Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

2. Çizgi silikse vardır inşallah canım..

Canım görünürde hamilesin inşallah kan trstide yuzunu güldürür. Hayırlı olsun inşallah
Dikkatimi çekti 1. Sayfaya yazanlar tek tek hamil çıkıyo Sup3risi lazkizu sen hatta dun bunu farkedince seni etikerlicektiç nağtın diye unuttum. Bende ilk sayfadayım B bebegim-gel de ama inşallah hepimizde en yakın zamanda güzel haberleri alırız.

valla kuzum sayfa kuruldugunda aslında hamıleymısım :) hamıle olmak ıcın dualar falan neler neler ne garıp dmi :) ınsallah kuzum sızlere de en kısa surede nasıp olcak

Resmi yükleyebildim kızlar hadi hayırlısı

cokkkk yenı bır gebelıkk gorunuyorrr sanırımmmm :) varsa baska testler evde ıkı gun sonra tekrar dene canım yada sımdı cık gıt bır saglık ocagına yada hastane acılıne kan ver hadi :) beklemeeeeee

valla kuzum sayfa kuruldugunda aslında hamıleymısım :) hamıle olmak ıcın dualar falan neler neler ne garıp dmi :) ınsallah kuzum sızlere de en kısa surede nasıp olcak
Evet canım Allahım nasip eder inşallah belki bende hamileyimdir ama işte bekleyip göreceğiz :) ya kendimi uzmek istemiyorum ama bebeğim- gel de kalır ben kalmazsan vay şansıma derim yani dikatimi çekti ya ben takarım şimdi

ben gruba gırdıgımden berı hep dıyorum kı olumlu dusunmekten asla vazgecmeyın olumsuz dusunerek aslında o olumsuza nıyet edıyorsun farkında degılsın o yuzden hep olumlu dusun nn kuzummmm

ben gruba gırdıgımden berı hep dıyorum kı olumlu dusunmekten asla vazgecmeyın olumsuz dusunerek aslında o olumsuza nıyet edıyorsun farkında degılsın o yuzden hep olumlu dusun nn kuzummmm

İnsan bazen ne duşunduğunudu şaşırıyo canım ya inşallah bende hamile kalıcam ya da kaldım bu ay ve regl grlmicrk ben hamileyim oldu mu kuzum Of inşallah ya inşallahhhhh anneciğim ara ara yokluyı beni üzülüyorum var mı yokmu gibisinden bi şekil bi yolla sormaya çalışıyo inşallah eylül ortalarından sonrangrlcekler bende güzel güzel mujdemi veririm

ınsallahhh kuzum ınsallah ; sen hep olumlu dusun ama olumsuzda olsa kendını uzme cunku bu bıkere oldu bıttı bıdaha olmıcak durumu degıl ALLAH ömur verdıkce butun gunler sızın

Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah cumartesi gününe kadar bekleyip o gün kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum Allah herkese bu güzelliği yaşatsın

Amin canımmm sen ne kadardır istiyordun bebek kaçıncıda tuttu

Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah cumartesi gününe kadar bekleyip o gün kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum Allah herkese bu güzelliği yaşatsın

Amin tatlımm inşallah napalım varsa kısmetimizde olur yyoksada her ay yeniden basladıgımız gibi yine baslarız sonundaölüm yok elbet Allahım saglık versin karıkocalara

hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…