Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kızlar bu aralar belime ara sıra sancı giriyordu şu an da bildiğiniz agrıyor yine sancı seklnde ama gecmiyor ızun sürüp durup tekrar baslyor .. Bunun erken gebelk belrtisiyle ilgisi varmı ?

Nasılsıniz hamis adayları hamisler
Benim akintm icindeki kirmizidan sonra devami gelmedi dun gece 02.30 civariydi normalde öyle olunca aradan cok zaman gecmeden adetim gelirdi gün icinde olucakmisim gibi agrimda vardi sabah test yaptm adet olmazsam yaparm demistm negatif çıktı bakalim yerlesme kanamasi olduğunu sanmıyorum kendimi hazirladm adet oluckmisim gibi geliyor umutlar bir sonrakine kaldı sanırım

inşallah güzel bi süpriz olur ve hamilesindir canım

Selam kizlar
Size birsey danisacagim bugun adetmn 32. Gunu yani 2 3 gnlk br geckme vr kan testi yaptrdm begatif cikti fkat kasklrmda ve gogslermde ck agri vrdi yani emn gbiydm adet gbi belrtilr olmadgndan sorum su ki kanda olmsuz olup braz zmn gcnce olmlu sonu alan vrmi veya duyan boyle br olay ltfen yardmci olblrsenz ck svnrm

İnsallah cnm hamilelk olaylrina grdigimden beri bnada olmstu bikre brkac gn snra oldm hatta frkli skllerdede oldm adt dznsizlgm olustu ama insallah oledr eger yerlesme kanamasi ise zten bukdr erken idrrda cikmaz hayrlisi olsn beklicz bakalm nasip

Mor senden guzel haber alicagiz gibi geldi ayy insallah bekle bakalim benim cubuklar hala silik cikiyor. Esim cok erken demekki biraz bekle diyip duruyor gec dollenmedir belki benimki gibi.

Benim kanda negatif cikti ama evdeki idrar testlerinse cikiyor hatta haftasini soyleyeb cikti. Beklicem doktora gittigimde kese gozukucek kadar deger yukselsin istiyorum. Hep olumsuz konusupmoral bozuyor buradaki doktorlar

Kizlar bnm durumm hakknda yormlrnizi belrtirmsnz ck morlm bzuldu emindm oysa...

Benim kanda negatif cikti ama evdeki idrar testlerinse cikiyor hatta haftasini soyleyeb cikti. Beklicem doktora gittigimde kese gozukucek kadar deger yukselsin istiyorum. Hep olumsuz konusupmoral bozuyor buradaki doktorlar

İnsallah olumlu snuclnr cnm Rabbm hayrlisiyla dogmasni nasp etsn

Bel agrisi benim de cok hala da var sirtima yastik koyuyorum otururken. Bel agrisi hamilelik belirtileri arasinda baska belirtin var mi? Gogus agrisi, kasik agrisi gibi?
Göğüslerimde hassasiyet batıma 10 gün kala basladı canm ama o da bazen geciyor bazen baslıyor.. Normalde adete üç gün kala olurdu.. Üç gün önce sadece iki kez alt karında batma oldu.. İlişkiden iki üç gün sonra mide bulantım iki kez oldu.. Durum böyle yani..

Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim

Bendede 5 gndr sirt agrisi vr 2 gndur sol kasgmda kasilma ve kramp 5 6 gndur karnmn sol yumurtalk trafnda kasilmalar gogslerde hasssiyt kolmu kaldrnca bile asiri acio ama kan negatif cikti ilginc...

Ya nolur cevaplayın sorumu sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim

Amin canim insallah. Sen biraz daha bekle benim
5.gun silik cikti bun 8gun gec hala koyu degil. Dijital olan testlerde hamilesin diyor ama gec oldu. Kirmizilar gelene kadar umit var canim. Hadi insallah

Aynen bnde kirmizilri grmedgm icin hala umitliyim bgn dha 2 veya 3 gn oldu gecikmemn bekliyelm bakalm hayrlisi tak ederm

Yerlesme kanamasini biliyorsun surtunmeyle kalinip kanilmicagini bilmemen sasirtici. Korkma biz onca ugrasiyoruz bisey olmaz oyle

Bendede 5 gndr sirt agrisi vr 2 gndur sol kasgmda kasilma ve kramp 5 6 gndur karnmn sol yumurtalk trafnda kasilmalar gogslerde hasssiyt kolmu kaldrnca bile asiri acio ama kan negatif cikti ilginc...
Bilmyorm canm psikolojkmi yoksa ama ben pek odaklanmıyorum yani her halimi takip etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…