Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim biz ne bilelim öyle anlatmayla hamilelik olduğunu bilebilsek burdaki bi çok bayan sitrese girip günlerce beklemez hem anlattiklarina sen inaniyormusun olma ihtimalin var mi allah askina

Bilmyorm canm psikolojkmi yoksa ama ben pek odaklanmıyorum yani her halimi takip etmiyorum..

Hisler psikolojk olblr ama vucut deisikleri agri sizi sanmam oyuzdn bnde beklemedym kanda negtif bile olsa umtliyim gec kanda cikanlrda oluo herlde beklicz bakalm 1 haftaya olmassak ztn hamilyzdir

Genede tesekkur ederim rahatlattiniz beni birazda olsa umarim birbirinden tatli bebisleriniz olur hoscakalin

Su yazdıklarından o kadar utandım ki nilahsiz bi ilişki sence doğru mu ?

Çok zor bi ihtimal. 2 kat kıyafet ve sürtünme yoluyla.
Eğer hamileysende vay be dicem
Ama%99 değilsin

Genede tesekkur ederim rahatlattiniz beni birazda olsa umarim birbirinden tatli bebisleriniz olur hoscakalin

Her ne kadar yaşadığın doğru olmasada tabikide bana yargılamak düşmez herkesin kendi hayatı.
Ama evlili dışı gebelik çok zor ve sakıncalı bir durum devam edeceksenizde dikkat edin bari,, evlilik dışı bebeklere hamile kalmayın lütfen.
Teşekkürler

Çok zor bi ihtimal. 2 kat kıyafet ve sürtünme yoluyla.
Eğer hamileysende vay be dicem
Ama%99 değilsin
Keske bu kadar kolay olsa. Su tur konulari okudukca tiksiniyorum ve guluyorum. Bizim denemedigimiz yol kalmamisken millet ustumde elbise vardi diye konusuyor . Ne hamilesi yahu neyin hamilesi. Spermlerin totosunda roket mi var zirhi delip gececeklerde yum u bulacaklar te allaam

Ayyy canım allah senin iyiliğini versin emi

Öyle canım ama her zaman hassas olmaya çalışırım yarın bi gün kızımız olur herşeyin hayırlısı :)
Hamile kalma konusunda ise çok çok zor bi ihtimal biz kalmak için amuda kalkıyoruz resmen bu kadar kolay değil.
Ay Allah seni çok tatlısın roket yorumuna bayıldımm

Ben her zaman şöyle düşünürüm katılan olmaz belki ama afedersiniz tasvip edilmeyen mesela evlilik dışı ilişkilerde mesela bir kere bile ilişkiye giriyorsa kolay hamile kalıyorlar ya ben onların şanslı oldugunu değilde Allah tarafından bi sınavın içine çekildiklerini düşünüyorum
Çünkü çok zor kimisi evlenmiyor sahip çıkmıyo kız kalıyor öyle bebegiyle ya da bırakıyor bi cami kenarına gidiyor.
Yani Allahım öyle büyük ki evlatla bebekle sınıyor sınavdan geçiriyor.
Kimisine o yuzden veriyor bebeği.

oldum oldum Alla ıyılını versınn ğulmekten

Tabi bak o yonude var ama. Bu tur konular k.k da artik yalama oldu resmen. Hergun 1 doz almazsam rahat edemiyorum artik
Aceba bugun kim surtunecek diye dusunuyorum :)

Hadi ciril ciplak olursun falan filan olur belki derim bi ihtimal de. Bu isi beceren kisiler nasil hamile kalindigini bilmiyormu gelip buraya boyle konusuyolar. Birde ustumde 2 kat kuyafetlerimiz vardi.

Oldu canim oldu. Hokus pokusss hamilesin imkansizzzzzzz.

Sinirleniyorum yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…