- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
HaydiiiKibariye uc aylik hamileymis canim o konusuldu
Dogru soyleyeniBir kiza buyuk baslarn genel adi 3 kelime olan sozcgu soledm banladlr bni 1 eylulde greblcm
Anladım canim o zaman daha dikkatli ol sakarliklara sonnnSagol canim onlarda tedirgin esim en buyuk cocuklari onun cocuguda farkli onlar icin tabiki :) cizgi silik cikti ya iki kez disari ciktik kayinvalide soruyo aldinizmi yeni test diye firsat bulamadik dedim yarin alicam hatta gemide yapcam sirf icleri rahatlasin diyedualarim herzaman sizinle ben hamile kaldim gerisini bosver allahim dusuncesinde degilim asla her zaman yaninizdayim sizlerde bana dua edin hersey yolunda gitsin. Yanlis anlamadim canim ilk olunca insan dikkat ediyo biraz cunku ben cok sakar bi insanim normalinde dun bi ucuyodum bi kafami vurdum falan cok dikkatsizim
Ya adetin geçmedi mi senin? Söyleseydin ya gebelikten şüpheleniyorum diyehormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of
hormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of
hormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of
rahim duvarı duruyor be demek sizce kızlar
rahim duvarı duruyor be demek sizce kızlar
Sağ ol canım. Valla kendi ağrılarımdan şu an başka bir şey düşünemiyorum zatenÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Önce senin sağlığın
Besmele arapça mı olacak? Bir de belinin altında yastık, bütün gece kaldı mı?Evett demistimonlar gelmeden bi gin once hallettik bide o gun o ise girismeden once esime bardak attirdm biraz oyle yattim sonra cekincede sicak sicagina hemn oldu o gun sabaha kadarda dusa girmedim belimin altina yastik koydum bide adet halinden uc gun sonra 110 tane besmeleiserifi yazip uzerinde tasirsan uzerindeykende iliskiye girersen Allahin izniyle olur diye bi dua kitabinda okumustm onuda yaptm yani insallah onlarin vesilesiylede olmustr
Sağ ol canım amin inşallah. Sen ne yaptın pek takip edemedim de bu aralarSup3risi canımmm çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini sukrancemal canım sanada çok geçmiş olsun biran önce atarsın iltihabı inşallah bebişine kavuşursun sen de
ben de regli oldum canım biraz sıkıntılı bir regliydi pıhtılı oldum biraz çok sancı yaptı o da pıhtıları atana kadar bu ay çok belirti yaşamıştım ama demekki psikolojikmiş sanırım kendi kendine çatlamadı benim yumurtalar kiste çevirdi o da adetle attı doktora gittim üçüncü günü bir problem gözükmüyor dedi beta hcg bakmadı ultrasondn bakınca tekrar senophene başladık cumartesi kontrole gidicem bakalım inşallah büyümüşlerdirSağ ol canım amin inşallah. Sen ne yaptın pek takip edemedim de bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?