Hayırlısı canım ama sinir olmaya başladım artık bu idrar durumundan buda 2 gündür çıktı ama bugün baya kötü hiç bi yerde gitmem bugün görümcemde 2 saat içinde 6 defa gittim. Eve gidecegimiz zamanda gittim evle mesafe 15 dk ama inan tuvalette koşarak geçtim ölecek gibiydimsu içtiğin için durum başka canım bende cok su içerim devamlı wc deyşm o yuzden şüphlenmiyorum bile
dogru canım haklısın :)
insallah guzel haberlr verceksin inanıyorum
Hayırlısı canım ama sinir olmaya başladım artık bu idrar durumundan buda 2 gündür çıktı ama bugün baya kötü hiç bi yerde gitmem bugün görümcemde 2 saat içinde 6 defa gittim. Eve gidecegimiz zamanda gittim evle mesafe 15 dk ama inan tuvalette koşarak geçtim ölecek gibiydim
Ay senin hissine kurban kız yoksada dilin bal yesin yinede öyle istedigin için dedin ama sana bişey diycem şok olcanyyyaaaa seni ümitlendirmekten korkuyorum kuzum ama bana hep hamilesin gibi geliyor inşallah yanılmam normalde demem kolay kolay bence sen hamilesin diye ama ne bileyim öyle geldi
değilsende kızma banabu hissimi içimi tutamazdım
Hamile çizgisinide biliyor bak sennAy senin hissine kurban kız yoksada dilin bal yesin yinede öyle istedigin için dedin ama sana bişey diycem şok olcanbenim kocam olacak öküz var ya bana dün atarlanıyordu ya yeni göbegimi gördü aşkım bişey sorcam dedi sor dedim ya sende bu çizgi yoktu dedi ne çizgisi dedim kasıktan karına gelen bide orda şişkinlik var o hamile çizgisi degil mi aşkım dedi yürü git be ne hamilesi kendin çizip oynama beni sinir etme dedim içimin yagları eridi kız hamileysemde yarın benle gelmezse doktora yada sonraki gün ögrenirsem söylemiycem inat degil mi
Kız yok anlamaz böyle sitelerdende onun bilmedigi haltmı var manyak adam gidip eltim hamileyken normal dogummu sezeryanmı bence normal dogum en iyisi zor oldumu diye soran adam utanma yok şey yok herşeyden haber maşallah ben bile bilmiyom o çizgiyi vallaHamile çizgisinide biliyor bak sennKız buralara takılıyo olmasın bilgileri araklıyor falan
Ayy inan bende çok merak ediyorum vereceği tepkiyi
Kız yok anlamaz böyle sitelerdende onun bilmedigi haltmı var manyak adam gidip eltim hamileyken normal dogummu sezeryanmı bence normal dogum en iyisi zor oldumu diye soran adam utanma yok şey yok herşeyden haber maşallah ben bile bilmiyom o çizgiyi valla
Bende izmitteyim :)
O konularda öküz degildir kız atarını sevsinler milletn yanında efeleniyor atarlanıyor yanımda kedi, işte o zamanlar için taktıgıum isim bu bide bazen cidden öküz oluyor bilmedigi bişey yok ama icraat sıfırAy sen öküz dedin ama maşallah her şeyden haberi var
Kız ben bugün kaynanam gilde öldüm öldüm kaç haftadır rahatsızım diye iş yapmıyordum yaptırmıyordu bugünde iyiyim dedim içli köftenin dış kısmını yogurdum 1 saat kadar sonra misafirdi bulaşıktı derken aha yine sol kasıgım atar damar gibi atıyor bide kasılıyor yine uykusuz geceler yine haram geceler Allahım ne yapcam ben ;( gelin olmak çok zor cidden helede 3 elti 7 görümce 3 kayın 7 kaynana 1 kayınbabaysa hayat cidden çok zorAy sen öküz dedin ama maşallah her şeyden haberi var
Kızlar 8~9 aydır bebis istiyoruz heray bi hüsranla geçti. .bu ay da olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız: ( ama çok garip bir his kendimi hamile gibi hissediyorum..çok farklı bi durum,kelimelere dokemiyorum içimde bi tuhaf birşey işte: ) 6 eylül bat tarihim..ilk defa böyle oldum,lütfen dua edin hislerim doğru çıksın. .
Kız ben bugün kaynanam gilde öldüm öldüm kaç haftadır rahatsızım diye iş yapmıyordum yaptırmıyordu bugünde iyiyim dedim içli köftenin dış kısmını yogurdum 1 saat kadar sonra misafirdi bulaşıktı derken aha yine sol kasıgım atar damar gibi atıyor bide kasılıyor yine uykusuz geceler yine haram geceler Allahım ne yapcam ben ;( gelin olmak çok zor cidden helede 3 elti 7 görümce 3 kayın 7 kaynana 1 kayınbabaysa hayat cidden çok zor
Adetiniz yakın mı ? Yoksa geçtimi benim geçtide baya sıkıntı çekiyorumBen pek iş yaptım sayılmaz ama benımde sağ kasıgım cok agrıyor
Dua et canım inşallah bakalım sonuç hemen çıkmaz herhalde bu hastahane dengesiz özel ama ertsi güne atıyorlar muayne saatim 2:40 girmeden yazarım çıkınca doktorun dediklerinide yazarım umaım güzel geçer iyi geceler meleemHamarat gelin seni
Canım bu hayatta evlatta eşte gelinde kardeste olmak zor hiçbişey kolay değil
O yuzden napalım bin şükür halimize :)
Hadi yatalım cıkıyorum ben cnaım yarın guzel haberler ver olur mu
Dua et canım inşallah bakalım sonuç hemen çıkmaz herhalde bu hastahane dengesiz özel ama ertsi güne atıyorlar muayne saatim 2:40 girmeden yazarım çıkınca doktorun dediklerinide yazarım umaım güzel geçer iyi geceler meleem
Olabilir rabbim hayırlısını versin bende geciktimmi oldummu olmadımmı tam bilmiyorumda :/Yok Can'ım benım bat 13 eylül yumurtladım sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?