- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canim biz ne bilelim öyle anlatmayla hamilelik olduğunu bilebilsek burdaki bi çok bayan sitrese girip günlerce beklemez hem anlattiklarina sen inaniyormusun olma ihtimalin var mi allah askinaYa nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
Sizdemi hamile kalmadigimi dusunuyosunuz?Bilmyorm canm psikolojkmi yoksa ama ben pek odaklanmıyorum yani her halimi takip etmiyorum..
Bilmyorm canm psikolojkmi yoksa ama ben pek odaklanmıyorum yani her halimi takip etmiyorum..
İlgilenmiyorum...Sizdemi hamile kalmadigimi dusunuyosunuz?
Aynen canm test falanda yapmycam erkenden.. Adetimi beklycem zaten ayın ikisinde...Hisler psikolojk olblr ama vucut deisikleri agri sizi sanmam oyuzdn bnde beklemedym kanda negtif bile olsa umtliyim gec kanda cikanlrda oluo herlde beklicz bakalm 1 haftaya olmassak ztn hamilyzdir
Su yazdıklarından o kadar utandım ki nilahsiz bi ilişki sence doğru mu ?Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
hu huuuuuuuu bende rizeliyimmmmmBenmde esim erzurumlu rizeden gocme bnde rizeliyim
Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim
Genede tesekkur ederim rahatlattiniz beni birazda olsa umarim birbirinden tatli bebisleriniz olur hoscakalin
Keske bu kadar kolay olsa. Su tur konulari okudukca tiksiniyorum ve guluyorum. Bizim denemedigimiz yol kalmamisken millet ustumde elbise vardiÇok zor bi ihtimal. 2 kat kıyafet ve sürtünme yoluyla.
Eğer hamileysende vay be dicem
Ama%99 değilsin
Ayyy canım allah senin iyiliğini versin emiKeske bu kadar kolay olsa. Su tur konulari okudukca tiksiniyorum ve guluyorum. Bizim denemedigimiz yol kalmamisken millet ustumde elbise vardidiye konusuyor . Ne hamilesi yahu neyin hamilesi. Spermlerin totosunda roket mi var zirhi delip gececeklerde yum u bulacaklar te allaam
hu huuuuuuuu bende rizeliyimmmmm
Keske bu kadar kolay olsa. Su tur konulari okudukca tiksiniyorum ve guluyorum. Bizim denemedigimiz yol kalmamisken millet ustumde elbise vardidiye konusuyor . Ne hamilesi yahu neyin hamilesi. Spermlerin totosunda roket mi var zirhi delip gececeklerde yum u bulacaklar te allaam
KAlkandere kuzumOooo hemserum neresunden rizenun
KAlkandere kuzumsen
oldum oldum Alla ıyılını versınn ğulmektenKeske bu kadar kolay olsa. Su tur konulari okudukca tiksiniyorum ve guluyorum. Bizim denemedigimiz yol kalmamisken millet ustumde elbise vardidiye konusuyor . Ne hamilesi yahu neyin hamilesi. Spermlerin totosunda roket mi var zirhi delip gececeklerde yum u bulacaklar te allaam
Öyle canım ama her zaman hassas olmaya çalışırım yarın bi gün kızımız olur herşeyin hayırlısı :)
Hamile kalma konusunda ise çok çok zor bi ihtimal biz kalmak için amuda kalkıyoruz resmen bu kadar kolay değil.
Ay Allah seni çok tatlısın roket yorumuna bayıldımm
Ben her zaman şöyle düşünürüm katılan olmaz belki ama afedersiniz tasvip edilmeyen mesela evlilik dışı ilişkilerde mesela bir kere bile ilişkiye giriyorsa kolay hamile kalıyorlar ya ben onların şanslı oldugunu değilde Allah tarafından bi sınavın içine çekildiklerini düşünüyorum
Çünkü çok zor kimisi evlenmiyor sahip çıkmıyo kız kalıyor öyle bebegiyle ya da bırakıyor bi cami kenarına gidiyor.
Yani Allahım öyle büyük ki evlatla bebekle sınıyor sınavdan geçiriyor.
Kimisine o yuzden veriyor bebeği.
Haksizmiyim :)Ayyy canım allah senin iyiliğini versin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?