Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

10 aylık evliyim 3 aydırda istiyordum.Ondan önceki aylarda da qlairista ile korunmuştum ama 3 aydır inofolic combi kullanıyordum.
Ne guzell hemen nasip olmuş inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin

Günaydın kizlarr Bi 10 gündür falan giremiyorum doğru düzgün maşallah topigimiz almış başını gitmiş Sup3risi canim benimm dualarımız kabul oldu sonunda Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yakın zamanda hamiş haberi bekleyenleri de inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Benim umutlarım ekim ayına kaldı malesef mide bulantılarım vardı hamilelik diye düşünüyordum. Ama meğerse hem iltihabim varmış hem de gastritim oluyordum kaç gündür ağrıdan bir torba ilaç verdi doktor doğru düzgün yiyip içemiyorum hemen ağrı başlıyor Bana da dua etmeyi unutmayın kızlar ben hepimiz için dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçenleri versin hepimize hayirlisiyla

cok gecms olsun canım ; gebelık olmadıgından emınsın dmı tatlım yanı adet oldun mu da daha snra doktora gıdıp ılac verdı ; eger adet olmadan yanı btın gecıpte gıttıktysen doktora gebelık suphende hala varsa bır test falan yapaydın canım.

Aynen canim bende dun onu dusundum insallah sonuc olarakda kesinlestrirsem benden mutlusu olmaz uc ayin sonunda Allahimmmm insallah insallahinsallah .. Ama bukadariyla umutlanmakta cok guzel rabbim herkeze nasip etsin gonlume gore versim insallah

canım benim hayırlı olsun ben bu ara pek giremediğim için daha yeni gördüm çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah gelişmelerden haberdar et benide etiketle hatta o kadar çok konuşmuşsunuz ki konuşmayı bulamadım 2 saat

Çok sağ ol canim benim. Yok hamile değilim tatlım bu ay da bat tarihimden 4 gün önce adet oldum yine. Bünyem benimle oyun oynuyor resmen. Ben hep güzel olacak diye düşünürken hep başka şeyler oluyor. Ama vardır rabbimin bir bildiği bekliyorum sabırla.

Cxcxcx canım sen misafir gelcek yurtdısından demiştin bizde kalcaklar demiştin nasıl yaptın bakim bu bebeği
Evett demistim onlar gelmeden bi gin once hallettik bide o gun o ise girismeden once esime bardak attirdm biraz oyle yattim sonra cekincede sicak sicagina hemn oldu o gun sabaha kadarda dusa girmedim belimin altina yastik koydum bide adet halinden uc gun sonra 110 tane besmeleiserifi yazip uzerinde tasirsan uzerindeykende iliskiye girersen Allahin izniyle olur diye bi dua kitabinda okumustm onuda yaptm yani insallah onlarin vesilesiylede olmustr

günaydın kızçelerim canlarım bu aralar size biraz ihmal ettim kusuruma bakmayın evimi sıfır kilometer yaptım geldim yine aranıza öncelikle yeni hamiş arkadaşlarımız varmış hepsini tek tek tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede bu ay bu duyguyu nasip etsin inşallah bende bugün soğan kürüne başlıyorum ve tabiki çalışmalara adet olan arkadaşlarım kendimizi üzmüyor ve umudumuzu kaybetmiyoruz hepimiz için dua ediyorum eveeet ben yokken hangi konular konuşuldu bakalım eksik kalmıyım şimdi

Kibariye uc aylik hamileymis canim o konusuldu

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Önce senin sağlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…