Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bir kiza buyuk baslarn genel adi 3 kelime olan sozcgu soledm banladlr bni 1 eylulde greblcm
Dogru soyleyeni
Anladım canim o zaman daha dikkatli ol sakarliklara sonnn tesekkur ederiz canim benim insallah gonlunce olur hersey

hormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of

hormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of

hormon ıcın kan verıceksın zaten bır tupte hcg ıcın vermıs olursun ıkı ıkı olmasın bence gır dktora ıkı dk hemencık kan vermeden doktor bey /hanım ben hcg de baktırmak ıstıyorum de

hamilelik testi zor birşey değilki bunu kendiniz istediğiniz içinde yapabilirsiniz. bir hastane yada sağlık ocağında kan verebilirsiniz. aç tok vs.de fark etmiyor. oradaki bir doktordan yorumlatabilir ve diğer doktorunuz istediği şeyleride yapabilirsiniz. zaten normalde de eğer gebe değilsen hormon testi isterler. tedavi için gerekli olan ilaçları vs ona göre vermek istemiş olabilir canım stres yapma :) hadı hayırlısı bakalım

Sup3risi canımmm çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini sukrancemal canım sanada çok geçmiş olsun biran önce atarsın iltihabı inşallah bebişine kavuşursun sen de

Gunaydin kizlar
Test yaptim ve o dunku cizgiden eser yok hayali cizgi bile yok bildigimiz negatif test. Neden boyle oldu simdi ya. Bir gunde cizgi nereye gitti

kızlar benimkinden gizli istedim doktordan,benimkiylede kavga ettik şuan evde çok kötü bir haldeyim ben dayanamıyorum artık galiba belkide negatif olması daha hayırlıdır. doktora girdik ne dedigini anlamadı rahim duvarı kalınlaşmış adet olmamışsın bak işte bişey yok tabi küfürlü konuştu, sadece rahim duvarı şey olmuş adet için dedi ya manyakmısın normalmisin sadece o olsa doktor bişeyin yok demez mi doktor test istiyelim ona göre degerlendircem dedi diyorum bi ton kavga ettik şuan gözyaşları içinde kaldım oldugum yerde ögrenirsem varsa benimleyse o zaman herkes ögrencek ama o ögrenmiycek yeter cidden ;(

Besmele arapça mı olacak? Bir de belinin altında yastık, bütün gece kaldı mı?

Sağ ol canım amin inşallah. Sen ne yaptın pek takip edemedim de bu aralar

Sağ ol canım amin inşallah. Sen ne yaptın pek takip edemedim de bu aralar
ben de regli oldum canım biraz sıkıntılı bir regliydi pıhtılı oldum biraz çok sancı yaptı o da pıhtıları atana kadar bu ay çok belirti yaşamıştım ama demekki psikolojikmiş sanırım kendi kendine çatlamadı benim yumurtalar kiste çevirdi o da adetle attı doktora gittim üçüncü günü bir problem gözükmüyor dedi beta hcg bakmadı ultrasondn bakınca tekrar senophene başladık cumartesi kontrole gidicem bakalım inşallah büyümüşlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…