Ne guzell hemen nasip olmuş inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin10 aylık evliyim 3 aydırda istiyordum.Ondan önceki aylarda da qlairista ile korunmuştum ama 3 aydır inofolic combi kullanıyordum.
Günaydın canım. Kibariye mi hamileee56 yaşında ki Kibariye hamile ben şok ben iptal
Günaydın canım. Kibariye mi hamileee
Cok saolun canim ama kan tahlilini yaptrmadan o heycana giremem heraldeCanım çizgi çok belirgin.. hamile olmasaydın bukadar bile çıkmazdı ..
Hadi gözün aydın darısı bize..
Günaydın kizlarrBi 10 gündür falan giremiyorum doğru düzgün maşallah topigimiz almış başını gitmiş Sup3risi canim benimm dualarımız kabul oldu sonunda Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yakın zamanda hamiş haberi bekleyenleri de inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Benim umutlarım ekim ayına kaldı malesef mide bulantılarım vardı hamilelik diye düşünüyordum. Ama meğerse hem iltihabim varmış hem de gastritim oluyordum kaç gündür ağrıdan bir torba ilaç verdi doktor doğru düzgün yiyip içemiyorum hemen ağrı başlıyor Bana da dua etmeyi unutmayın kızlar ben hepimiz için dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçenleri versin hepimize hayirlisiyla
Aynen canim bende dun onu dusundum insallah sonuc olarakda kesinlestrirsem benden mutlusu olmaz uc ayin sonunda Allahimmmm insallahCanım görünürde hamilesin inşallah kan trstide yuzunu güldürür. Hayırlı olsun inşallah
Dikkatimi çekti 1. Sayfaya yazanlar tek tek hamil çıkıyoSup3risi lazkizu sen hatta dun bunu farkedince seni etikerlicektiç nağtın diye unuttum. Bende ilk sayfadayım @bebegim-gel de ama inşallah hepimizde en yakın zamanda güzel haberleri alırız.
Eki Görüntüle 1878370
Dedin dedin sonunda oldu galiba. Siz benden cok inandiniz iyi ki varsiniz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hepiniz hamile kalin önümüzdeki aya. Sabahi bekletmedi kayinvalide ve gorumceler illa yap dediler, cok icecekte icmistim ama dedim hadi kirilmasinlar ucunda ölüm yok. Resimde iyi cikmadi biraz daha koyu kirmizi cizgi. Wcden ciktim kalpten gidecektim ellerim titreye titreye zorla goturdum iceri testi hemen cikti cizgi zaten
Çok sağ ol canim benim. Yok hamile değilim tatlım bu ay da bat tarihimden 4 gün önce adet oldum yine. Bünyem benimle oyun oynuyor resmen. Ben hep güzel olacak diye düşünürken hep başka şeyler oluyor. Ama vardır rabbimin bir bildiği bekliyorum sabırla.cok gecms olsun canım ; gebelık olmadıgından emınsın dmı tatlım yanı adet oldun mu da daha snra doktora gıdıp ılac verdı ; eger adet olmadan yanı btın gecıpte gıttıktysen doktora gebelık suphende hala varsa bır test falan yapaydın canım.
Evett demistimCxcxcx canım sen misafir gelcek yurtdısından demiştin bizde kalcaklar demiştin nasıl yaptın bakim bu bebeği
Kibariye uc aylik hamileymis canim o konusuldugünaydın kızçelerim canlarımbu aralar size biraz ihmal ettim kusuruma bakmayın evimi sıfır kilometer yaptım geldim yine aranıza öncelikle yeni hamiş arkadaşlarımız varmış hepsini tek tek tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede bu ay bu duyguyu nasip etsin inşallah bende bugün soğan kürüne başlıyorum ve tabiki çalışmalara adet olan arkadaşlarım kendimizi üzmüyor ve umudumuzu kaybetmiyoruz hepimiz için dua ediyorum eveeet ben yokken hangi konular konuşuldu bakalım eksik kalmıyım şimdi
Insallah hayirli sonuclarla gelirsin canim Allahim gonlune gore versinkızlar günaydın şimdi doktora geçiyorum dua edin bana :/ lütfen güzel haberler alayım
kızlar günaydın şimdi doktora geçiyorum dua edin bana :/ lütfen güzel haberler alayım
Kibariye uc aylik hamileymis canim o konusuldu
kızlar günaydın şimdi doktora geçiyorum dua edin bana :/ lütfen güzel haberler alayım
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Önce senin sağlığınGünaydın kizlarrBi 10 gündür falan giremiyorum doğru düzgün maşallah topigimiz almış başını gitmiş Sup3risi canim benimm dualarımız kabul oldu sonunda Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yakın zamanda hamiş haberi bekleyenleri de inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Benim umutlarım ekim ayına kaldı malesef mide bulantılarım vardı hamilelik diye düşünüyordum. Ama meğerse hem iltihabim varmış hem de gastritim oluyordum kaç gündür ağrıdan bir torba ilaç verdi doktor doğru düzgün yiyip içemiyorum hemen ağrı başlıyor Bana da dua etmeyi unutmayın kızlar ben hepimiz için dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçenleri versin hepimize hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?