Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

inşallah regl gelmeyecek kuzum inşallahhhh mayıs annesi olcaz
ayyy bende cok heveslenyiroum gun gecsede gitsek biranevvel sağol bitanem
Git bi rahatla kuzummm sende, normalde son gunlerde hic akinti olmaz ya hani bende bu gun iki kere peceteye bi akinti geldi boyle sumuksu oyle azda degil iki parmak arasinda uzayan ama cok civik degildi yani bilemiyorum o neydi yumurtlama akintisinin basladigi gun olan gibi biraz daha koyu kivamliydi

hAKLISIN CANIM ARKADASIN SORUSU BİRAZ SAÇMA OLMUS sanırım paniklemiş ve böyle bi soru sordu.
çok saçma çünkü öyle bi hamilelik ama bişey diyeyim rabbim düşmez kalkmaz bi Allah :):) anladın senn

Canm şahsen kınamıyorum dediğin gibi bi gün kızımz olablir ama yanlış yere acılmış bi konu..ayrıca kız cevabı aldığı halde heryere aynı konuyu acıyor ..bence bi nevi polemk olustrmaya calsyo.. bunı farkettiğim için oralı olmadım..

Ay hamile olsan varya horon edecuuummm haburiya
bak yaaaa kanım kaynadı yaa

kızlar keçı boynuzu kürü uyğuluyoruz ya eşıme çakşır otuda ıı dedım ğeçenlerde okuduysanız ıkısını bı ıçırsem bışe olurmu acep herıfdende olmayak Allah korusun

belkıde yıne bı erkek vakası

tatlım sakın yanlıs anlama bak sakın lafım sana değillll ben kendi yorumumu yaptım :)
sende haklısın sonuc olarak canım benim. saygı duyarım her zaman
zaman çok bozuldu kızlar ya korkuyorum ya yarın kızımız olur o yuzden hassasım.
Allahım herkese hidayet versin

kızlar keçı boynuzu kürü uyğuluyoruz ya eşıme çakşır otuda ıı dedım ğeçenlerde okuduysanız ıkısını bı ıçırsem bışe olurmu acep herıfdende olmayak Allah korusun
karpatyam öldürdün beni gülmekten ya heriftende olmayak
çok tatlısınız ya

Bugidisle admlr hamile kalckta biz kalamicz
anam sorma ğeçen ğeldı karnına kulağımı dayadı dınle dınle dıo ama ğurrr dıe ses ğelıo noldu be napıon dedım yeıre yedıre dopınğ yapa yapa kaç kılo oldum kesın 8 aylık ğbı bışe bu dedı ay utandım aşkım ya dedım kendıde ole duşunuo bnce ben kaldım sen kalamadın dıo

hAKLISIN CANIM ARKADASIN SORUSU BİRAZ SAÇMA OLMUS sanırım paniklemiş ve böyle bi soru sordu.
çok saçma çünkü öyle bi hamilelik ama bişey diyeyim rabbim düşmez kalkmaz bi Allah :):) anladın senn

Ya ben birde pantolonla deniycem bu ayda olmazsa. Hemide 2 kat lisindan.

Hahahah bncede ama napalm yani snucta iki kisilk bir ask bu tek tarfli deil

bizede dışardan bakıldıgında eşim hamile gibi duruyor göbişini yediğim

Yok canm zaten genelde ben bu tarz konularda iyi ya da kötü hiçbrsey konusmamayı tercih ederim içimden bi duayı okurum.. Allaha sıgınırım o seyden .. Ama bu kıznki bana inandrcı gelmedi farklı bi sayfada inadına tekrar bana yazdı ve herkese aynı konuyu soruyor özellkle hamile kalmaya calişan bayanların sayfasına.. Anlatabildimmi canm mevzuyu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…