Kızlar bu sabah eczanede satılan 5 tl lik gebelik testlerinden yaptım adetim 1 gün geciktiği için ve daha önceki aylarda yaptıklarımdan farklı olarak ilk kez ikinci bir silik çizgi oluştu bu çizgide testin 3. dakikasından itibaren belirdi.Sizce bu nedir?Resim yüklemeyi denedim ama cepten girdiğim için beceremedim görüntü boyutu yüksek geldi
Canım görünürde hamilesin inşallah kan trstide yuzunu güldürür. Hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 1878832 kizlar gunaydiin:) kalkar kalkmaz test yaptim ve sonuc ? Aslinda normalde ikinci cizgi biraz daha belirgin ama ben yinede cok umutlanmak istemiorm cunku adetime 3 gun varheran gelicekmis gibi kotu hissediom kendimi .. Ama nedensede bi okadar icime doguyo sanki gercekten bu ay hamileymisim gibii bi test daha yapicam bu cok belirgin degil diyede iki uc gun daha beklicem net sonuc icinn
Canım görünürde hamilesin inşallah kan trstide yuzunu güldürür. Hayırlı olsun inşallah
Dikkatimi çekti 1. Sayfaya yazanlar tek tek hamil çıkıyoSup3risi lazkizu sen hatta dun bunu farkedince seni etikerlicektiç nağtın diye unuttum. Bende ilk sayfadayım @bebegim_gel de ama inşallah hepimizde en yakın zamanda güzel haberleri alırız.
Resmi yükleyebildim kızlar hadi hayırlısı
Evet canım Allahım nasip eder inşallah belki bende hamileyimdir ama işte bekleyip göreceğiz :) ya kendimi uzmek istemiyorum ama bebeğim- gel de kalır ben kalmazsan vay şansıma derim yani dikatimi çekti ya ben takarım şimdivalla kuzum sayfa kuruldugunda aslında hamıleymısım :) hamıle olmak ıcın dualar falan neler neler ne garıp dmi :) ınsallah kuzum sızlere de en kısa surede nasıp olcak
Resmi yükleyebildim kızlar hadi hayırlısı
Evet canım Allahım nasip eder inşallah belki bende hamileyimdir ama işte bekleyip göreceğiz :) ya kendimi uzmek istemiyorum ama bebeğim- gel de kalır ben kalmazsan vay şansıma derim yani dikatimi çekti ya ben takarım şimdi
ben gruba gırdıgımden berı hep dıyorum kı olumlu dusunmekten asla vazgecmeyın olumsuz dusunerek aslında o olumsuza nıyet edıyorsun farkında degılsın o yuzden hep olumlu dusun nn kuzummmm
İnsan bazen ne duşunduğunudu şaşırıyo canım ya inşallah bende hamile kalıcam ya da kaldım bu ay ve regl grlmicrk ben hamileyimoldu mu kuzum Of inşallah ya inşallahhhhh anneciğim ara ara yokluyı beni üzülüyorum var mı yokmu gibisinden bi şekil bi yolla sormaya çalışıyo inşallah eylül ortalarından sonrangrlcekler bende güzel güzel mujdemi veririm
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah cumartesi gününe kadar bekleyip o gün kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum Allah herkese bu güzelliği yaşatsınGordum gordum
Hayırlı olsun canım benim
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah cumartesi gününe kadar bekleyip o gün kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum Allah herkese bu güzelliği yaşatsın
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah cumartesi gününe kadar bekleyip o gün kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum Allah herkese bu güzelliği yaşatsın
hayirlisi olsunEki Görüntüle 1878832 kizlar gunaydiin:) kalkar kalkmaz test yaptim ve sonuc ? Aslinda normalde ikinci cizgi biraz daha belirgin ama ben yinede cok umutlanmak istemiorm cunku adetime 3 gun varheran gelicekmis gibi kotu hissediom kendimi .. Ama nedensede bi okadar icime doguyo sanki gercekten bu ay hamileymisim gibii bi test daha yapicam bu cok belirgin degil diyede iki uc gun daha beklicem net sonuc icinn
Öyleyiz vesselamannemde akrep burcu esimde öyle oldu ikiside cok takintili ve birseyi kolay kolay unutmuyorlar ikisindede bunu sevmiyorum deli oluyorum
10 aylık evliyim 3 aydırda istiyordum.Ondan önceki aylarda da qlairista ile korunmuştum ama 3 aydır inofolic combi kullanıyordum.Amin canımmm sen ne kadardır istiyordun bebek kaçıncıda tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?