnler

Bugun kasiklarmda agrida basladi ve bnm hc agrimazdi ayhhh smdi heycn yaptm dhda umtlendm 2 gunde gecktm offf yarinida bi atlatsm ck dha umtlencm biseyi bklerken zmn uzuoda uzuo Rabbimn izniyle bukez oldu herlde insllahhhh insallahhhh

Oyle yaptim canim takmiyorum umursamiyorum bir gun cocugum olursada hala olmak uzak olmak neymis anlasin

Aman ne diyimki canim halden anlayan biri olsa yuzume yalan soylemese eyvallah esim icin ses cikarmiyorum ben bi dönelim onada anlatirim :) zaten biz cocuk dusunmeye basladik o hamile kaldi esimde bozuldu kizdi benim cocugum olursa annem yanim gelcek o nasil bakiyosa baksin falan dedi. Allaha birakmak en iyisi öyle cezasinin mükafatini daha iyi alir ben söyledigimle kalirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…