Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

İnşlh Can'ım hayır olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat lar Nasıp etsin

8 9 ayda nasil hemen tup bebege geciriyor dr un. Problem neki
Esimin sperm sayisi düşük, ilac kullaniyor 3 aydir..aşılama da şansınız enfazla %5 dedi doktor..bu son ayi,sayida ve hareketlilikte artış olmussa asilama deneyelim yoksa sizi bi tüp bebek merkezine yonlendirelim dedi.. ama cidden garip bi şekilde umudumu kesiyorken hamile gibi hissediyorum,ufff Allahim nolur psikolojik olmasin

Belki çok iyi bir anne olamam. Elimden geldigince iyi bakmaya çalışırım. Bazen o aglar belki bende aglarım,ama bende büyürüm onla. O koşar ben koşarım o aglar ben aglarım, o güler ben gülerim aynam olur o benim izim olur benden bir parça olur. Yumuk yumuk elleri minicik ayakları olur mis gibi kokar şimdi o cennet bahçesinden bir meyve olarak bana sunulur rabbime minnetler duyarım. Ellerimi açar gece boyu duacı olurum. Belki çok bakamam çok üstüne düşemem, düşerimde ona belli etmemeye çalışırım sıkılmasın diye. Alırım onu dişarıya çıkarız beraber gezdirirm arabada o vitrine bakar bu vitrine bakar göz gezdiririz kızım olursa beraber alışverişe gideriz oglum olursa onunla gezer erkek muhabbetine de gireriz çok güzel bir anne olamam belki ama onu dünyanın en mutlu evladı olarak yetiştirebilirim buna söz dahi verebilirm. İlk göz agrım olur canı acır gözüm agrır, eli agrır içim sızlar babası gibi kokar yada ben gibi bakar ama bizden bir parçanın kalp atışlarını hissederim içimde o tekme atar ben çıglık atarım koş aşkım koş bak vurdu yine diye ona kıyafetler alırım kendi elimle odasını süsler boyarım. Onu evlat diye sevmem onu cennet diye severim onu bizim diye sevmem emanet diye bakarım. Onu kokladıgım heran gözlerim dolar şimdi hissettklerimi yazdıgımda doldugu gibi burcu burcu kokan teninden öpecegim günler gelir inşallah rabbim nasip ederde görürüm inşallah. O gün Rabbime ne kadar dua etsem az kalır,anneme nasıl yalvarsam hakkını helal et diye o bile az kalır. Can olur candan olur yolum olur izim olur ben olur ,beni büyütür yeri gelir kalbim olur huzur doldurur. Rabbim cennet bahçemi nasip et inşallah gözüm görüyorken ver yumuduk ellerini avucuma saglıklı sıhatli kucagıma çok çok iyi olamam ama söz veriyorum emanetin boynumda, emanetin kalbimde emanetin benimle olsun inşallah ve benimledir inşallah ...

Insallah hayirlisiyla dogrudur hislerin canim

Aaa Can'ım sen ne yaptın varmı bir gelışme S selifor
Dün gece azcik bir lekelenmem oldu canim adet oldum sandim ama devami gelmedi olucakmisim gibi agrm vardi gun icinde aksamda sag tarafimda kasilma vardi sabah test yaptim negatif cikti ama lekelenmeden 3-4 gun sonra test yapılması daha dogru sonuc verirmis nette gordm olmazsam cuma kan vericem insaAllah mingm gelmiştir bu ay cok umutluym ve kendimi hamileymisim gibi hissediyorum bir yanimda heveslenme diyor karmasiklik yani

Demin yine küçük pembelik vardi kizlar ya sökülemiyormuyum yerlesme kanamasimi anlamadim

Demin yine küçük pembelik vardi kizlar ya sökülemiyormuyum yerlesme kanamasimi anlamadim
Canım bendede öyle oldu 4 gün sadece peçeteye geldi o pembelik sonra az bi kanamam oldu sadece 4 ped gitmiş 3 ü temiz 1 tane az bi kan vardı sonra yok üstünden 17 gün geçti şimdi ben adet oldımmu olmadımmı bilmiyorum normalde böyle olmam ve hala şişim agrım var aynı durumdayım yarın doktora gitcem sorcam işte bende ;(

insaAllah yarın doktordan hamileyim haberiyle gelirsin canim ben bir iki gün daha bekliyim simdi kan versem bile çıkarmı bilmiyorum yerlesme yeni olduysa kana anca yansir falan persembe ya da cuma kan veririm direk insaAllah olmam Allahim duy bu kullarinin sesini hamile kalmis olalim insaAllah merhameti sonsuz Rabbim

İnşallah kuzum bugün test yaptım galiba bozuktu böyle çıktı ne anlama geldiginide anlayamadım ama çok korkuyorum yine negatifi görcem diye benim dışımda herkes hamilesin diyor tüm belirtiler o yönde 1 aydır ama testlerde hiç çıkmadı ne olcak bilmiyorum yarın yine negatif gibime geliyor ama Allahım onu pozitif yapsında yavrum. Olsun karnımda tüm isteyenlere versin ardı sürede bana inşallah

Ikinci cizgi yarım olarak gözüküyor canım ama evet bozukluk var sanki bembeyaz olması lazim arka kısmı tekrarlasaydin keske baska testle ona göre doktora giderdin ya da kan verirdin ya da beklerdn biraz daha ki banada hamilesin gibi geliyor bozuk bile olsa cikmis ikinci cizgi Dontsay

Canım ilk test buydu hayalet gibi ben görmemiştim herkes gördüm dedi

S selifor digeride bugün sabah yapılan test ama 2 dk yazıyor bende bu sonuçlar 10 dk sonra çıkıyor normalde 6 saat beklettim bi ara denemek için çizgi degil başka bişey dahi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…