Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben bise sormak istiorum canim ben yumurtlama gununden itibaren duzwnli olarak sol kasik agrisi ates basmasi ve surekli idrar skntisi cekiorum test yapicam ama bata daha 8 gun var daha erken hamisler sizce hamilelik belirtisi mi

iyi geceler kızlar geceniz güzel olsun nasılsınız saglıgınız nasıl,gebelik şüphesi taşıyanlar kimler el kaldırsın inşallah hepimiz hamiş oluruz bayrama hamiş hamiş gireriz

lazkizu senin oğlun olcak benceee
Sup3risi ninde kızb:)öyle geçiyo içimden
Allahtan hayirlisi kuzumm esimde kiz istiyo. Bende kiz cocuklarini daha cok seviyorum ama cocuk yapmaya karar verdigimizden beri icimden erkek olcak diye geciyo. Eli ayagi duzgun saglikli olsunda hic farketmez

Kız uslu dur he depreme gerek yok hoş misafirliktesiniz ama koklaşın yeter daha yeni tutunuyo meleğimiz senin kızın olcak canım
Hayirlisi olsun canim :) ne depremi kiz adami zor görüyorum annesini buldu ohoo baska dümyada ve hala olduguna inanamiyo :) illa koyu krmizi cizgiyi gorecek bekleyiste :)

yok cnm hic uzulme vaktizamani gelince giydirirsinde yedirirsinde uzme tatli canini allah buyuktur

Ben bise sormak istiorum canim ben yumurtlama gununden itibaren duzwnli olarak sol kasik agrisi ates basmasi ve surekli idrar skntisi cekiorum test yapicam ama bata daha 8 gun var daha erken hamisler sizce hamilelik belirtisi mi
hamilelikte bu belirtiler var ins hamilesindir ancak 8 gun var daha erken test iicin bence

kizlar gunaydiin:) kalkar kalkmaz test yaptim ve sonuc ? Aslinda normalde ikinci cizgi biraz daha belirgin ama ben yinede cok umutlanmak istemiorm cunku adetime 3 gun var heran gelicekmis gibi kotu hissediom kendimi .. Ama nedensede bi okadar icime doguyo sanki gercekten bu ay hamileymisim gibii bi test daha yapicam bu cok belirgin degil diyede iki uc gun daha beklicem net sonuc icinn

Evet var canım testi iki günde bir yap iki gün sonra kan verirsin ben de öyle yapıyorum ne kadar koyulastigina bakar ona göre temkinli hareket edersin

Kızlar bu sabah eczanede satılan 5 tl lik gebelik testlerinden yaptım adetim 1 gün geciktiği için ve daha önceki aylarda yaptıklarımdan farklı olarak ilk kez ikinci bir silik çizgi oluştu bu çizgide testin 3. dakikasından itibaren belirdi.Sizce bu nedir?Resim yüklemeyi denedim ama cepten girdiğim için beceremedim görüntü boyutu yüksek geldi

Evet var canım testi iki günde bir yap iki gün sonra kan verirsin ben de öyle yapıyorum ne kadar koyulastigina bakar ona göre temkinli hareket edersin
Evet canim aynen yorumunu okuyuncada daha bi kipir kipir oldu icim

Canım fotoğrafı kırp yeniden dene ozaman yükler

Canim adetin gectiyse yarin sabah bi test daha yap bence yoksada direk git kan ver daha net sonuc alirsn

Canım çizgi çok belirgin.. hamile olmasaydın bukadar bile çıkmazdı ..
Hadi gözün aydın darısı bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…