Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bencede var canim ilkinde ikincide zaten silik ve belli ucuncude test bozuk besbelli yarin kan ister büyük ihtimal doktor sonuc pozitif cikicakmis gibi dogdu içime Allahim nasip etsin insaAllah senden o güzel haberi almayi Dontsay

Duzenli adet olanlarda adete 14 gun kala yumurtlama standarttir...adet sonrasi gebelik duzensiz genelde pko larda gorulur.uyuyan yumurtalar oldugu icin...ins eylulde adet olmazsin sen ben hepimiz
Yinede belli olmaz :) insallah cümlemiz yasariz bu mutlulugu

S selifor agzın bal yesin inşallah :) rabbim sanada en kısa sürede en güzel çizgileri görmeyi nasip etsin benim için bu güzel dilekleri sundun ya rabbim şu gecenin yüzü suyu hürmetine iki cihanda mutlu baki eylesin tez zamanda karnında saglıklı bir bebişin kalp atışlarını hissedersin inşallah ve inşallah şuan tutunmaya çalışıyordur minik kuzu <3 rabbim kalbimize gönlümüze göre versin kim istiyorsa kim hastahanelere koşup bir umutla test yapıyorsa geri çevirmesin. Onun rahmeti öyle büyük ve öyle sonsuz ki.. Bak kızlar size bir tavsiye eger çocuk benimde yoksa yapcam sizde yapın bu gerçekten garanti... Birşey şimdi ben eşimi daha tanımadan bilmeden önce kötü dönemlerden geçiyordum bir arkadaşım arife günü 1000 ihlas oku diye mesaj atmıştı öyle kötü zamanlardaydım öyle dardaydım ki eve sıgamıyordum sürekli intihar düşüncesi vardı. O gün gece aklım esti 1000 ihlas okudum Sonra lambalar kapalıydı Allahım sen verensin sen Alansın canım canıma sıgmaz oldu,yerim dar oldu evim harman oldu. Gönlüm kara bulutlarla doldu,ol diyince olduransın yeri gögü yaratansın. Kalbimdeki bu olumsuzlukları al,ben artık günah işlemek istemiyorum tövbe ediyorum tüm günahlarımdan ben artık haram birinin elini tutmak istemiyorum evli insanlara bakıp aşık olanlara bakıp eşine İmrenmek istemiyorum muradım 4-5 sene sonraysa bunu hakkımda hayırlı eyleyip tez zamanda kavuştur bana öyle bir eş olsun ki agladıgımda aglasın, vicdanlı olsun benim acılarımla yogrulmuş beni anlayan olsun diye uzun uzun dua etmiştim o gece rüyamda yemin ediyorum inanan inansın buna inanmayan inanmasın. Ama bu gerçek olay rüyamda Alyans takılırken gördüm parmagıma ve anne babasını gördüm istemiyordu zor zamanlar geçirdim evlilik istemiyorum diyordu beni istemeyeni ben hiç istemem diyordum ve alakasız bi yerde oturuyordu bizim evde beni görüncede istiyorum Allah diye tutturuyordu ben aglıyordum uyandım dudagım uçuklamış baş harfi m görmüştüm annem gile dedim kıçın açıkta kalmış dedi bayramdı o günde ve babam geldi görücü var dedi 2 hafta sonra geldiler ve tam rüyada gördügüm insanlar ve orda alakasız yerde gerçekten oturuyor sonra aşık oldum evlendim duamla geldi bu duayla bekletmedi beni. Evlat isteyen ev isteyen dilegi olan herkes arife gecesi yapsın bu duayı inanın gönülden inanınca bu dua cidden kabul oluyor yeter ki içiniz yana yakıla gerçekten tam. Anlamıyla verin kendinizi Allahın izniyle oluyor eger yarın çıkmazsa ben bunu yapcam yine evlat için çıkarsada saglık sıhat ve ev için istiycem inşallah yine yer gök duayla kardeşlerim

meleklerim benim2 inşallah vardır canım sende evlat istiyorsan yazdıgım en son yazıyı oku ve yap ben yarın doktorda negatifi görürsem yapcam yine kuzum inşallah görmem ama olur ya görürsem yapcam kesin tüm istiyenler yapsın yer gök dua sonuçta buda benden bişey bende böyle oldu

cnm benim 2 kızım var allah bağışlarsa ve olanları allah bağışlasın ana ve babalarına olmayanlarada versin rabbim bende 3 cü çin uğraşıyorum allah nasip ederse ama var o cizgi cıkmaz kesinlikle cıkmaz olmasaydı kac gün var adetine

canim sen ne güzel yureklisin masaAllah Allahım yüzünü güldürsun bebisin gelmis olsun icimi isittin onceki yazdigin simdi yazdignla ben geçen bayram yapmistm 1000e tamamlayabilfmmi hatırlamıyorum ama bu bayramdz arefe günü yapmak niyetimdeydi hatırlattin Allah razi olsun

cok güzelmiş cnm ya allah gönlüne göre versin sadece bayram arifesindemi oluyor bu

meleklerim benim2 18 agustos adet günümdü 28 günde oluyor bazen bazende 25 genelde gelmeden önce sancı çok olur ilk 2 gün kanamam çok olur 4 gün sonra kesilir bazen 5. Ama ilk defa 14 agustpsta oldu yine erken oldum flan dedim ama sadece peçeteye gelen açık renk kan, 4 ped degiştirdim normalde regl olunca 1 paket gider 3ü temizdi 1 i hafif vardı sonra kesildi 18 agustos adet günümde kan tahlili istedi doktor negatif çıktı ama 14 agustostan önce bi doktora gittm alttan ultrasonda böyle bir kiste saptadı agrımdan dolayı gitmiştim kasık sonra ilaç verdi annem içme hamile olabilirisn dedi ama bu doktorda dedi test negatif çıkarsa yine isterim olabilir diye negatif. Çıktı bişeyde demedi kontrol hapı verdi içmedim içime sinmedi sonra 18 agustos doktora gittim baktı bu yoktu bende gördüm bomboştu, yok kist flan dedi dış gebelik için bakcam dedi negatif çıktı hamilelik yok çıktı ama şuan bugünle beraber oldugum şey adet degilse 12 gün geçti o kanamanın üstündende 16 gün geçti

ben teste bakınca hamilesin dedim cnm inan bu resimlerden bişey anlamıyorum boş bişey var ama eğer bebek varsa zaten 5ci haftalarda kesede görünüyor emin olmadan hiç ilaç alma kan ver yarın ilk iş varsa cıkıyor 8 ci günden sonra inşallah boş gebelik değildirde bebişindir allah kucağını doldurdun cnm ne diyeyim böyle yana yıkıla cocuk isteyenleri görünce kendimden nefret ediyorum cünkü 2 kızım var allaha şükür bin şükür verene kurban olayım ama 3 erkek olsun diye cabalıyorum ne yapayım elimde değil işte

Yani bayram arifesi gecesi daha makbul kurban bayramında yapmıştım, daha mübarek ve dua kapısı daha çok açık oluyor bence o zaman yap ben o zaman yaptım canım
yapıcam allahın izni ile cok saolasın allah gönlündekini tez zamanda nasip etsin inşallah

meleklerim benim2 canım Rabbim sana bagışlasın saçmalama o zaman bende nefret edeyim ilk çocuk olcak ama ben ne herkes gibi yıllardır çabalıyorum,nede başka bişey. Sadece yaşım 22 eşim 29 eşim erken baba olmak istiyor bende erken anne olmak istedigim için daha deniyeli fazla olmadı bizde 1-2 ay belki ama çok ümitlendigi için benide ümitlendirdi ondan böyleyim canım. En çok eşim için istiyorum onun o çocuk aşkını görsen agzın açık kalır. Bazende korkuyorum ya olmazsa diye tabi veren Allah ne şekilde verir ancak kendisi bilir takdir allahtan. Ama işte nefret etme kendinden bu ay bende belirtiler fazla diye herkes düştü üstüme yoksa ben 4-5 sene diyordum sonra böyle üstüme gele gele herkes bende ister hale geldim... Olay bu yani ama inşallah olurda severim bende bebişimi rabbim sana bagışlasın erkek kız fark etmez ama eşim için fark eder: kız olursa pırlanta 5 taş erkek olursa 5 taş sebebide eşim kız çocugunu çok seviyor ve pırlanta olarak görüyor bende erkek seviyorum ama rabbim neyi verirse versin yeterki saglıklı sıhatli olsun canım inşallah sanada nur topu gibi bir erkek evlat nasip eder

sağol cnm teşekkür ederim benim eşimde seviyor kızlarını benden cok desem yeridir ki anneler ne kadar sever evlatlarını düşün ama işte ne bileyim yarın öbürgün bi sırtları olsun istiyorum kızlar için erkek kardeş bambaşka güç kuvvet demek yani bende öyle en azından. eğer hamile değilsen ovilasyon testi al eğer kullanmadıysan daha önce yum günlerini bul 2 güne bir deneme yap tutturursun inşallah rabbim isteyen kıymet bilen kadınlara tattırsın anneliği

hayırlı habrler kuzumm ya merakla bejkiyrummmm
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten

hcg ise hamilesiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…